Quantcast

G. Landsbergis: naujas tyrimas yra žaisliukas A. Širinskienei

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininko Ramūno Karbauskio iniciatyva įregistruotas Seimo nutarimo projektas atlikti naują parlamentinį tyrimą yra žaisliukas „valstietei“ Agnei Širinskienei, sako konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis.

Konservatorius pabrėžia, kad R. Karbauskis buria „melo komisiją“, ir priduria, kad dabartinis Seimas yra pasmerktas būti vieno Lietuvos oligarcho priespaudoje.

Konservatorius pažymėjo, kad R. Karbauskio inicijuojamas naujas parlamentinis tyrimas yra tikras išbandymas Lietuvos institucijoms.

„Aš labai tikiuosi, kad Lietuvos institucijos kategoriškai atsisakys bendradarbiauti su šia politine komisija. Nebus teikiama medžiaga, nebus bendradarbiaujama. Tegu Ramūnas Karbauskis ir Agnė Širinskienė dviese vienas kitam žiūrėdami į veidus mėgina ką nors nustatyti, ką nors išburti iš to“, - sakė politikas, pažymėdamas, kad konservatoriai griežtai atsisakys bendradarbiauti šioje valdančiųjų lyderio iniciatyvoje.

„Čia yra melo komisija, reikalinga pasiruošti Ramūnui Karbauskiui prezidento rinkimams ar kažkokiems kitiems dalykams“, - kalbėjo žurnalistams G. Landsbergis.

„Šitas Seimas yra pasmerktas būti priespaudoje vieno Lietuvos oligarcho su savo interesais“, - sakė G. Landsbergis ir pabrėžė, kad ateityje visuomenė gali pareikalauti ištirti ir „Agrokoncerno“ įtaką politikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

untokas --matome ,kaip IŠBUJOJO nusikalstama CHUNTA

untokas --matome ,kaip IŠBUJOJO nusikalstama CHUNTA portretas
ypatingai iš 1,5 metų jų LAIKYSENOS matosi , kad konservatorių CHUNTA--yra gyventojus ALINANTI- paslėptų komunizmo LIEKANŲ šutvė. Po nepriklausomybės, jie BANDĖ nepaklusti SOCDEMŲ valdomai valstybei--išeidami į MIŠKĄ, sprogdindami TILTUS, žudydami lojalius Lietuvai žmones. Kaip matome, jie savo kenkėjiškos veiklos NEATSISAKĖ--grąsina organizuoti Lietuvos institucijas, kad nepaklustų VALSTIEČIŲ valdomai valstybei. Tiek tada , tiek dabar AKIVAIZDŽIAI MATOSI jų nusikalstami ketinimai KENKTI -- valstiečių VYRIAUSYBĖS vykdomai, žmonių gyvenimo gerinimo programai. ŽMONĖS-- kiek ilgai juos penėsime ir toleruosime jų nusikalstamiems veiksmams ?

...

... portretas
Ach: "Aš labai tikiuosi, kad Lietuvos institucijos kategoriškai atsisakys bendradarbiauti su šia politine komisija. Nebus teikiama medžiaga, nebus bendradarbiaujama" - bet juk tai ATVIRAS valstybinio masto sabotažas, kurstymas ir kitų savo pareigų nevykdyt... tai REALI Grėsmė šalies likimui, tokius kurstytojus PRIVALU nuo kitų izoliuot kad negalėtų kitų įtakot.

Ar

Ar portretas
tik neteks ašaroti,kai ta komisija pasikvies ant kilimėlio, nepadės ir senelis.Imtumėtės,gerb.Gabrieliau rimtų darbų,kad ir po kitų rinkimų netektų sėdėti ant opozicijos suolelio.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių