Quantcast

G. Kirkilas: prezidentė neturi trukdyti formuoti Vyriausybę

Grįžti į straipsnį

aš portretas
Prezidentė pasakė savo nuomonę. O jūsų sąžinės reikalas kaip pasielgti. Labai gerai buvo prie ankstesnių prezidentų, ką norėjot, tą darėt.

Klausimas

Klausimas portretas
Jei advokatas keistųsi (panašu, kad to ir siekė MP), korupcijos bylos vilkinimas užsitęstų dar pusmečiui arba ilgiau. Ar ir bebrai to siekia :)?

...

... portretas
Che: "...formuoti Vyriausybę priklauso valdančiajai daugumai bei premjerui" - nemeluok, Pypkoriau, 'daugumos' sąvoka svetima mūsų Konstitucijai, tai TIK bolševikų išmislas, neprimetinėk kas mums svetima.

skaityk

skaityk portretas
Skaityk Konstituciją, Kirkilai. O jei nemoki, traukis iš Seimo. Postringauji kaip koks skeltanagis, iš miško išlindęs

Juozas

Juozas portretas
Baisu pagalvoti, kad i ministrus gali sugrizti usuotasis bebras su perlamutriniais dantimis. Jis atskileliu partijoje su sauliene demesio centre. Ir kodel zmones renka eks komunistus, kurie desimtmeciais sedi parlamenet

Siaubas

Siaubas portretas
Siaubas,vel tas pats " veidelis " komunystinio sleigh.Bjauru ziureti net,pykina vemti.Palykite ramybeje Lietuva ,komunystpalaikiai. Jau nervai nebelaiko nuo situ vagiu,sitos bjaurasties. Jus privalejote seniai isnykti,tai ,kaip Lietuva tapo nepriklausoma.

Tokia nuomone.

Tokia nuomone. portretas
Kirkilai .tikrai uz tokiuskaip jus kurie sugebejote apsirupinti patys,o kitus nuskurdinote balsuoti butu nusikaltimas.Uz advokata gynusi.MG Baltik ir staiga i Teisingumo ministrus tai tik tokiu skurdintoju nuomone.Zmones reikia syki ir visiem laikam juos begiojancius is vieno klano i kita lauk is seimo ir vytriausybes.

Galerijos

Daugiau straipsnių