Quantcast

Finansų krizės tyrimas: karštas ginčas įsiplieskė dėl G. Nausėdos

Grįžti į straipsnį

fuksas

fuksas portretas
kas gali paneigti, kad Nauseda, ne banku statytinis, bet sitas fuksas nepraeis

Anonimas

Anonimas portretas
KGBiste matit issigando tokia drasi buvo matiti kad koncervai visi KGBISTAI issigandok ko bijot jug 75 metams uzsikonservavot.

ana

ana portretas
gal uzteks mafijos atstovu ir baikit ta savo reitingine reklama nes aisku visiems ka tas tipas atstovauja renkam Usacka ir be kalbu...

ano..

ano.. portretas
juk socmafija savu negali propoguoti nes visi prisi.... tai ir siulo per savo ziniasklaida veidmainiskus /reitingus tam /namisedai/ kuris aiskiai dangsto ju korupcinius ir kt. nusikaltimus kuriuos tesia siulaikine valdzia pirkdama uz milijonus merkel persamas gaubicas kuriomis galima griauti itvirtinimus ir tai puolamoji ginkluote o zmonem plaunamos smegenys kad tai butina stai kodel merkel ir susitinka su /magnolija/ nes tai ko gero slavptas biz nis snoro pavidalu.

Manau yra daug kodel? Kad ir Karbauskio milijonai,palikimas

Manau yra daug kodel? Kad ir Karbauskio milijonai,palikimas  portretas
Kodel jus runkeliai tik Kubiliu linksniuojat? Juk Lubiliuo posocdemu valdymo,izdoiztustinimo reikejo suvaldyti ekonomika.Reikejo isbristi is krizes kuria ,kad ir Kirkilas besisaipydamas atvykus grybauskaitei is Briuselio sake;Vaziuo is kur atvaziavusi.Kodel uzsimerkiat pries AMB sukciavimus,prichvatizavimus.? Prichvatizavimai buvusiu komunistu is ukiu,imoniu.Kodel niekasnepasidomi kiek milijonu uzsienio bankuose Kristinos vardu AMB pervede.? Juk ne is keliu simtu euru ponia leidzia laika pasauly.Bet kjremliniam tai ne motais.Jiem Kubilius .Landsbergis neduoda ramybes,nors nesimato piliu,dvaru.Uzkliuva ir ,,tvartelis,,Bet jis juk buvo jo gimtine.Ir kaip skaiciau nuvyko tik pasiziureti ir buvo uzpultas ten gyvenusiu svetimoj trobelej.

Anonimas

Anonimas portretas
Sita svolociu i PREZIDENTUS. Jis to nusipelne. Debiliskai tautai bet koks isgama TINKA.

...

... portretas
CHA: "Abu parlamentarai trečiadienį išėjo iš komiteto posėdžio" - juk negalėjo su degančiomis kepurėmis sėdėt.

Vita

Vita portretas
Daug geriau už mus gyvena latviai,o prie estų net nesilyginkime...Kas kalti,kad Lietuvėlė taip nuskurdo...Sveikinu tuos,kurie rimtai tirs Lietuvos piliečius nuskurdinusių ,,padlų'' veiklą.

WWW

WWW portretas
Zinoma,Kubilius "nemato dideles prasmes", Nes ji yra milziniska - tai Lietuvos visiskas nualinimas ir nezmonisku palukanu uz kreditus uzkrovimas ateities kartoms ilgiems metams. Kur gi jis matys, kada iprate islisti sausi is balos, nes daro sprendimus,kurie paliecia visa Lietuva,o uz nieka neatsako. Sodinti reikia ta Kubiliu ir jo palaikytojus. Jeigu valdzia ir toliau gale4s priimineti sprendimus neatsakydama uz jos padarinius, tvarkos Lietuvoje niekada nebus. Konservatoriai yra Lietuvos nelaime ir ju vesta,o ir dabar ve4dama kaip opozijos politika, yra kenksminga Lietuvai ir jos zmonems. Pasiziurekime,kur atsidureme,kai Lietuvai tiek metu vadovavo konservatoriai. I kalejima Kubiliu ir jo sutve!

n

n portretas
Nauseda melagi butinai apklaust!

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ir KGBistai ir nori pasideti nauseda kad dar kelis metus buti be kaliuzes jei ne ju prezidentas jiems sakes.

Tyrimo zaliesiems

Tyrimo zaliesiems portretas
Klausimas kodel Karbauskyno saziningu pinigu netiria? Durniai jumis durnina kaimiecius.

nepamirškite KGB PLĖŠIKŲ iš tvartelio,

nepamirškite KGB  PLĖŠIKŲ iš  tvartelio, portretas
iš tvartelio kagebistinių VAGIŲ būtina atimti tai ką PRISIVOGĖ,-------nepalikti neapklaustą-OŽIO atstovę spaudai iš Daukanto a.---kodėl nuo 2009 metų SKURDAS šalyje kasmet gilėjo.

gerai kad pajudino gaujas

gerai kad pajudino gaujas portretas
jadze

būtina PRAKALBINTI šį "VĖJO BOTAGĄ"

būtina PRAKALBINTI šį  "VĖJO BOTAGĄ" portretas
šį"prezidenta" būtina PRAKALBINTI apie tai, kas svarbu gyventojams:-- SNORO ir ŪKIO bankų likvidavimas- nukenčiant INDĖLININKAMS,----ar JIS patarė IMTI PASKOLĄ iš amerikiečių privačios firmos su 3 kartus didesmėmis palūkanomis, nei ėmė LATVIAI iš TVF, ------ JIS nori tapti prezidentu MALANT gyventojams neaktualius NIEKUS.

Pagarba valstiečiams

Pagarba valstiečiams portretas
senai laikas išsiaiškinti kas skurdino Lietuvą ir jos gyventojus.Vakar tiesiog buvo gaila žiūrėti į prisidirbusį Kubilių per TV. Matėsi iš povyzos, kad prisidirbęs ir teks atsakyti.

gerai , begalviai

gerai , begalviai  portretas
bijo :) Seniai begalvius reikėjo išpašolvoninti nuo valstybės valdymo . Manau pasiklydote ir tarp smarvės skleidėjų ir tarp KGB mokinių :)

skaitytoja

skaitytoja portretas
gerai kad pradėjo judinti visus kurie skurdino gyventojus sužinosime bent dalelę tiesos

kasdien nuolatinė kolchozo smarvė

kasdien nuolatinė kolchozo smarvė portretas
kasdien nuolatinis gandragalvių šantažas ir aferos. PUIKŪS KGB MOKINIAI

tomuli ,

tomuli ,  portretas
toliau skaityk pasakėles ir ,branguti , nesikišk kai kalba suaugę nes kalba apie kitas pasakas :) Apie tas , suaugusiems skirtas pasakėles , kurias viešoje erdvėje sekė ponai ekonomistai .

Labai keista

Labai keista portretas
kad apklausiamųjų sąraše nėra Algirdo Gedimino Šemetos, kuris finansų ministru buvo nuo 2008 m. gruodžio 9 d. iki 2009 m. birželio 29 d.ir daugiausiai "košės" privirė. Kiti po jo tik srėbė ir bandė ištaisyti kas buvo priskaldyta.

tomas

tomas portretas
Šaunusis Riteris Don Karabas tęsia kovas su Vėjo Malūnais. Jam talkina Ištikimas Ginklanešys Santa SS, įkvėpimą teikia Maloningoji Širdies Dama Dulsinėja iš Širinkos.

NA NA

NA NA  portretas
Nausėda yra prisidėjęs prie landsberginių gaujos siautėjimo Lietuvoje ,______Lietuva buvo išgrobstyta ir praskolinta ,žudeliai bando prastumti Nausėdą į prezidento postą atsidėkodami už jo lojalumą ,,,sėkmės Nausėdai pirma ištaisyti klaidas ,o ne jas užkapstyti ir pamiršti dar 75 m ,nes iš klaidų reikia mokytis ,,,

kaunietė

kaunietė portretas
Labai gerai, kad tirs. Matysis, kaip ant delno, kur plaukė mūsų pinigėliai. Juk visi buvę ministrai, bankininkai mums pasakas sekė, kad gyvenimas tik gerės, niekas nebrangs, o ypač įsivedus eurą. Ponas Mačiulis vienu momentu, netikintiems gyvenimo gerėjimu, liepė net pasitikrinti sveikatas pas psichiatrą.

Jurijus

Jurijus portretas
tiria tik tam kad pakenktų konkurentui -o tiesa valstiečiams nesvarbu >Karbauskis taip atmuša rinkėjus taigi nedurni žmonės mato , kad tai tik spektakliai.Tai jau geriau balsuosiu už bet kokį asilą ar durnių negu už bet kokį genijų iškeltą valstiečių kandidatą.Ir balsuosiu prieš dvigubą pilietybę kadangi tai irgi tik Karbauskio rinkiminis triukas -o ta pilietybė jam nerūpi.Kaip ir amnestija ,kaip darbas maximų per šventes,kaip ir kainų mažinimas,paip ir seimunų skaičiaus mažinimas ,kaip ir balsaviamas su savaitės pertrauka-grynas populizmas.

butina

butina portretas
Keistas klausimas kaip tvarke finansus juk visiem aisku kad tuo metu netvarke bet buvo puiki priga pralobti is valstybes finansu tuo metu naudojosi visi kurie turejo galimybe pasinauduoti valstybes finansais be jokio sazines GRAUZIMO Tuo metu valstybe buvo ziauriai skandinama i skurda nes buvo didziule betvarke ir tuo metu daug kas tapo milijonieriais

Galerijos

Daugiau straipsnių