Quantcast

Konservatorių A. Ažubalį VTEK pripažino pažeidus įstatymus

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) pripažino, kad parlamentaras konservatorius Audronius Ažubalis pažeidė įstatymus, pavėluotai deklaravęs sutuoktinės darbovietę ir sandorius dėl automobilių.

Nustatyta, kad A. Ažubalis šių metų vasarį pavėluotai deklaravo duomenimis apie sutuoktinės darbą Mykolo Marcinkevičiaus ligoninėje bei tris pernai sudarytus sandorius: du automobilio išperkamosios nuomos sandorius su „Swedbank lizingu“ ir transporto priemonės pardavimo sandorį su bendrove „Raitas“.

„Nesmagu dėl tokio neapsižiūrėjimo, nes buvau aklai įsitikinęs kad tuos sandorius reikės deklaruoti 2019-aisiais, kartu su metine turto ir pajamų deklaracija. VTEK teisingai konstatavo, kad nedeklaravau ir pažeidžiau įstatymo normas. Tas pats ir dėl mano žmonos ketvirčio etato kitoje darbovietėje. Galiu pasakyti, kad apgailestauju“, – BNS sakė A. Ažubalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniete

Kauniete portretas
ir vel raudonkoncerviai

,,, konservatkgbesnikams pasiskiepinusiems 75 metams,,,,

,,, konservatkgbesnikams pasiskiepinusiems  75  metams,,,, portretas
lietuviski istatymai negalioja

gaila

gaila portretas
Slykstu kada KREGZDUTES sitaip ziauriai save dergia tai Lanzbergis jaunesnysis neprisimena ka kalbejo su Kurlianskiu tai Azubalis pamirso deklaracijas ir taip toliai ir toliau Gaila man tu graziu sparnuociu KREGZDUCIU kad sitaip tersiamas ju grozis.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių