Quantcast

Etikos sargai imsis tyrimo dėl nesantuokinio vaiko sulaukusio P. Gražulio

Grįžti į straipsnį

Gudrus

Gudrus portretas
Dykaduonis Gražulis, rinkimuose,kaip taisyklė, deda didžiausias viltis būtent į rinkėjų silpnaprotiškumą,renkant dykūną į Seimą.Naivūs,suklaidinti rinkėjai ilgam apgyvendino ,Palangos mergaičių apsėklintoją LR Seime. Skaudu..

Moteris

Moteris portretas
Labai patiko man komentaras ,apie Agnę ir jos "morale" Norėçiau pasakyti sena tiesa: neteisk kitu ir pats nebūsi teisiamas! Kuo Gražulis "prasikalto"? Tiesiog užkibo ant žvejojančios žymius vyrus moterėlės kabliuko. O seimui juk tai naudinga pūsti muilo burbula , turi "darbo" - pulti ir juodinti Gražulį:))) o ka daugiau veikti opazicijai???

Seimo darbo klausimai

Seimo darbo klausimai  portretas
... neturi žmonės ką veikti. Nusiųskite šį Seimo narį į vaikų darželį, ten jam primins iš kur vaikai atsiranda ir daugiau jis taip nebedarys.

Iš šalies

Iš šalies portretas
Nesikiškite į suaugusiųjų tarpusavio santykius. Jie laisvi ir nesujungti santuokos ryšiais. Bet va, Bilotaite pagimdė nuo vedusio vyro. Iki dabar tikisi išskirti jau esamą šeimą. Kur jos, kaip merginos ir Seimo narės, moralė? Jos moralinis įžūlumas beribis. Mat pati būdama amorali sumanė dovanomis pašiepti Gražulį. Agne, anksčiau tokias vienišas mergas vadino iš K raidės, o dabar konservatore. Apgailėtina merga. Sėdėk prikirpta uodega ir neteisk kitų. Ten jūsų daug apgailėtinos reputacijos... Gražulis tegul pats nusprendžia ką daryti. Tai jo asmeninis gyvenimas. Tai ne metoo.

anupras

anupras portretas
Seimo Etikos ir procedūrų komisija svarstys įžūlų besmegenį...Kas iš to?

Grynas lietuvis

Grynas lietuvis portretas
Labai idomu Seimo rinkejam zinoti kiek dar APSEKLINTOJU yra Seime ?

Kazys suvalkietis

Kazys suvalkietis portretas
Nepaklius naujuose rinkimuose Petras Gražulis į Seimą, jis nepritapo nė prie jokios partijos ir Gargždai jo, kaip vienmandatininko jau atsikando. Gražus vyras, geras artistas, bet jau karjera į pabaigą, nekokia šlovė sukurta, laikas apie pensiją pamąstyti. Ir kokią nors našlelę senatvei priglausti....

Anonimas

Anonimas portretas
O galgi čia reklama apie seimūno pajėgumą.Lietuvoje tiek daug problemų,o ką išrinktieji veikia-ogi nagrinėja vienas kito moralę.Mes jų moralę jau daugmaž žinom,juk esam ubagai ir bėgantys iš savo tėvynės.Bet negalim paneigti fakto,kad būtent psichikos ligoniai pasižymi lytiniu pajėgumu...,ir gali diskutuoti apie tai iki begalybės.

Anonimas

Anonimas portretas
Na gaila, kad KD nerodo IP adresų, pamatytume kas čia toks Gražulio gynėjas. Tie kas išmano lietuvių kalbos stilistiką aiškiai pasakytų, kad čia rašinėja vienas asmuo, galimai ir pats Gražulis

vienmetis......

vienmetis...... portretas
....palikit ramybėje jūs tą Petrą. Stovi vyro daiktas ir valio, reikia džiaugtis kad dar tokiame amžiuje vaikus meistravoja. Merga norėjo, ir gavo, ko ji verkia, nereikia varyt ant vieno Petro, ne lentą Petras drožė. Patarimas toks, palikite juos abu ramybėje, išsiaiškins, o antra, negerą karmą vaikui užkrausite, su dievo pagalba išsispręs patys kaip toliau gyventi, ne maži vaikai.

Petras

Petras portretas
Labai išbujojo nevaldomas bekaklis gražulis,užsimiršo,kad ir jam galiot turėtų vienodi įstatymai,o seimo nariams tuo labiau.mėžt lauk iš seimo,kaip puką kad išmėžė,tegu savo koldūnus stumdo su užkalnio pagalba..

Jurgis

Jurgis portretas
Birute Birute leisk vaikeliui augti, neieskok naudos is kitu. Kiek reikejo tureti iki 31m. sugyventiniu, kad zinotum, kad nevaisinga. Aciu sakyk, kad apvaisino bent vienas... gal DNR parodys, kad tavo vaiko tevas nera Grazulis. Zodziu, padeveta Birute toliau nori buti turtinga, juk paskola uz zuvies pardavinejima nelabai ismokesi... o siaip ikaskite visi Grazuliui i sikna ir pakratykite, jeigu merga vedasi i savo namus, zino ko nori, matyt barakuda gera

Agnė

Agnė portretas
Kalė silkes pardavinėjo gatvėj ir pardavinės kol ras kitą auką

Genutė

Genutė portretas
visai nusipezėjo seimas. Gražulis vaiką panai padarė!!!!!! o ji ką ,nepilnametė? Jis ją išprievartavo??? Darbą dirbkit ,o negalvokit kas kam vaiką padarė.Jau gražu ,seimas sprendžia ką Gražuliui su panom daryti. Tos panos pačios prie vyrų lenda.

ALGIS

ALGIS portretas
O kodėl pamiršta seimo narė , kuri pasidarė benkartą .

Anonimas

Anonimas portretas
Nu Trumpa ir santazavo meiluze.Bet toliau dirba Amerikos labui.O Trumpas ir turejo seima.Ir nieko.O cia matai kazkoks stebuklas.Neturi seimas kuo uzsiimt.Tik sekso reikalais.

*****

***** portretas
Nusižiūrėjo apiplyšus barakuda turtingą vyrą ir galvoja apsirūpins gyvenimui toli į priekį. Jeigu skylių rankovėse nesugeba užsisiųti, tai kaip ji vaiku pasirūpins? Be to, reikia smegenų visiškai neturėti su seniu miegoti. O pastojo greičiausiai tyčia, juk ne akmens amžiuj gyvenam, visi žinom kas yra apsisaugojimo priemonės. Neginu Gražulio, kalti abudu, tiesiog daugelis mūsų panų kažkur savo smegenis pametė......

...

... portretas
Pirma reikia DNR tyrimą atlikt... ir motinystės teises iš tos barakudos atimt. Juk ir dabar NE vaiku rūpinas, o tik stengias savo auką kiek galint daugiau numelžt.

Anonimas

Anonimas portretas
juokdariu gauja

Alfonsas

Alfonsas portretas
Kaip gerai Seimo ponams,nera laiko rūpintis Lietuvos ubagais,nukreipe dėmesį,tai Gražulis,tai paltukas,

Konradas

Konradas portretas
Na taip, Gražuliuko - Pupuliuko užtarėjai sujudo. O metodas senas kaip pasaulis - ,,visi jie ten tokie". Ypač ,,baisūs" konservatoriai, kaipgi kitaip! Aure - Agnė augina nesantuokinį! Taip, augina, bet dėl to nei pati Agnė nedejuoja, nei vaiko tėvas nesiskundžia, kad jis terorizuojamas (kaip Gražulio atveju kad skundžiasi mama Birutė).

vyt lauk

vyt lauk portretas
kaip pūką.

rinkeja

rinkeja portretas
as matau seimas neturi ka veikti puse seimo reikia varyti lauk ar jie durni kokas kieno reikalas kaip kas gyvena kiek vaiku jeigu nebus keksiu tai nebus ir triuksmo o cia aiskiausiai kad grazulis neparankus ir samdo kekses kaip nors sukomprimituoti grazuli geriau kiekvienas i save paziuri

aha

aha portretas
baikit juokinti pasaulį su savo tyrimais, ar Gražulis vienas turi vaiką kiti ne? O dar juk DNR tyrimo nėra, gal jis tik puolamas dėl to kad tai panelei nepavyko suvystyti Gražulio? O jau seimas neturi ką daugiau veikti? Gėda. Gėda ant viso pasaulio kad seimas tirs kiek vaikų turi Gražulis, o kur kiti, kurie turi asmenines sekretores jaunas? Visi jus seime sėdintys esat velnių prišveitę, bet savęs nematot

jo jo

 jo jo portretas
o kai bus su p.TUMENO S ū n e l ių ? kol kas tyla.

juk

juk portretas
/morale/ tai sexseimine ir loja 1 ant kito......

matomai kandonu uzpirks etikos sargai Grazuliui

matomai  kandonu  uzpirks  etikos  sargai Grazuliui portretas
...ir instrukcija kaip jais naudotis...

Koks

Koks portretas
Koks čia spaudimas, kad atimtų vaiką...juk tėtis puikiai gali vaiką užauginti. Visiems aišku, kad moters tikslas juodinti Gražulį.

Absurdas

Absurdas portretas
Grizta komunistiniai laikai. Ka gali tirti tpji eyokos komisija,kai seime las trecias pakeites zmona ar vyra. Nuo pat pirmuju nepriklausomos Letuvos metu seime bardakas, isdraskytos seimos,nesantuokiniai vaikai ir t.t. Visi tie a la sventuoliai paziurekit i save. Vienu zmonos i dukras ir net anukes tinka,kitos seimas isardziusios,ne santukinius vaikus auginancios. Geda.

Primena

Primena portretas
Sena tarybini filma, kai darbovieteje vykdavo susirinkimai(draugiskas teismas), kuriame budavo viesai smerkiamas darbuotojas. Nes pazeisdavo komunistinius morales principus.

Nepasisekę

Nepasisekę portretas
Nereikėjo susidėti su biseksualiu PUPULIU...Jie moterys daro per abu galus. Bet tai neapsaugo nuo neštumo ...

Kaži

Kaži portretas
kodėl Agnė nesusituokusi augina vaikutį... ? Kur krikščioniška moralė? Ar nereiktų etikos sargams imtis tyrimo, kad nekompromituotų konservatorių partijos?

Anonimas

Anonimas portretas
kai nėra svarbesnių darbų ir problemų seime ,galima ir pakilnoti koldras ,kad ir anūkėlio ,ar majausko ką jie veikia po darbo ,kokias meilužes turi ,kiek vaikų prisidirbę ,ne jau anūkėlis su ta baisia savo ragana vis dar miega .

NA NA

NA NA  portretas
kodėl etikos sargai miega , kai Majauskas, anūkėlio dešinioji ranka vedžiojosi moksleives į barus ir girdė ,o po to tvirkino savo namuose ,kodėl etikos sarghai tyli ,kai anūkėlis ižeidinėja savo kolegas ,šantažuoja ,destabilizuoja seimo darbą ,kodėl Bilotaitė darbo metu važinėjosi po dykumas ,suviliojo vedusį vyrą ir pasigimdė ,ir tttttt sėkmės ,kodėl, kodėl , kodėl ,,,,,

blefas

blefas portretas
iš tos konservatorių partijos vieni klounu nuomonių nuotykiai žiūrėtu savos partijos blogius ,kiek ten yra skandalu privėlusi juk ten ne angelai surinkti, , kiek ten purvo yra po šiai dienai, apsivalytu aplinkui save o paskui imtu mokytu kitus ir net sargams imsis tyrimo perduos ,o kur liko tos partijos iškrypimai kur seniai mergas dukras įsikabino, taip ar čia ne etikos blogybes , geriau patylėkite rodos nėra tikro darbo oi kiek yra darbo tikro, o gražulis juk yra suauges ir tegul savo duona minko , be patarėju ir skriaudos , bet kokios dainininkių kalbos gana naujas atrastas kablys pūko,.,

VON šitą pupuliuką

VON šitą pupuliuką portretas
tegu toliau cirkinasi gėjų paraduose. Tik ten jam vieta.

Anonimas

Anonimas portretas
dar kokia nesamone.visas seimo nariu meiluzes suskaiciuokite

Galerijos

Daugiau straipsnių