Quantcast

Siūloma naikinti R. Pakso neliečiamybę

Grįžti į straipsnį

kaunietis

kaunietis portretas
Vel gales tapsnoti

...

... portretas
Kadangi kažkam 'Miręs Paksas - geras Paksas', jam net ir labai reikia savų pasisaugot.

Petras

Petras portretas
Kai iššvaistomi milijonai (operos teatras, geležinkeliai ir tt), tai ramu. Neatskleista, už kokius pinigus dygsta prabangūs namai .O čia dar neįrodytas dalykas. Palikit tą vargšą R.Paksą ramybėje.

tam Jobtautui

tam Jobtautui portretas
Koks dar gerb.Paksas? Jis nusikaltėlis.

Jotautas

Jotautas portretas
Man labai patinka gerb. Paksio veidas. Tikras, prezidentiškas. Tiesa paakiai įdubę, bet labai gerai meniškai atrodo. Tokius profilius ir fasus per festivalius medžiodavo įžymūs fotografai. Nes jų faktūra gruoblėta, kad pusamžio žmogui neįtikėtina. Užtat ir vertinga - fotogeninė. Trumpai tariant, p. Paksius vėl galėtų būti prezidentu, bet štai visokių neliečiamybių svarstymai, čia visokios kalbos apie kyšių ėmimą - tai būk tai gavo 1 milijoną iš Borisovo, būk tai gavo 10 tūkst, iš Vainauskio, - todėl ir atsiranda tos garbingos ne pagal amžių raukšlės. Roli, laikykis ! Mes tvarkingi ir teisingi - mes su tavimi !

LT

LT portretas
Daug kam tas FSB tarnas nusibodo ir igryso.

cia

cia portretas
ne briuselio o /savu/ s... demonu darbas nes reikia pasalinti konkurenta o del nuodemiu tai jiems visiems reikia prikirpti o kodel uz saukstus ir /pigias/ armotas niekas neatsako o juk tai p olek pridirbo sup.butkevic o vijuneles dvaras? kas atsakys? gal tai blefas?

Anzelmas

Anzelmas portretas
NUOMONĖ: ar yra kokioje lažybų kontoroje statymai už tai: ,,bėgs Paksius į Rusiją prieglobsčio ar nebėgs ir bus pasodintas Lietuvoje ?" ? Aš statyčiau, kad bėgs.

...

... portretas
Jau ir briuseliečiams tas lak'ūnas įkyrėjo.

Galerijos

Daugiau straipsnių