Quantcast

Ekspertas: jei S. Skvernelis neieškos aplinkos ministro, pažeis Konstituciją

Grįžti į straipsnį

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, skaitom: "Ministras Pirmininkas ne vėliau kaip per 15 dienų nuo jo paskyrimo pristato Seimui savo sudarytą ir Respublikos Prezidento patvirtintą Vyriausybę ir pateikia svarstyti jos programą" (K.62str.3d.) - nereikia manyt kad šis Konstitucijoj numatytas terminas nustoja galiot ir po paskyrimo, TUO LABIAU kad šis terminas numatytas suformuot VISAI Vyriausybei (ir dar programai paruošt). Žinom IR tai kad "Ministrą laikinai gali pavaduoti tik Ministro Pirmininko paskirtas kitas Vyriausybės narys" (K.98str.2d.) - čia ESMINIS momentas tas 'laikinai', Ir dar žinom kad "Kol nėra Ministro Pirmininko ar jis negali eiti savo pareigų, Respublikos Prezidentas ne ilgesniam kaip 60 dienų laikui Ministro Pirmininko teikimu paveda vienam iš ministrų jį pavaduoti, o kai tokio teikimo nėra, Respublikos Prezidentas vienam iš ministrų paveda pavaduoti Ministrą Pirmininką" (K.97str.2d.) - čia JAU aiškiai nurodytas terminas, ir aišku kad eiliniam ministrui jis negali būt ilgesnis, (o dar 95str.1d.)

kaunietis

kaunietis portretas
Ar konstitucijoje yra nurodyta laikas, per kurį turi būti surastas tinkamas kandidatas užimti ministro postą, nėra. Premjeras gali ilgai ieškoti. Jeigu būtų nesuformuota vyriausybė, tada galėtų būti interpeliacija premjerui.

Pjanas

Pjanas portretas
Čia esmė ne Skvernelyje čia magnolijai tulpių paštas davė nurodymą atmesti kandidatę nes MG BOLTIKUI neparanki osekančią kandidatūrą pasiūlys propesorius iš Riomerio pasitaręs su propesorium iš ožių tvartelio ir 100% daukanto aikštės karalienė patvirtins

ELĖ

ELĖ portretas
Ilga nosis , ambicijos ,bet trumpas protas .Nuolat išlenda ,kaip tilvikas iš kanapių .

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Pasirodo mūsų premjero Skvernelio ambicijos didesnės už jį patį. Tuo tarpu, teisinio supratimo apie einamas pareigas apibrėžtas Konstitucijoje mažiau nei pas žvirblį.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Nesugyvena nei su prezidente,nei su kostitucija.Laikas ir mums su juo skirtis.

Ui

Ui portretas
O tai ar čia pirmas kartas, kai šitie ponuliai spjauna į Konstituciją?

Anonimas

Anonimas portretas
Skvefrnelis labai susireksmino.Jau save mato Prezidentu... Niekada netikejau,kad Prezidente jam pazadejo patvirtinti nemaciusi,nekalbejusi zmogu i ministrus.Jei jau sitiek nebesupranta Skvernelis jog Prezidente pasake atsiusk,o jis jau pamane ,kad sutarta .Patvirtins.Nebejuokinga darosi.

Naisių užsklanda

Naisių užsklanda portretas
Saulius labai jautrus ,,gali buti kad jis vakarais verkia

Linas

Linas portretas
Karabasas ir jo nurodymai yra Skvernelio "konstitucija" ...

:)

:) portretas
Psichika labai neaiški pas tą pretendentą...

NA NA

NA NA  portretas
Mūsų konstitucija jau seniai pažeidinėjama ,______turime "prezidentę", kuri atstovauja landsberginų gaują ,turime "prezidentę" ,kuri yra nuslėpusi savo priklausomybę ,nuo komunistų ir kgbistų ,turime 'prezidentę" ,kuri neturi nei praeities ,nei ateities ,,turim " prezidentę" ,kuri neatstovauja Lietuvos žmonių ir ttt, ,,,, sėkmės , kaip šauksi taip ir atsilieps ,nešauk karo ,karas gali ir atsiliepti ,po manęs, kad ir tvanas, ar ne panele grybauskaite ,

Na

Na  portretas
Šis konstitucijos specialistas galėtų patylėti. O prezidentė ne ekzaminu komisijos pirmininkė.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Nesu joks profesorius,o tik vidutiniokas,todėl labai išsigandau,kad Skvernelis žada suniokoti Lietuviškos gamtos apsaugą.Be ministerio Lietuvos miškuose gali pradėti augti lianos,laipioti bezdonės ir skraidyti papūgos.Visai suafrikėtume.

Kaunietis

Kaunietis  portretas
O kur ties profesionalus Skvernelio patarejai???

Galerijos

Daugiau straipsnių