Quantcast

E. Vareikis iš konservatorių bėga pas R. Karbauskį

  • Teksto dydis:

Ilgametis Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos narys Egidijus Vareikis palieka partiją, Seimo rinkimuose dalyvaus su Ramūno Karbauskio vadovaujama Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS).

E.Vareikis BNS sakė supratęs, jog konservatorių rinkiminėje komandoje nėra „labai reikalingas“, todėl pasirinkęs sau pažiūromis artimą LVŽS. „Savo vertybėmis Valstiečių ir žaliųjų sąjunga man yra priimtina, aš matau labai daug gerų dalykų – aplinkosauginė politika, žmogaus ekologija, blaivybė, protingo Lietuvos blaivinimo, ne tik manifestacijomis, gerų vertybių šeimos politikos, tikėjimo, krikščionybės atžvilgiu“, – sakė parlamentaras.

„Manau, galiu prisidėti prie Valstiečių ir žaliųjų europinės politikos tobulinimo. Radau čia perspektyvių gražių savo veiklai vietų, o kadangi TS-LKD komandą formuoja pagal savo nuožiūrą, aš ten neatrodo, kad tai komandai labai reikalingas“, – sakė E.Vareikis.

Politikas patvirtino trečiadienį parašęs prašymą išeiti iš TS-LKD, bet frakcijoje kol kas liekantis. Taip pat jis sakė bent kol kas nestojantis į LVŽS, taip pat sakė, jog dar nenuspręsta, ar su šia kandidatuos tik daugiamandatėje apygardoje, ar bus keliamas ir vienmandatėje. „Kaip diplomatai sako, kol nenuspręsta, nenuspręsta niekas“, – sakė Seimo narys.

E.Vareikis anksčiau keliskart buvo įsipainiojęs į incidentus, susijusius su alkoholio vartojimu, ir dėl to buvo sulaukęs konservatorių partijos sankcijų, pvz., draudimo vykti į užsienio komandiruotes, bet po gydymosi kurso sako pakeitęs gyvenimo būdą.

E.Vareikis Seime dirba jau ketvirtą kadenciją, į parlamentą renkamas nuo 2000-ųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Savas protas

Savas protas portretas
Neaišku kam tą Vareikį reikėjo gelbėti ? Būtų nusigėręs - būtų tikrai mažiau problemų. Dabar Karbauskis surinks visas prityrusias griūvenas ir vėl vaizduos patikimą partiją.

tie

tie portretas
politiniai perbegeliai tai ko gero /kazkieno/ zvalgybininkai atlike savo darba eina kitur /dirbti/ jie dar ir programos nezino tik 1 aisku kad is skestancio laivo 1siai bega ziurkes

Koment.

Koment. portretas
Kazin ar KARBAUSKIUI REIKES PIJOKU?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių