Quantcast

E. Samoškaitė pradeda dirbti L. Kukuraičio atstove spaudai

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) komunikacijai vadovavusi Eglė Samoškaitė pirmadienį pradeda dirbti socialinės apsaugos ir darbo ministro Lino Kukuraičio atstove spaudai.

ELTA primena, kad politologijos studijas Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute baigusi E. Samoškaitė yra dirbusi portalo DELFI politikos aktualijų žurnaliste, anksčiau - naujienų agentūroje BNS.

Feisbuke skelbdama apie pokyčius, E. Samoškaitė rašė, kad darbų nekeičia greitai ir su vėjeliu, save greičiau vadintų gana konservatyvia šiuo klausimu.

Iki sausio 31 dienos L. Kukuraičio atstove spaudai dirbusi Gabija Vitkevičiūtė pasitraukė iš pareigų po to, kai buvo paviešinta ministro nuotrauka prie tėvų mirtinai sumušto berniuko kapo. Ministras ir jo atstovė dėl tokios komunikacijos sulaukė daug kritikos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

beda

beda portretas
kai suprantu vieno is blogiausiu ministro profesionalo tetos palaikyto balsas i dausas kaip visada baudziauninku neisgirstas

O dieve

O dieve portretas
Blogiau nei dirbti socdemams galima tik Kukuraičiui. Jeigu jau Gabija sudegė, tai šitai šakiai iškart... Puikus duetas Kukuraitis ir Samoškaitė:):)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių