Quantcast

E. Gentvilas: A. Zuokas kalba kaip gatvėje sutikta močiutė

Buvusio Vilniaus mero Artūro Zuoko pareiškimą, kad korupcija kaltinamas Eligijus Masiulis pinigus iš Raimondo Kurlianskio paėmė ne sau, o partijai, Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eugenijus Gentvilas prilygina gatvėje sutiktos močiutės pakalbėjimui.

Pasak E. Gentvilo, tai, ką sako A. Zuokas, akivaizdžiai prieštarauja prokuroro ir Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) surinktiems duomenims.

„Jokių duomenų nėra apie (E. Masiulio. - ELTA) planavimą pinigus duoti (liberalų. - ELTA) partijai ar panaudoti rinkimams. Partijos būstinėje buvo atliktos kratos, jokių duomenų nerasta, kaltinamasis aktas, kurį pasirašė prokuroras (Justas. - ELTA) Laucius visiškai nekalba apie partijos organų, institucijų veikimą arba kokius nors planus naudoti Masiulio pinigus rinkimams“, - kalbėjo E. Gentvilas.

Masiulis susirinko pinigus ir partija apie tai nežinojo.

Jis tvirtino, kad kaltinamajame rašte aiškiai parašyta, jog pinigai buvo surasti E. Masiulio namuose.

„Kaltinamojo akto 273 puslapyje yra parašyta, kaip Masiulio žmona iš miegamojo atnešė kelias pakuotes pinigų“, - Eltai aiškino liberalas.

„Masiulis susirinko pinigus ir partija apie tai nežinojo“, - apibendrino jis. Kartu E. Gentvilas pabrėžė, kad, pasak jo, nepagrįstą A. Zuoko retoriką veikia artėjantys rinkimai, todėl, ragino liberalas, didelio dėmesio į tai, ką kalba buvęs sostinės meras, nereiktų kreipti.

Trečiadienį buvęs Vilniaus meras A. Zuokas, duodamas parodymus vadinamojoje „MG Baltic“ byloje tvirtino manantis, kad E. Masiulis iš R. Kurlianskio paėmė pinigus ne sau, o partijai.

„Palaikau tą nuomonę, kad E. Masiulis pinigus ėmė ne sau, o partijai. (...) E. Masiulį laikau sąžiningesniu žmogumi“, - Vilniaus apygardos teisme sakė A. Zuokas.

Trečiadienį Vilniaus apygardos teismas nagrinėją rezonansą sukėlusią vadinamąją ,,MG Baltic“ bylą. Joje E. Masiulis įtariamas paėmęs daugiau nei 106 tūkst. eurų kyšį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Gentvilai,NERAŠAU ŽODŽIO GERBIAMAS,NES NEGERBIU,dauguma gatvėje sutiktų bobučių ar diedukų yra daug protingesni ir doresni už tamstą.Išpūtęs akis įžūliai ir iš aukšto žiūrite į žmones,kurie gal būt balsavo už jus,o jūs, į seimą atsitempėte ir savo sąrašinį sūnelį.Vien tai rodo,kad jūs esate nedoras ,nesąžiningas žmogus.

Reklama

Reklama portretas
Liberalu,Masiulis su 'Vilniaus meru' : Mes pazabosim korupcija……! Aja 30 metu zabojat ir nepazabojat,kaip azabosit ,kad prieki eina Gobsumas? Neimanoma Niekaip !

:)

 :) portretas
Arba kaip Gentvilas - gatveje sutiktas diedukas .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių