Quantcast

E. Gentvilas rėžė A. Verygai: jūsų mąstymas kaip girtuoklio

Grįžti į straipsnį

senis

senis portretas
Nepatinka man nei Gentvilas, nei Veryga. Abu kazkokie kompleksuoti. Dar nepatinka kai man, praktiskai negerianciam, uzdedama alkoholiko etikete, nes vasara pliaze noriu isgerti bokala salto alaus, pasedeti su zmona lauko kavineje ir muzikos festivalyje pasilinksminti su draugais. Esu 100% isitikines kad visokie draudimai nutaikyti ne i kaimo chronius, bet i normalia visuomenes dali. Kam tai naudinga ir kieno interesus gina Veryga su Karbauskiu netrukus suzinosime, bet nenoriu buti varzomas neprotingais draudimais laisvoje salyje. Norite kad jaunimas negertu? Steikite nemokamus sporto ir kulturos burelius, uzimkite jaunima, finansuokite tai, o ne apsimeskite Alacho kariais.

> Ta matau

> Ta matau portretas
Kad Veryga islaikytas ir gana malonus tipelis,tai nepasigincysi :).O,kad liberalai visada stengiasi kovoti uz laisve pasirinkti ir daznai nepritaria bukiems istatymams,tai irgi faktas kaip blynas.:)

karba ruosk 10 lemu

karba ruosk 10 lemu portretas
ispanojoj tave jau laukia draugai tavo

o

o portretas
Kažin ar Gentvilas skaito nuomones apie save,turėtų jam tai rūpėti, o tai visai sužvaigždėjo ir rūpinasi tik savimi. Pyksta ten, kur reikia bent santūriai patylėti.Liberalai, apskritai, labai susikompromitavo...ir toliau kažką vaidina.Daugiau argumentuoto mąstymo, ne pykčio kitaip manančiam....

Tą matau

Tą matau portretas
Gentvilas per daug pykčio demonstruoja, nesivaldo, žūtbūtinai perša savo nuomonę.O Veryga visada išlaikytas, tolerantiškas, malonus, argumentuotai kalba. Tą aš matau.

Siūlau pamąstyti Gentvilai

Siūlau pamąstyti Gentvilai portretas
Taip. Veryga kalba logiškai, pagrįstai, be įžeidimų kitiems.To nepasakyčiau apie Gentvilą.Kodėl Tamsta kalbate apie kitus? Savo nuomonę sakykite, o ne visus atstovaukite.Man patinka Verygos sprendimai, o Jūsų - ne.

kaunietis

kaunietis portretas
Siulau Verygai treniruoti Kauno Zalgiri

Negirdėjau

Negirdėjau portretas
nei vieno karto,kad p.A.Veryga išsišoktų. Jo kalba patinka- nepatinka apie alkoholį kitas klausimas. Jis yra psichologas, todėl moka ramiai,santūriai,nesureikšmindamas ir nerodydamas pykčio išklausyti pašnekovo. Jei grąžintų metus ir Veryga būtų tada prieš 27-25 metus, kaip kad dabar, gal ir būtų rezultatas. Tada žmonės nebuvo nei tokie alkoholikai,kad ir išgerdavo tai dėl linksmumo,draugijoje,šventėse, o dabar daug geriančių dėl psichologinės priežasties.Būdami išgėrę ankščiau žmonės nebuvo agresyvūs, kaip dabar, kad užkliūna vaikai, seni žmonės. Vat ir Gentvilui reiktų nepasišaipymo mokint,bet tolerantiškumu rodyt pavyzdį visuomenei. Toks nepraustaburniškumas jį tik menkina ir parodo silpnumą,bejėgiškumą,nevyriškumą. Tai turginė boba. Tokią nuomonę pats ir suformuluoja, nes toks iš tiesų žmogus yra.Gaila,šlykštu,kad tokie žemo lygio politikai pasirodo pasauliui,koks lietuvių mentalitetas.Protingi žmonės supranta,tiesiai į akis nesako. Kam judint šū...dą,jei ir nejudinamas smirdi???

meilė

meilė portretas
siunciu ministrui VERYGAI stiprybes geliu puokšte,kartais klystama,bet kas neliksta,tik seimo nario pasisakymas,kad buteli sleps po skverneliu yra žeminantis pati seimo nari,tai tikros patycios,,,kad tauta negertu,reikia ne kartų pasikeitimo,o dabar keisti požiuri i alkoholio žala

Gaila

Gaila portretas
Aišku, kad nėra tarp politikų etiško, mandagaus, korektiško dialogo. Man patinka ministro Verygos santūrus ir tikslingas įtikinėjimas, kodėl Lietuvai reikia šio įstatymo, o jo puolimas tik įrodo, kokia gaji korupcinė sistema Lietuvoj, kaip aršiai ginamos verslininkų teisės lobti prasigėrusios liaudies sąskaita. Darosi bloga šių niekadėjų klausantis...

Alina

Alina portretas
Verčiau jau p. Gentvilas pažiūri ir pamąsto apie Liberalų " nuopelnus" Lietuvai....Savo ir savo šeimynos nuopelnus Lietuvai....Taip giliai pamąsto, jei dar sąžinės kruopelė likusi....Bet kažin ar likusi? Tai toks patarimas būtų.... Kaip sakoma , iš šono.....

besmegenis

besmegenis portretas
Pagal kolukieciu mastyma esu stipriai geriantis,nes karstomis dienomis pasimegauju aluciu,o ir svenciu proga islenkiu taurele ir ne viena. JAV kiekviena valstija turi skirtingus alkoholio apribojimus.Tarkim Pensilvanijoje,kurioje gyvenu istatymai laikomi vieni grieztesniu-cia alkoholis parduodamas nuo 21-iu,alkoholio parduotuves valstijos monopolis(alus parduodamas atskirose parduotuvese-ju daugiau ir darbo laikas ilgesnis)darbo dienomis nuo 9 iki 9,sekmadieni nuo 12-5.Maisto parduotuvese,net alus neparduodamas.Bet negirdejau,kad kas verktu del gerimu isigijimo.Alus perkamas dezemis,stipriuju gerimu pasirinkimas ypatingai gausus,o ir kainos labai ivairios.,atejai nusipirkai,nera eiliu,.Parkuose,prie ezeru alkoholio vartojimas uzdraustas-nera prisigerusiu buduliu..Pagavo uz vairo girta rimta bauda,antra karta bauda ir kaliuze.Nors apribojimai gan griezti,bet man tenka dirbti ivairiuose amerikieciu namuose,tai 90% saldytuvu garazuose ar rusiuose rasi alaus ar stipresniu gerimu

Tikrai

Tikrai portretas
Stiprybės ir sėkmės vykdant rinkėjų valią - mažinant seimūnų skaičių! Daugiausiai balsų "valstiečiai" surinko būtent dėl to, o dabar rinkėjams špyga panosėn: vietoj seimo išlaidų mažinimo išlaidų ir mokesčių didinimas, o paguodai alaus prilyginimas šnapsui.

Labai

Labai portretas
sunku dabar puolamiems nemandagiai įžeidžiai ir dėl to,kad nori apsaugoti mūsų vaikus nuo pijokystės pradžios ,kuri veda į įsibėgėjimą ir galimą pražūtį?Valstiečiai tik vykdo rinkėjų valią,dėlto už juos ir balsuota,kad mažintų alkoholio prieinamumą ir kad alkoholis neįtrauktų vaikų,jaunimo,leistų jam sveikai bręsti ir mąstyti.Pagarba ministrui Verygai, tiksliu ramiu žodžiu aiškinančiu kodėl to reikia dar ir dar.Nemandagiai puolamas ir ir galimai bandoma jį sumenkinti.Bet tai jam nelimpa,bet grįžta įžeidimai menkintojui,nes tai jo žodžiai jo nuosavybė.Stiprybės ir sėkmės vykdant rinkėjų valią,atliekant savo pareigą.

Varge vargeli

Varge vargeli portretas
Jei valdžia plėšikus ir galvažudžius taip gaudytų taip, kaip gaudo smulkius (stambieji atsiperka, o ir stogus gerus turi) kontrabandininkus, o bankų ir monopolijų godumą tramdytų taip, kaip tramdo prekybą alkoholiu - tikras rojus ant Lietuvėlės būtų! Ir gert nesinorėtų.

Blaivininkė

Blaivininkė portretas
Akivaizdu, kaip Čierkos brolija nekenčia gerb. Verygos, visaip užgaulioja, žemina ir tyčiojasi. Ir vien todėl, kad jis neleidžia Tautos paskandinti dvokiančioje alkoholio pelkėje, nes visos blogybės, kurias šiandien matome ir kuriomis piktinamės, prasideda nuo mažos čierkos... Gerb. Veryga šiandien padarė tai, ką pirmiausia turėjo padaryti mūsų valdžios pirmtakai prieš 27-erius metus atkūrę Nepriklausomybę. Jei būtų tai padarę laiku, tikiu, kad dabar gyventume žymiai geriau, šviesiau, kultūringiau. Panašiai kaip skandinavai. Ir žmonės masiškai nebėgtų iš Lietuvos, nes mūsų Tėvynėje būtų gera ir saugu gyventi ir dirbti. Gerb. Verygai dabar nelengva, todėl visų blaivininkų vardu sakau jam AČIŪ ir linkiu Tvirtybės.

ramybe

ramybe portretas
jei zmogus sunkiai ir ilgai gere ir valge mesa tai tapo jo kovos objektu tokiam zmogui reikia ne uzuojautos o rimto gidymo

Pirmiausia

Pirmiausia portretas
reiktų prieiti prie problemos,kodėl tiek daug geriančių? O jų žymiai padaugėjo per 27 nepriklausomybės metus. Taip pat ir narkomanų. Net ne taip pat,o seniau iš vis galima sakyt nesigirdėjo,nebent bohemijos pasaulyje vienas kitas ir tai retas atvejis. Tai va,ne nuo to galo pradeda. Jeigu žmogus nebeturi ką prarast,jam vienodai ką ministrai,neministrai spręs. Darbo duokit,kad išgyvent būtų galima,kad dar galėtų išvažiuot per atostogas poilsiui,kad į teatrą,kiną nueit būtų nebaisu,kad dar iki algos liktų nors keli €. Tada ir gėrimas nerūpės,nes bus užtikrintumas. Kiek pinigų nuėjo ne ten? Baisu. Senai gyventumėm kaip EU valstybės ir nereiktų ieškot,kaip traukt iš degradacijos liūno,kuris šiuo metu nemanau veiksmingas,greičiau dar paskatins su šešėliniu perpardavimu didesnį nusikalstamumą.Net ir vaikai gaus ir dar lengviau. Dieną,naktį. Jau nebeturi ko griebtis prisidirbę,tai nors kažką neefektyvaus.Juk parodyt reikia,o naudos nulis. Žmogui reikia gyvent dabar,ne kažkada...gal !!!

taip

taip portretas
gentvilui ne vieta bet ir verygai taip pat nes /dirba/ farmacininku mafijai uztat toks mandras /valstietis/ o juk is ju daugiausia siurbianciu betka svarbu kad apsvaigtum ir toliau suda maltum...

Ugnė

Ugnė portretas
Seime turėtų būti daugiau tokių kaip A. Veryga. O Gentvilui ten tikrai ne vieta..

Labiausiai draskosi ne taurelės mėgėjai, o daugumoje esanty

Labiausiai draskosi ne taurelės mėgėjai, o daugumoje esanty  portretas
tautos išrinktieji, kurie deklaruoja kaip visiški abstinentai ar metę gerti. Tas draskimasis ne tautos labui, o uždirbinėjami taškai ir asmeninė nauda. Niekas nepaneigs fakto, kad valstiečiai savo nuožmiu puolimu prieš alkoholį po atitinkamo finansavimo iš šalies savo pozicijas švelnina. Visur ir visada puolimo taktika pasiteisina, o paskui abipusios derybos ir galutinis sprendimas, kuris patenkins abi puses.

Ženia Klaipedskij

Ženia Klaipedskij portretas
atidirbinėja MG Baltic po to kai buvo parištas Masiulis

Manau,

Manau, portretas
kad daugiausia draskosi megejai taureles,daugiausia draskosi tie kuriem nubyra is alkocholio prekybos.Juk manau zmogus kurio jau amzius ne piemens ir sitaip pasakyti ministrui,tai galimai suinteresuotas su alkocholio prekybos masto vykdymu.Juk jau aiskiai matosi,kad reikia apriboti girdyklu,knaipiu Lietuvoj.O ir tas amzius 20m. ne tragedija jei prades gerti tik.....

miestietė

miestietė portretas
Šiaip jau nemėgstu liberalų ir pačio Gentvilo,bet šį kartą jis pasakė gryną tiesą.Toks perdėtas drąskymasis dėl alkoholio,tai tikrai toks bruožas būna pas buvusius pijokus.Ką nėra didesnių problemų Lietuvoje,viskas jau taip gerai,kad tik beliko apie pijokus rūpintis.Negalvojau,kad valstiečiai tokie nupušę.

buras

buras portretas
Lenkiu galva pries musu miesto Karaliu Saule, savo nepaprasto siltumo spinduleliais, sklindanciais is jo pakelto nykscio ismintingai isstumusiam i Seima nuo Kauno zaliuosius artojelius. Gyvuoki ir klesteki, miesto geradari, tegul skleidziasi neuzmirstuoles ant tako, kuri paliecia sventos tavo kojos. Aleliuja.

Aptariami aktualūs klausimai, o dauguma komentatorių tai

Aptariami aktualūs klausimai, o dauguma komentatorių tai portretas
rašo į pievas.... Tai vis laukiu atsakymo kaip ir kokiais būdais per prievartą tauta verčiama girtauti ? Ar Jūs avinų banda kuri veikia bandos principu ir geria be sustojimo, ar Jūs išprusę ir išsilavinę homo sapiens, kurie patys sprendžia kiek, ko ir kada vartot ? Manęs asmeniškai niekas neverčia ir niekas neįtakoja mano sprendimams kada, kiek ir kaip vartoti alkoholinius gėrimus ir teigti iš tribūnos, kad esam alkoholikų tauta yra neetiška tautos atžvilgių.

E. Gentvilas ne taip išsireiškė:

E. Gentvilas ne taip išsireiškė: portretas
aptariamas asmuo yra ligonis su aiškia psichologine problema - paranoja ir jos atmainos.

Rodmann

Rodmann portretas
Ir kas čia toks "rėžėjas"? Ar tik ne korumpuočiausios partijos gauleiteris?

...

... portretas
Cha: "Pabandykime įsivaizduoti jauną šeimą. Vyrui 19 metų, žmonai 20. Ką jiems daryti? Jie atskiriami" - kažkam vaidenasi TIK viena 'vertybė' - IŠGERTI, ir tokie negali suvokt kad galima vienas kitu džiaugtis ir be taurelės. Ir dėl to Tėvynės gynimo: Tėvynė tai VERTYBĖ, o alkoholis (net ir 'normos' ribose) - tai bėda; jei kažkas karp Vertybių ir bėdų susipainioja, tai galima bandyt aiškint tik dėl per gėrimą prarastų pilkųjų smegenų ląstelių. Na o 'konservai'... kad jie išverstaskūriai, tai žinoma, tai kad iki tiek - tai jau BAISU; telieka kad Gabriukas parašytų laišką į Maskvą su prašymu 'JŲ tėvynę' apgint.

Gentvilas nebežino ką daryti

Gentvilas nebežino ką daryti portretas
Oi gerai pamokėjo alkoholio pramonė liberalams (ypač Gentvilui). O ir jis pats nepaprastas mėgėja kliuku kliuku.

C

C portretas
Tiesą ir pasakė.ko tampotės varykit karbauskius ir visus jo sėbrus ir sebres navaleikas lauk.greiciau prasom

//////...............

//////............... portretas
pratrydo lyberastas Gentvilas --kurio puse gaujos viena koja jau sedi kalejime uz aferas ,kysininkavima ,plesima ,antra puse dar laukia eiles pas prokurorus.....

as

as portretas
Labai idomi butu Eligijaus Masiulio nuomone siuo klausimu.Ar liks dezutes pardavime nuo taros?

NA NA

NA   NA portretas
landsberginiai ir liberastai, negali sustoti ir negirdyti tautos ,______užtrūko kyšininkų melžiama karvė ,nebegaus atkatų savo politinėm gaujom ,nei anūkėlis , nei kaimietis Gendvilas kuris ,kuris vis dar slepiasi, po Masiulio sparneliu , ne jau Klaipėdiečiai ,.be tų sukčių neturi ką rinkti į seimą ,,,sėkmės Gentvilui išgerti savo sisterną ir nepalikti jaunumui ,,,,

nuojauta

nuojauta portretas
tokia , lyg siūlymai gerti nuo ko vėlesnio amžiaus... nepaliktų laiko "pabaigti savo bačką" [ čia iš serijos "aš jau savo bačką išgėriau"]...

Kaunietis

Kaunietis portretas
man , kad p. Edmundas J. savo laidoje "Dėmesio centre" galėtų daugiau remti protingą poziciją , o ne palaikyti , švelniai tariant, kvailokus seimo narių Gabrieliaus bei , dar ko gero jūros liga sergančio E. G. poziciją... Matosi jog p. Veryga atsakinėja ir protingai , ir argumentuotai tik kažkodėl "užsiciklinta" ne ant 20-ties , bet 18-os metų...O kodėl ne nuo 21-erių ???

Kas paneigs?

Kas paneigs? portretas
Nebuciau patikejusi,kad Gabrielius uz tautos girdyma,kad Gentvilas uz knaipes,alaus bokalus kur pasalpiniai palieka savo pinigelius.Koks nusikaltimas ,kad vienas seimos narys 19-etis ,o kitas 20--tis negales maukti alu knaipeje.Paruose konservatoriai projekta grieztesni,bet dabar nori isiteikti geriantiem ir alkocholi prekiaujantiem.Kas gali paneigti,kad ir jiem nenubyra is tos prekybos?

//////...............

//////............... portretas
Veryga atreze Gentviluj ,....o jusu mastymas kaip variugos -aferiugos lyberasto....

Galerijos

Daugiau straipsnių