Quantcast

Detektyvas: dingusios Seimo plytelės – A. Skardžiaus kieme?

Grįžti į straipsnį

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tam ir sugalvojamos ”rekonstrukcijos”,kad atitektu tiem kurie prie lovio.Nes dauguma vietų kurioms rekonstrukcijų nereikia,reikia tik smulkaus remonto.

Šaulys

Šaulys portretas
Tokie jau nepasikeis niekad! Amen.

Būtų

Būtų portretas
svajonių šalis jeigu valdžiukai sau naudą kurtų tik va tokiom plytelėm o ne milijardais pavogtais prisidengus skystu duju terminalo statyba ir jo reikalingomu Lietuvai

Nu nieko

Nu nieko portretas
jūs tam Skardžiui nepadarysit. Jau nuo pat valstiečių išrinkimo pradžios ponai konslibai padedant sos'demams, beviltiškai stengiasi bent kažką ,,atkasti". Kas galėtų anuos sukompromituoti.O Skardžiu taršo dar seniau.Dėja, pajėgumai jau ne tie, korupciniai ryšiai trūkinėja pokšėdami, žiurkės bėga iš laivo..Pirmi kris liberalų sajūdis, antri - konservai..Amen

to vardan dievo tevo

to vardan dievo tevo portretas
tu esi psichopatas

Vardan Dievo Tevo

Vardan Dievo Tevo portretas
kokia tauta tokie ir ju deputatai. Isvada: Kiekvienas baudziauninkas kaip kiaule troksta pripulti prie edalo lovio. Tiktai OKUPANTAS GALI ivesti tvarka lietuvoje. Pasirinkit koks okupantas geriau tinka jusu dusiai ir lietuvai - lenkas, vokietis ar rusas.? Deja kitu NERA. Jankius isbraukit, jie tik dar didesni bardaka daro. Lenkai pjauna lietuvius kaip kiaules tai kazin ar daugeliui patiks. Belieka vokietis ir rusas. Uz rusa spaudi zalia uz vokieti spaudi raudona. Toksai mazas testas ant saziningumo.

Skardžius (ne)išvytas iš Seimo

Skardžius (ne)išvytas iš Seimo portretas
Skardžius (ne)išvytas iš Seimo algą imantis iš mokesčių mokėtojų už aferas

želemunčikui

želemunčikui  portretas
perkaitai nuo bobų vasaros ? KKK visuomenės antikorupcijos komisija ? Turbūt nežinai , kad tos "komisijos " pirmininkas Kurlianskis dabar yra teisiamas kartu su Masiuliu ? kokiu reikia būti naiviu , nors man panašėja į visišką nesusipratėlį , kad parašyti tokią nesąmonę . Nepamiršk padėkoti seimo opozicijai konservatoriams , liberalams , socdemams kurie skundė, o prezidentė vetavo siūlomas pataisas dėl deginimo jėgainių statymo arčiau nei 20 km gyvenvietės .

Mano galva , žiūrėti tokius mgboltikus -

Mano galva , žiūrėti tokius mgboltikus -  portretas
privačius TV yra savęs negerbimas , o jau tikėti ... Aš norėdamas gauti duomenis iš RC turiu mokėti , mokėti turi ir želemunčikas bei kiti piliečiai , tik "žurnalistai " tiek metų nelegaliai gavo info nemokamai , kada atėjęs naujas RC direktorius( buvęs STT vadas ) tai pamato ir pabando situaciją sustabdyti , tai tie alia "žurnalistai " iš privačių TV , organizuoja žvakučių deginimą ir viską pridengia "laisvo žodžio varžymu "? Manau čia "kalti " tik pinigai :))) ...Kas ką varžo , susimažini pelną , susimoki kaip visi piliečiai ir gauni duomenis . Kodėl mes už viską mokantys turime išlaikyti privatų pelną ? Manau rastume kur panaudoti gaunamas papildomas lėšas į biudžetą , kiek pamenu ar ne 30 tūkstančių eurų per mėnesį , o kokia sumą susidaro per metus . Pinigų reikia visiems ir dirbantiems ir pensininkas ir... Todėl , man tas žvakučių deginimas , parodė kokios moralės mūsų "žurnalistai " .....pinigai pinigai ...Todėl nežiūriu nes negerbiu ir netikiu .

Anonimas

Anonimas portretas
Tado Blindos reikia. Visus parazitus i vieta pastatytu.

Na kiek leisimės kvailinami visokių

Na kiek leisimės kvailinami visokių  portretas
Kkk2 ir visokių alia žurnalistų? Man tai mgboltikai, kurie dabar varsto teismų duris, o ir žurnalistai rašo PLYTELĖS PANAŠIOS....Kol nėra įrodyta teismo dergti ir vaginti manau nepadoru. Ar norėtumėte būti jo vietoje ? Turiu savo TV, duodu komandą ,,fas,, ir kažkokie ,,tyrėjai,, mano išlaikomi nustato, kad zelemunčiko kelnės labai panašios į tas, kurios prieš 2 metus dingo man nuo kabyklos ar paltas, kurį nešioja lina panšus į tą, kuris dingo prie kelis metus. Manau reikia turėti galvą ir nesileisti kvailinamiems.

verdiktas

verdiktas portretas
Kiek pagaliau sis veikejas gali durinti tauta ir kodel pastoviai rasoma apie si veikeja kuris isiveles i ivairiausius grobstymus argi gali toks zmogus buti seimunu ir tauta turi su tuo susitaikyti Gerbiami seimo nariai juk per tokius veikejus todel toks zemas seimo reitingas ir rinkejai labai nusivyle,seimu Butina tokiem veikejam ,,negaliu sakyti seimunui ''reiksti apkalta ir salinti is seimo.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Kad tas plyteles pavogė skardžius KK2 jau įrodė,idomu kuo vežė,netikiu,kad po vieną užantyje susinešiojo.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
KK2 tampa visuomenės antikorupcijos komisija.Tikėkimės,kad greitai matysime faktus,kad seime ne tik korupcionieriai,bet ir kleptomanai.

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu žmogelis pasivogė kepaliulą duonos tuoj jam skiriama bauda,išskaičiuoja iš varganos pensijos.O čia seimūnai vagia milijonus jiems nieko. Visi karbauskiuko gauja ir jis pats vagišiai ir nėra ribos jiems. Vokit vokit kol vieną dieną sprogsite.

...

... portretas
Dabar svarbu ekspertizei paimt būtent tą plytelę kuri tik ką dabar ten atsirado.

Haha

Haha portretas
Purvo pylimo akcija.. kai paaiskes, kad tos plyteles klijuotos daug anksciau nei buvo aikstes rekonstrukcija, kas atsakys? Galetu buti istatymas, kad apie viesus asmenis negalima skleisti informacijos, kol ji nepatvirtinta.. dabar pletku lygis.. ir tie kas juos skleidzia aiskia parodo, ka jie galvoja apie zmones ir ju mastymo lygi..

Anonimas

Anonimas portretas
Taip Skardžiau.Kodėl imi tik plytelėm? Imk kaip Kubilius su Šimonyte - paskolom Lietuvos vardu su kosminiais procentais, arba bent kaip Masliulis - savo vardu dėžutėm su paskolomis :D)

Jonas

Jonas portretas
Ūsuotų bebrų veiklos metodai. Viską prichvatizuoti tik sau.

Anonimas

Anonimas portretas
Gėda gėda ponas Skardžiau,ar ilgai dar sugebėsite meluoti tautai.

voriukas

voriukas portretas
jeigu ir sis faktas del vagystes pasitvirtintu-tai jau nieko nestebintu,dabar valdzios aferos ir vagystes tapo kasdienybe,vagia kas ka gali

Na

Na portretas
Jau konservatoriai žiniasklaidos pagalba visai į dausas nusivažiavo.Ir sugalvok tokią istoriją.Jiems Skardžius kaip rąkštis minkštoj vietoj.NET JUOKĄ SUKĖLĖ

taip

taip portretas
socmafija /dalinasi / produkcija skardziai sovietiniais metodais 1 trinkeles 2 jau nepalyginamai daugiau juk komkolektyvas nemegsta isdaviku rezultatas akivaizdus ir /teisesauga/ turi /darbo/ ir dyku babkiu.....

vyte

vyte portretas
nusisikt ant tu plyteliu,kokia tai suma....O duju geldos afera,o cia tai pinigai,o kitos energetines aferos.?Uz tai ir kasasi po Skardziumi

Jomajo

Jomajo portretas
Raudonasis Skurdžius dvasią pardavęs godumui. Aferistų, vagių ir Tėvynės išdavikų turėtų laukti grotos, o ne seimas.

Helou beretės!

Helou beretės! portretas
Tai vis kasatės po Skardžium? Niekaip negalit atleisti, kad jis paviešino SDT afiorą ir nuolat primena kiek šimtų tūkstančių kasdien ji kainuoja Lietuvos mokesčių mokėtojams?

k

k portretas
dirba nelegalai,trinkeles vogtos.skardzius vor zakone

manau Gailius del viso pikto

manau  Gailius  del  viso pikto portretas
lai pasitikrina su megintuveliais ir savo dvaro kiemo plyteles ar ne is tos pacios aikstes jos bus kur pradingo tas 100 kvadratu....

eilinis konservatorines sutves SOU

eilinis  konservatorines  sutves  SOU   portretas
negali Skardziuj ykast , apsauke [uzsake zurnaliugai straipsny] pavogus susiktas kazkokias plyteles .... manau Skardzius toj yrodys is kur tos plyteles ,galbut nepatinges ir y teisma paduot smeizikus......bet ....jau antis paleista , jau apdergtas .....

Anonimas

Anonimas portretas
skardzius issi**ineja kaip tik netingi, o Ramunelis su Sirsinskiene ji toliau palaiko seime...dar akiplesiskai zurnalistams grasina, idarbina nelegalius statybininkus pas save ir t.t. visko neisvardinsi, nesuzinosi..

baikit

baikit portretas
šposus, terbakrauskis parašys tą pirkimo pažymą ir fsiooo...

Stt

Stt portretas
Vagis iš didžiosios V!

Vladas

Vladas portretas
Lauksime ką pasakys tas ,,šventuolis".Manau,kad sakys ,atsibudau ir žiūriu kieme plytelės,matomai darbininkai kažkaip sumaišė.

Viktoras

Viktoras portretas
Pone, Širinskiene, gelbėk Skardžių!!!

Kaunietis

Kaunietis portretas
Karbauskio chebra

Jurijus

Jurijus portretas
Nutilkit -Skardžius švenčiausių švenčiausias ir sąžiningiausias -Karbauskio patikrintas ir išteisintas nuo visokių net mažiausių įtarimų.Plyteles ieškokit pas konservatosius

Ona

Ona portretas
Kur praeina ponas Skardžius,ten ir čigonui nebėra kas veikti.

nekonservas

nekonservas portretas
Nera zodziu.Kur dar gali zemiau kristi zmogus,tuo labiau GARBINGAS SEIMO narys.GEDA 1000 kartu geda.Kaip toliau vagis gali eiti pareigas.

Anonimas

Anonimas portretas
VAGYS VAGYS VAGYS!!! ir Visi SEIME VAGYS NERA TEN DORO SEIMUNO!!!!!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių