Quantcast

Dėl sviesto užvirė karas

Grįžti į straipsnį

tadas

tadas portretas
nieko nera baisiau uz durniu su iniciatyva.

Moksl.

Moksl. portretas
Man atrodo, kad norima padaryti visuomenės blogą sveikatą .Kad būtų mirtingumas pensininkų ankstesnis.Jeigu sveikai maitinsis, tai sulauks visų pakopų pensijos ,kas tada,negerai.Reikia susargdinti,reikia ,kad tauta nutukusi būtų kaip kiaulės.Dabar tikrai lietuvos žmonės neturi problemų dėl antsvorio,Lietuvoje nėra dar daug tokių žmonių.Tai nori padaryti tokių daug ,tada bus darbo medikams.Žinite ką gydytojas pirmiausia savo pacientui turi pasakyti ,jeigu turi viršsvorį,kad turi mesti svorį ir tik tada ,jeigu jausis blogai ,eiti pas gydytoją tikrintis ir ieškoti sveikatos problemos.O nenutukes gydyti ligas,kurių aišku ,neišgydys niekas.

VARKSELIS

VARKSELIS  portretas
matos ,kad tik margarina visa gyvenima griauze ,,,,,vitaminu trukumas,,,,,uz tat ir mums siulo,,,,,

norma

norma  portretas
tą šito klouno norma margarino reformatorius turi pateikti savo kolūkio vedliui ir visai kompanijos atstovu demagogo klounu veiksmui tepti, kad slidžiau eitu trinti liaudžiai savo norus , geriau dar būtų ivesti rybnii deni, diena ,ketvirtadieniais be čerkos ir žuvies uodegos , taip būtų darbas aukštam lygi, pasektas nors vieną reforma įvesta būtų, šitu darbininku skandalingu,

Kur mano

Kur mano  portretas
komentaras?

Diagnozė:

Diagnozė: portretas
ponams iš sukaimėjusios SAM visai susisuko galvelė ir dingo loginis mastymas - nedraudžia vietoje sviesto gaminti ar įvežti dirbtinio brudų brudo, o ruošiasi drausti eiliniams piliečiams sviestą valgyti! Gal jums laikas iš naujo praeiti mokyklinį kursą ir sužinoti, kad TIKRAS sviestas turi daug naudingų ir žmogui reikalingų komponentų?JIS REIKALINGAS.Mūsų vargo Lietuvoje nuo visokių nežinomų ir į maistą dedamų pakaitalų, žmonės greit mutuot pradės..o jie vietoje kontrolės gamintojams įveda kontrolę vartotojams

buna ir blogiau

buna ir blogiau portretas
pirma.tai zmogus sergantis tam tikra liga.Antra nupirktas uz maza suma,geda valstieciams.trecia.zmogeliai ka isrinkote ta ir turite,ketvirta,reikia galvoti su virsutine kuno dalimi o ne priesingai,sekmes apmastymuose

Anonimas

Anonimas portretas
Gaila , kad jo nebuvo nukritusiame lėktuve .

Aris

Aris portretas
Tylėjau klausydamasis keistokų Verygos kartais sapalionių, kartais lyg ir logiškų sprendimų, bet kai jau ir sviestas užkliuvo. Klausimas ar jo patarėjai dalyvavo tuose mokymuose ir tyrimuose, aišku kad ne. Kokios trečios kartos patarėjas gavo iš suinteresuotų kompanijų į kišenę ir atnešė reikalingus tyrimus Verygai ant stalo. Aiškina mums apie Skandinavišką gyvenimo būdą.O ar pats matė kaip jie realybėje atrodo? Vargu, moterys kaip spintos,nei liemens,nei pečių,nei šiknos. Dažnas vyras per savo pilvą kojų pirštų nemato. Kavą geria be cukraus, bet silkę valgo saldžią.Tai gal ir mums taip pradėti maitintis? Geriau patartų mūsų valdininkams kaip gyventi mums visiems pagal Skandinavišką modelį,o ne kaip maitintis.

ALGIS

ALGIS portretas
Kiek gali žmones nervuoti tas Minedo atstovas seime

naciai

naciai portretas
tyčiojosi iš žmonių juos tručindami dujų kamerose,plikindami karštu vandeniu,marindami badu ir t.t. Kuo skiriasi Veryga ir seimo nariai ? Tik tuo,kad naikina Lietuvos piliečius,savo tautiečius .

Pasipiktines

Pasipiktines portretas
Lauk iš seimo bepročiai.

M. D.

M. D. portretas
Atitraukite tą Verygą! Izoliuokite, uždarykite kur nors. Pradėjo nuo alkoholio draudimo (tas gerai, bet reikėjo geriau apgalvoti ir vykdyti nuosekliau). Po to ėmė drausti vartoti cukrų (įvesti mokesčius produktams su cukrumi!?). Dabar jau draudžiama vartoti sviestą ir kt. jo produktus! Druską vartoti - blogai, kavą - blogai, vaistai - blogai! Ir seksas - blogai, miegas - blogai, dirbti - blogai. Pinigai - gerai, bet kokia kaina. Verygos draudimai nenaudoti cukraus, sviesto. Draudimai...draudimai... kiršina žmones.

AS manau

AS manau portretas
P.Morkunas teisus.Tik kas ims kada juos gydyti ir is viriausbes varyti lauk.Gana tyciotis is zmoniu ir vaiku .

Manau

Manau portretas
Musulmonai teroristai gimdo daugiau vaiku ,kad turetu ka siusti zudyti.O Kremlius gal paruose kremlinius maistu sveikata gadinti.Juk nieko dabar nera svento.Tai nesidyvikdel kremliniu pavadinimo/.

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Psichai laisvėje...siautėja?

nesusipratimas

nesusipratimas portretas
Cia matomai is tu tipu, kurie padirbe psichiatrais patys nusoka nuo proto. Ar tycia erzina liaudi. Ar atitolina nuo rimtesniu dalyku

dietiste

dietiste portretas
baikit erzinti zmones, uzdraus naudoti sviesta, gal su galvom negerai, nieks jo kibirais needa , o ta chemini margarina, prasom valgykit patys , o savo namiskiams margarina ir kisit, o as jau pati nuspresiu ka mano vaikas ir as valgysim, salin rankas nuo vaiku ir ligoniu.

mama medike

mama medike portretas
kuo toliau tuo graziau, matyt nesuvokia aplamai nieko, gal marazmas apsedo, margarina vietoj sviesto, patys galit valgyti, bet ne auganciam vaikui kisti.

Com

Com portretas
Gal Verygos biznis- margarinas ? Tada suprantami jo svaičiojimai :)

Jasius

Jasius portretas
Veryga nusileisk ant zemes, baik erzinti liaudi

Jurgita Baneviciene

Jurgita Baneviciene portretas
Ir taip vaikai mokyklose darzeliuose blogiau valgo .dar draudzia kazka tai ka duos valgyti.po 2 metu leisiu sunu y darzely tai puetum turbut tik vandens gaus

Viešpatie, Viešpatie

Viešpatie, Viešpatie  portretas
Atsiuntei kiaulėms marą. Kada atsiųsi gandragalviams marą?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kvaili per visą pilvą tie gandragalviai. Lietuva tokių dar neregėjo. Reikia uždrausti iš viso valgyti, kaip mat ligonių neliktų. Visi būdami sveiki kapuose atsidurtų.

Alioša

Alioša portretas
Avinų banda. Lyg kitų problemų nebūtų.. Karbauskis (piktai) : Ką jūs padarėt tautos sveikatos labui!? Veryga (išsigandęs ir pasimetęs). Uždraudėm vartooti maistui, sviestą, Ekselencija. Karbauskis: Nu ir kaip? Veryga (išsigandęs ir pasimetęs) Jie valgo jį naktimis pogrindy prie žvakės. Ir himną gieda...

Anonimas

Anonimas portretas
Mus RUSAIIII PUOLAAAAA uztat turim esti margarina.

tam Salin rankas nuo vaiku.

tam Salin rankas nuo vaiku. portretas
Jus Rusijoi gyvenat?Prie ko cia kremliniai?Jau isvis pakvaisot!

Manau asai

Manau asai portretas
Koks cia klausimas ar megsti sviesta.? Megsti ar ne bet juk valgyti kazka reikia.Tik ne margarina.Veryga tegu pats valgo margarina ir savo vaikus anukus seria juom.

Salin rankas nuo vaiku.

Salin rankas nuo vaiku. portretas
Ko cia kisat kad sugalvojo ES.Sugalvojo kremliniai visus istrucinti.Manau laikas garskiai pasakyti NE.Gana buti versiu tauta ifr kazkokiem galimai kremliniam diktuoti koki bloga maista turi valgyti musu vaikai.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Nejaugi teveliai leis Verygai ir jo klanui nuodyti vaikus.Koderl kitos salis.Ispanija.Afrika ir kiti iseina i gatves pafreikalauti teisybes? Kodel musu zmones versiu tauta taip issireiske Bobelis.Pasiskaitykite apie palmiu alieju.Saiciau pries keleta metu ir dabar visur raso,kad jis nesveikas zmogui,bet pigus ir tinka verslininkam.Deda palmiu alieju i ledus ,o raso ,kad deda kokosu alieju.Juk pinigai svarbiau uz zmoniu sveikata.O veterinarijos tarnybos ir Veryga galimai parsidave?

opa.

opa. portretas
Veryga!Kol ne velu,nesk kudasius!

r

r portretas
Tas uzsikodaves alkasas visai viespaciu pasijaute. Ka noresiu , ta ir valgysiu , o sudinu margarinu Veryga gales virve pasitept , kad geriau uzsiverztu. Su tokiu viespats vaidinimu iki kartuviu netoli .

QrU

QrU portretas
Kranauskas tegu valgo,jeigu jam patiks,nors ir karvasudi maisyta su palmiu aliejumi,bet prievartos neturi buti.Yra ir tautos tradicijos ir dar kas tinka siaurieciams gali netikti pietieciams.O gal tas KRANAUSKAS didis mokslo vyras,tada kitas reikalas,na bet jeigu tik kokios partijos narys ir pateko i valdzia pagal sarasa,tada oi

...

... portretas
CHA: "Mokykloje pavalgęs vaikas jau po poros valandų nori valgyti. O pavalgęs namuose sočiai ir riebiai, labai atsiprašau politikų, mano vaikas visą vakarą gali lakstyti" - va jums ir atsakas: užtenka kartą pavalgyt, ir - pakanka; valgant visokį š. vis maža ir maža. BET - koks valstybei (verslininkams) biznis jei valgysit tik vieną kartą. O dabar - aiškina kad š. gerai, š. pateikt gali TIK 'atestuoti' prekybininkai, o tos 'atestacijos' - dar vienas valdinYkų biznis, ir kuo daugiau reikia to š. valgyti, tuo didesni PELNAI verslinYkams (kažkas per PVM ir valstybei nubyra). O ir - kuo daugiau 'valgai', tuo daugiau tualetinio popieriau vartoji, tuo greičiau susergi, o nemokamo gydymo tai nėra, vėl Valstybę PVM domina. O galiausiai - buvo skelbta (:D) kad sviestas labai tinka patrankoms tept; žmoneliams teks pasitenkinti margarinu.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvi, jeigu valgai sviesta - esi Kremliaus agentas, vatnikas, Putino draugas, Lietuvos priesas. Lietuvi, esk MARGARINA ir melskis uz pi.de.ra.sini Jevrosojuza. Briuselis jums ant sudo uzrasys kad medus tai esit kad net ausys krutes. Cha cha cha ....... Negi nematot kad lietuviski Briuselio sudino by.bio ciulpikai atidirbineja ju nurodymus.

Diana

Diana portretas
Gal tie idiotai ne taip suprato? Skandinavijoje uzdraustas ZEMES RIESUTU SVIESTAS, kuri keicia panasiu produktu pagamintu is sojos, nes bijoma vaiku mirciu susijusiu su stipriu alerginiu soku, kuri sukelia riesutai. Sviesto sudetis yra SVIESTAS, o margarino, aliejai, augaliniai riebalai, emulsikliai, konservantai, kvapiosios medziagos ir zinoma ta pati laktoze (kaip jau skaiciau viename is ju debilisku pareiskimu neva sviestas blogas del jame esancios laktozes).

Rubuilė Lašinytė

Rubuilė Lašinytė portretas
Sviestu užtepti svarbesni dalykai!!! Tuoj lieps vietoj šikinio popieriaus laikraščius naudoti...

Kranelis

Kranelis portretas
Kranauskai kas jums dave teise nurodinet zmonems gal jus dievas o gal esi baiges dvi klases rusiskoi mokykloi

manau pats laikas vezt psichiatra

manau  pats laikas  vezt  psichiatra  portretas
atgalios y durnyna is kurio jis y ministerius isejo.....

Mindaugas

Mindaugas portretas
"dėl skandalo net bankrutuotų...," ha ha, kiek šioj žemelėj jau bankrutavo nesąžiningų rinkos dalyvių? Bus nurašyta ant nereikšmingos klaidos

Anonimas

Anonimas portretas
Ka tas keusagalvis vel susvajojo jau sviesto neleis valgyti gal jam jau visai stogas nuvaziavo kas leidzia tokem asilui vadovauti durniu laivas ta musu lietuva

ALGIS

ALGIS portretas
O ką šiuo klausimu sako MINEDAS .

PENSININKE

PENSININKE portretas
PONS MINISTRE AR DAR YRA KAS NORS KO JUS NEZADATE UZDRAUSTI? TAI GAL GREIT UZDRAUSIT IR GYVENTI? JUSU BENDRAZYGIAI NUTARS KAD LAIKAS UZDRAUSTI IR UZDRAUS.BAIKIT SAVE LAIKYTI MESIJAIS!!!!!

aha

aha portretas
Pasirodo, hidrinti riebalai sveika? ! Reiktų šiuos veikėjus maitinti hidrintais riebalais ir genetiškai modifikuotu maistu, nes jų smegenims jau tas pats...

Peleda

Peleda portretas
Sumazino kalorijas, tai sviestas tipo per riebus. Dirbu darzelyje, nesuisi savo maista, nes nuo ano tik vystosi priklausomyhe valgymui - pavalgei pusrycius, po valandos jau nori valgyti kaio zveris, na, vaikai gauna priespiecius, paskui pietus, po kuriu po 2 val skrandis tuscias, tik vaikai atsikele is pietu miego, vel valgyti seda kokio marmalo... tuscias maistas darzelyje, orinis toks. Ir kas baisiausia - FORMUOJA IPROTI VISA LAIKA VALGYTI.. cia yra didesne beda nei kaloringas maistas. Normaliai namie pavalgau pusrycius (2 kiausiai,2 skrebučiai su sviestu, kava balinta), soti bunu iki 15 val.

geriau

geriau portretas
yra GHI sviestas, bet jo brangaus nebūtina pirkti supermarketuose. Nusiperkam 82% sviesto, išlydom, kenksmingos dalys nusėda ant puodo dugno, dar putas nugriebiam ir turim puikiausią sviestą.

Aha

Aha portretas
Atkatas eina ne is margarino gamintoju, o is visokiu Ontemu t.y. mokykloms gaminanciu maista dideliu tiekeju, dabar jie gales sutaupyti kisdami sh ir uzdirbs daugiau...

As

As portretas
Eina tas veryga na.....hui!!!!nevisprotis,kokia jis turi teise nurodineti ka mano vaikai turi valgyti,pats lai eda ta suda

Darius

Darius portretas
Palmių aleju tik lietuva ir voketija..Europoje yra šalys kur uždraustas ..O rapsu alejus..Juk ruko rugštis..Kur dingo majonezas is sauliegražu alejaus.Viska daro kad pigiau mokėt

as

as portretas
eik isvietes uzdrausti

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Nuo riebaus šūdo net kanalizacijos kemšasi. O kai kam užsikimšusios kraujagyslės trukdo mąstyti.Vietoje pinigų išleistų šūdui riebinti , galima vaiką kas keli metai išleisti į stovyklą ,kuri jam duos naudos.Valgiau sviestą ir valgysiu -psichopatiškų asmenybių, daugiau ar mažiau garsesnių , siekiančių sau išpešti naudos iš bet ko , šūkavimas. Tas nedaro jiems garbėms ,ką ir reikia garsiai pareikšti.

Anonimas

Anonimas portretas
Reikėtų patikrinti pono verygos psichine sveikatos būklę, su juo kažkas negerai,nes kuo toliau,tuo daugiau nesąmonių jis dar prikrės

R

R portretas
Juokas ima skaitant,kad medikai nieko neišmano.O mūsų seimūnai tai jau tikri profai,kuris jų medicinos mokslus baigęs??...

R

R portretas
Dėl palmių aliejaus pasaulis kyla į kovą,nes naikinamos palmių giraitės,kur gyvena orangutanai ir baigiam sunaikint gyvūniją.Patariama nepirkt nei sausainių,nei jokių gaminių,kurių sudėtyje yra palmių aliejaus.Tai pati pigiausia žaliava,todėl visur brukama,prisidengiant mokslo vardu.Tegu mūsų sveikuoliai patys tą šūdą ėda.Vartojom sviestą ir vartosim,nes žmogui būtini guvūlinės kilmės riebalai

AS manau

AS manau portretas
Ponai rekomenduojantis palmiu alieju pasiskaitykite apie ji.Pirma jis kenkia sirdziai,ir kraujotakos sistemai.Palmino rugstis kelia cholesterolio kieki kraujuje.Tai jau mokslininku seniai nustatyta ir parasyta Lietuviskai.Visko neisvardysi ,bet yra ir daugiau zmogaus organizmui kenksmingu medziagu palmiu aliejui.Kiek ilgai mus mulkinsit?

Algys

Algys portretas
Dar pora metu pakentekim,paskui pakeisim valdzia i ta kuri panaikins Lietuvai kenksmingus draudimus,tikrai nebeliks valstieciu su savo profais!

MARGARINAS-NUODAI

MARGARINAS-NUODAI portretas
VA KODĖL VERYGA TOKS DURNAS, RYTAIS VALGO MARGARINĄ SU PIGIU BATONU, PER PIETUS SRIUBĄ PASKANINA MARGARINU, PER VAKARIENĘ VALGO KOŠĘ SU MARGARINU, TODĖL IR IŠSIVYSTĖ DAUNO VEIDĄ.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Ponai pasiskaitykit apie palmiu alieju.Jis pigus todel naudojamas verslininku vietoj brangiu alieju.Dar gerokai pries margarino vaju skaiciau apie palmiu alieju .

AS manau ,kodel?

AS manau  ,kodel? portretas
Esam pensininkai ir ko norim to leisti negalim.Bet gyvenime niekada nevartojom margarino ar grietines su augaliniu aliejum.Geriau maziau ,bet sveikiau.Veryga manau sumane vaikus susargdinti rekomendudamas margarina.Kodel jis dar ministras?

Nuomone.

Nuomone. portretas
Kas gali paneigti ,kad Veryga neprsidave margarino gamintojam?Juk dabar viskas perkama parduodama.O Verygai reiketu ,kad veterinarines tarnybos patikrinto maisto gamintojus ka i ledus ir kitus produktus deda vietoj kokoso aliejaus.Jis brangus tai teko girdeti ,kad raso kokosu aliejus,o deda palmiu alieju kuris labai kenkia kraujagyslem.Noreciau suzinoti teisybe. Ir jei taip kaltus nubausti.

skaitytoja

skaitytoja portretas
kas ji augino ir kokioi seimoje augo kad visa gyvenima buvo margarinas didziausias priesas sveikatai dabar atsirado ismincius persa nuodyti musu vaikus dar tokio suvaikejusio ministro nebuvo greiciaiu dink ir nejuokink zmoniu ir save i pajacus nestatyk nes geda

tiesa

tiesa portretas
nepykit ant to verygos nejau nematot sunki buvo vaikyste is vitaminu pasiekiama tik morka bet va isauges negeria bet protu del vitaminu stokos negali pasigirt

stink foot

stink foot portretas
eilinis pono naisio ėjimas. kad tauta nekreiptų dėmesio į jo ir šutvės makles, išleidžia 'scenon' durnę verygą su bezdaliais. draust ką nors. laukite tęsinio...

Anonimas

Anonimas portretas
Kranauskas matyt turi savų interesų,dėl ko taip nori išaukštint MARGARINĄ.O dėl Verygos tinkamumo eiti Sveikatos ministro pareigas jau laikas apsispręsti ir nejuokint žmonių.Tai cukrus,tai alkoholis,tai sviestas...argi tai ne mitybos specialistų reikalai?

ne biurokratas

ne biurokratas portretas
KLAUSAU BIUROKRATO: "Mes nesame pataikavimo ministerija, mūsų tikslas – sveikatinti žmones." KLAUSAU ANARCHISTO: "Mes nesame tie, kurie pataikauja ar diskutuoja su užkietėjusiusiais ir sveiką nuovoką praradusiais biurokratais, mūsų tikslas juos auklėti beisbolo lazdomis". Manau, jog jie jau visiškai greitai sulauks to laiko, kuomet juos vaikysis po miestą beisbolo lazdomis...

Stefanija

Stefanija portretas
Iš kur tie žinovai lenda..greit uždraus rūkitos miesos o kalba ejo..pamatisit bus sekantis.

Tomas

Tomas portretas
Juk tas buvo sovetu laikais..Kažkas kremliuja sugalvoja ir davai visur igyvendint..Paskui dar.Tai juk laisva tauta.Žmonies pasirimka ko jiems reikia.

Leonas

Leonas portretas
Buvau kai afrikoi..Sviestas tikras tik kas turi pinigu..O margarinas kas neturi..Iš ko daromas margarinas?Tai va.Svoločai paskutiniai.jau senai visur sako kad 1972 m.buvo sugalvuota kad maitintu zmones atseit gerais produktais..Bet tas nepasiteisino..Grazino sviesta piena.Viska kas padefa zmogui augti..Kažkas noriu is musu tautuos padarit silpnus žmogelius

Skaitytojas

Skaitytojas  portretas
Verygai laikas pasitikrinti pas psichiatrus

na

na portretas
Aš už sviestą, taip, jis brangesnis, galiu sau leisti. Paprasčiausiai sutaupyti sumąstė, nes akcizo už alkoholį gavo mažiau.

Tautos stebetojas

Tautos stebetojas portretas
Tuo valdziagyviu Kranausku turetu susidometi STT. Tokias nesamones gali sneketi tik visiskas idiotas arba dideli kysi is margarino gamintoju gaves gyvulys.

Galerijos

Daugiau straipsnių