Quantcast

Dėl Neringos mero ryšių – tyrimas

Grįžti į straipsnį

žurnaliste,

žurnaliste, portretas
ar kitamet nepitrūksi popieriaus ir rašalo, rašyti apie naujai atėjusių liberastų varkes. Bet kadangi giliai sėdi jų kišenėje, tai regis, kad pritrūksi

aš portretas
Neringiškiai gėda , negi nėra nei vieno padoraus žmogaus Nidoje... ar vėl issirinksite iš baimės tą patį... ar dėl smegenų trūkumo

opa

opa portretas
buvusi žmona ir sūnus dirba posto kasininkais. Ot pareigos!!! Gal kokia teta tualetus valo savivaldybėj? Neturit ką veikti :)

Neaiškus

Neaiškus portretas
Na, įtariu, kad ir N. Puteikį reiktų patikrinti, kažkoks neaiškus yra. Visur steigia visokius komitetus. Kažkas kažkur kažką turėtų finansuoti.

Komentaras

Komentaras portretas
Įtariu,šiais metais, idomi kova vyks per mero rinkinus Neringoje!

Naujokė

Naujokė portretas
Puteikiui tikrai reikėtų patylėti,o spaudai neuzsiimti paskalu skleidimu.Balsuosiu tik už Jasaiti

SPQR

SPQR portretas
Užsakytas straipsnis, gėda, fu fu fu ant jūs.

Žvejys neringos

Žvejys neringos portretas
Atsibodo šitas meras jisai yra geras gudrus aferistas, brokonierius, kurvininkas ir pijokas.

vycka

vycka portretas
Ar gali teisti tokie zmones kaip Puteikis kuris pats nesenai pro arestines grotas filmavosi. JO draugeliai Nidos klapciukai.

Nuomone

Nuomone portretas
Taigi, kas užsakinėja tuos straipsnius? Rinkimai artėja? O Aleksiejunaitė, tai tik ir tinka pamazgas pilstyti....

Anonimas

Anonimas portretas
vakar rode kaip gerai dirba meras ,gyvena bute kur skirti mazai pajamas turintiems zmones,zmones gyvena padvale ,o ponai ju bute ir moka tik 20 eur,mokesti ,oi kaip gerai dirba savo naudai ,,geda vagiu saika

Nerngiškis

Nerngiškis portretas
Tarybinė klaipėda rodos jau praeityje,o blogiausios jos tradicijos atgimė šiandieninėje Klaipėdos dienoje.Pulti gerai dirbantį merą ,net ir su pijokų ir skundikų pagalba yra naujas jos stilius.Kai nėra prie ko prikibti tai ir melas pakartotas keliskart tampa kūnu.smunka dienraščio lygis pletkai ,intrigos ir jokio objektyvumo.

NE nepotizmui

NE nepotizmui portretas
jau iki blogumo tas "švogerizmas" Lietuvoje. Kiek mes prarandame, kai vadovauja giminaičiai be kompetencijos.

  portretas
Dar reiktu nauju snukeliu iš klaipedos papurtyt..

Aistė

Aistė portretas
Neaišku, kodėl užkliuvo Neringos meras, juk Lietuvoje visose savivaldybėse ta pati situacija ir tai jau nuo Lietuvos nepriklausomybės, ir ne tik savivaldybėse, bet ir savivaldybės įmonėse ir VšĮ, įdarbinti šeimos nariai ir giminaičiai. Pavyzdys Birštono, Kauno rajono ir kt savivaldybės, bet niekam neužkliūna. Mieli ponai Kauno miesto savivaldybėje šiuo metu manau mažiausiai dabartinio mero artimų žmonių, čia dirba pakankamai konservatorių, socdemų tarybos narių giminaičių.

Penisininkas

Penisininkas portretas
Mere, liežuvio nesuvaldei - štai tau ir atsakas. Lažinuosi, kad prasideda tavo pamatų griovimo darbai ir kitamet baigsis

Kauno savivaldybeje

Kauno savivaldybeje portretas
Tas pats:zmonos,meiluzes,vaikai,anukai ir t.t. Nieko naujo.

jklmn

jklmn portretas
Šiandien 15.00 val. į uostą įplaukia rekordinio dydžio, 400 m ilgio, laivas. Runkelinėje žiniasklaidoje apie tai - tyla.

Zvejas

Zvejas portretas
Kiek toj Neringoj gyventoju? Tas kaimas mazesnis uz Naisiu baznytkaimi, o jame puse gyventoju sudaro jasaiciai...jei Jasaitis apsizenys su vachtabe , tai bus ir du trecdaliai...o visi valgyt nori, o jasaiciukai dar labiau...kaip vienam Jasaiciui islaikyti du trecdalius to Neringos kaimo gyventoju is skrumnos mero algos tai ir eina visi duoneliautis i savivaldybe..Nagli, jei tu zmogiskai suprastum ir paremtum pinigais Kaledu proga is savo seimuno nemazos algos jasaiciu seimyna, tai butu geras tavo poelgis, o ne tuscios kalbos....

Karma

Karma portretas
N. Puteikis kalba galimai protingai, bet kai pasižiūri jo nuveiktus darbus - nei į tvorą nei į mietą. Kai dirbo Klaipėdos pavelde tas pasts buvo kalba protingai, o gaunasi kaip visuomet "Š". Matyt tokia jo karma. Neringos mero žodžiai su darbais nesikerta, o pavyduolių visuomet buvo ir bus, visiems juk neįtiksi.

Babunė

Babunė portretas
Kaip suprantu, Puteikis nori savo žmoną išvartyt iš darbo, nes ji neturi teisės dirbt vadovaujančio darbo, arba norima ją sodint į mero sostą. Kur taip matyta, seimo nario žmona dirba?

...,

..., portretas
Cigonas jis.

neringiskis

neringiskis portretas
ko bliat kimbi puteiki,jasaitis geras meras,balsuosiu uz ji.

Galerijos

Daugiau straipsnių