Quantcast

Dėl lėktuvo gedimo D. Grybauskaitė neišskrido į Rygą

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Grybauskaitė visada pernelyg aukštai pasikeldavo. Greitai valstiečių dėka sužinosime, kiek Grybauskaitė, Kubilius ir Šimonytė gavo otkatų už pernelyg brangų skolinimąsi valstybės vardu iš skandinavų bankų. Daugiau drąsos valstiečiams. "Net Amerikoje 1970-taisiais prezidentas Richardas Nixonas apkaltino maisto parduotuves neleistinu pelnyjimusi žmonių sąskaita ir įvedė kainų kontrolę." Jei tai galima padaryti kapitalizmo tvirtovėje - Amerikoje - tai kodėl tai negalima padaryti Lietuvoje? Valstiečiai turėtų būti drąsesni ir įvesti kainų kontrolę Lietuvoje, kol mūsų kainos nesusivienodins su kainomis Lenkijoje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

visur

visur portretas
ir visados mulkinami /runkeliai/ juk tokios nuomones ir laikosi /globeja/ su visais /elitiniais/ savo pridurkais ir dedulemis ir ko gero priezastis tai spec t. nuomone del saugumo nes po vaiku grobimo vajaus gaoima visko tiketis is nelaimingu sugriautu seimu reakcijos nes liko tik didele neapykanta grobikams ir ju satelitams......

aš portretas
tai netikiu jokiais lėktuvų gedimais ar dėl blogo oro, kai Grybauskaitė pas estus dar vasarą neatvyko irgi ta pačia proga, gal jinai baisiai supyko, kad tos šalys susiderėjo su Lukošenka pirkti Astravo elektrą, arba, kad latviai, estai atsisakė pirkti iš mūsų laivo dujas ir negana to, dar ir patys kartu su suomiais jau pradėjo statyti tokį patį dujų terminalą

Anonimas

Anonimas portretas
Valstybinis dalykas čia tas, kad LR užsienio politika labai smarkiai keičia prioritetus, bet visuomenei apie tai neužsimenama nei žodžiu. Visi mato, ką daro vairininkė.

Tuo galėtume ir patikėti

Tuo galėtume ir patikėti portretas
Nelabai tikėtinas aiškinimas dėl staigaus lėktuvo gedimo.Argi laikas tikrinti lėktuvo paruošimą,kai jau reikia skristi.Kažkodėl Skverneliui tas lėktuvas buvo paruoštas staigiai.Ko gero,kad Prezidentė negalėtų išskristi, sugebėjo pasistengti Karbauskio ir Širinskienės šutvė.

Rega

Rega portretas
Kaip visada valstybinius dalykus aiškina absoliučiai nieko nesuvokiantys.Jiems valstybės reikalai panašūs į jų virtuvės ruošą..Kuo didesnis kvailys,tuo labiau reiškiasi jam nė iš tolo nesuvokiamus dalykus.Tikrai gaila,kad Prezidentei nepavyko dalyvauti Latvijos šventėje.Ir,žinoma,Prezidentė dėl to mažiausiai kalta.

taip

taip portretas
Kažkaip negražiai, neatsakingai....

Taip

Taip portretas
o gal kažkas rimčiau buvo, tik neskelbiama siekiant nesukelti panikos...geriau pasišaipyti, negu panikuoti....kas ten žino.Juk nerimta, kad Tarnybos tik prieš įlaipinant pamatė gedimą...

o

o portretas
Na, kažkas turės atsakyti už šį akibrokštą, juk neeilinė šventė...Kas aplaidžiai dirbo?

taip

taip portretas
Tarnybos blogai dirba, jei paskutinę akimirką paskelbė, kad yra gedimas...

Dalia Lietuvos gėda

Dalia Lietuvos gėda portretas
Prarado Dalia progą pagerbti kaimynus - ,,lėktuvas sugedo, aš vėlavau, bet Jus braliukai gerbdama visvien atvykau"

mokejimas

mokejimas portretas
kur nato malunsparniai o sake pades bet kada

Anonimas

Anonimas portretas
KGB magnolija

Lukaa

Lukaa portretas
Ale rimtai, atstovai spaudai prastai pasirodė, riekėjo parašyti susirgo.

Kai iš komiso

Kai iš komiso portretas
perki, niekas neduoda garantijos kad ilgai veiks :D)

Anonimas

Anonimas portretas
Lektuvo gedimas neleido iveikti keliu simtu kilometru. Niekas nepatikes, kad Lietuvoje yra tik vienas lektuvas.. Reikejo kaip nors rimciau pasiteisinti, gal sloga, gal migrena. Zmones suprastu, nepyktu, visko visiems buna.

Povilas J. >> ,,Teisuoliams"

Povilas J. >> ,,Teisuoliams" portretas
Tai, užuot čia taškę seiles, organizuokite Prezidentei apkaltą už tai, kad neišskrido į Rygą su avarinės būklės lėktuvu. Juk KOP karininkas paaiškino koks buvo gedimas (būtų nevaldomas skrydžio aukštis). Šlykštu skaityti bjaurias insinuacijas.

konservatorių TREČIAS prezidentas--šalyje padarys UBAGYNĄ

konservatorių TREČIAS prezidentas--šalyje padarys  UBAGYNĄ portretas
tai 30 metų konservatorių-socdemų CHUNTOS veiklos rezultatas--NUSKURDINANT šalies gyvenimą TAIP, kad net prezidentė neturi kuo VAŽIUOTI, tai ką bekalbėti apie UTĖLĖTUS gyventojus,jų VAIKUS ir užlopytus KLYNUS,kuriems GĖDA net į svečius eiti.

O limuzinas su švyturėliu

O limuzinas su švyturėliu portretas
taip pat sugędo ? Na , pavėluoji , bet atvažiuoji ? O reisiniu į Rygą per prasta buvo ? Manau nelabai reikėjo...baigiam su visais kaimynais susipykti , o artimiausiems tik video žinutės be jokių pastangų ? Apgailėtina arogancija ?

kodėl nepasinaudojo KAPSULE ?,

kodėl nepasinaudojo KAPSULE ?, portretas
juk galėjo įsodinti į KAPSULĘ,su kuria skraidė Adamkevičius, ko gero, bijojo kelionės į vieną PUSĘ

Jurijus

Jurijus portretas
vatnikai eikit į gamtą pasivaiksčioti nerašinėję čia nesąmonių>Ar jums moka priklausomai nuo kiek purvo papilsite ant prezidentės ir Lietuvos.Pagarba prezidentei jei ant jos taip puola vatnikai reiškia ji dirba teisingai ir gerai.

Isiklausykite

Isiklausykite portretas
Kad viskas buvo suplanuota matosi is sistemines ziniasklaidos. Delfi, Lrytas, 15 min. Lietuvos zinios, sisteminiai ziniasklaidos portalai tyli arba iseme visus straipsnius apie prezidentes nevykima, tarytum nieko neivyko. Tik stai Klaipeda raso ir praso salies pilieciu nuomone isakyti.

zemaitis

zemaitis portretas
Privalejo atstovauti lietuviu tauta ir pasveikinti Latvija su nuostabiu jubiliejumi, kuris yra svarbus ir mums. Kas per uzsienio politika, pas lietuviu prezidente? Ka ji sau leidzia? Aisku kad buvo pasiulytas ir nuvykimas automobiliu, kodel ji atsisake? Pagaliau lenkai skrido i Ryga, ar negalejo paprasyti, kad paskraidintu tokia proga. Tai buvo slykstus (suplanuotas ar ne)neveiksnumas, del kurio visai tautai uztrauke GEDA.

nn

nn portretas
Nieko tokio kad pas kaimynus nenuvyko, ko gero į Laplandiją ruošiasi.

juko darbs

juko darbs portretas
galejo prezedente is savo pinigu nupirkti lektuva sitiek isvogusi su kubilieciais susimetusi ,butu atpirkusi savo griekus o dabar galutinai apsitratino ant pajuoko ch[ch [ch

ot palikimas istorijai komunistu vagiu kartos

ot palikimas istorijai komunistu vagiu kartos portretas
ar negeda pries pasauly ,neturim lektuvo,bet miliardieriu pilna ,viska isvoge is lietuvos net neturim su kuom skristi pas kaimynus, vagiu zuliku lietuvele naikinama,skurdinama,cia mums atsakas kaip mylim savo tevyne tik vagiam ir trolinam skambiais zodziais,nieko uz viska atsakymo pareikalaus istorija GEDA PRIES ATEINANCIUS PALIEKUONIUS,

Gėda

Gėda portretas
Būtų norėjusi būtų malūnsparniu nuskridusi. Galų gale galėjo anksčiau išsiruošti , tai būtų ir automobiliu nukakusi.

Anonimas

Anonimas portretas
SUNAUJA GREIT PREZIDENTE BUS SIMONYTE GALESIT DALBAJOBAI NETUREDAMI ANT KO LOT ISSILIETI ANT JOS SAVO PIDARASTISKAIS KOMENTARAIS.

Svarbu, kad Kinijoj pabuvo. :(

Svarbu, kad Kinijoj pabuvo. :( portretas
Visiškai parsidavė. :(

o tai į Rygą

o tai į Rygą portretas
negalima nuvažiuot,būtina nuskrist ? O už neatsakingumą reik nubaust tuos asmenis , kurie atsakingi už prezidentės keliones.

NELABAI JI IR NORĖJO...

NELABAI JI IR NORĖJO... portretas
Šiaip, jei Grybauskaitė į tą Latvijos 100-čio minėjimą labai norėtų nuvykti - tikrai jos komanda turėtų atsarginį variantą. Organizuojant net vietinį renginį - geras organizatorius VISUOMET turi atsarginį variantą. Paprasčiausiai - pažiūrėta "pro pirštus".

Penisininkas

Penisininkas portretas
Manau, Išeis tautiečių pagarbos taip ir nesusigrąžinusi

Anonimas

Anonimas portretas
Limuzinas neuzsivede, o motoroleris servise, nespejo vasariniu padangu pakeisti

Carnex

Carnex portretas
O panele negirdejo apie automobile jeigu aeroplanas neveikia?

>zales

>zales portretas
čia gal sumaišei su Ukraina? lope tu. Ukrainoj tai jo, pensija 50 eur, uždarbis - 150 eur. Rusijoj viską ką išvardinai trigubai kelk. Minimali pensija regionuose 8 tūkst rub. kas atitinka virš 100 eur, Maskvoje 12 tūkst rub - 150 eur. Tai čia minimumas, vidutinė pensija Rusijoj 14 tūkst rub. kas atitinka 200 eur. Plis dar nesuėda komunaliniai mokesčiai, vanduo, elektra ir t.t., mažesnės kainos ir t.t. Šiap tai čia Rusijos pensininkai patrolino tavo KGB-istę, sulaužė jai kukuruzniką ir tau asmeniškai linkėjimus perdavė. Jeigu TSRS laikais jūsų Lietuvą nešertų, tai čia pas tave būtų dabar pensijos 50 eur, kiaulė nedekinga

to zales

to zales portretas
RUSŲ PENSIJOS 150 EURŲ.NA BET PARDUOTUVĖSE KAINOS KAI KUR 10 KART MAŽESNĖS.LIETUVOJE DAUGUMA GAUNA 250 EURŲ,BET KAINOS VIRŠIJA GERAI IŠSIVYSČIUSIAS EUROPOS ŠALIS.RAŠO,KAD ENERGETIKŲ,NAFTININKŲ METINIAI PELNAI 100 MILIJONŲ,O KAINAS KELIA IR MELUOJA,KAD NE IŠSILAIKO.SUKČIŲ VALDŽIA IR TOKS VERSLAS.

mm

mm portretas
geriau butu su sarvuociu nauju lekt boxer kietai butu

Kokioj tolimoj bananinėj

Kokioj tolimoj bananinėj portretas
valstybėj KOP vadas rytoj jau be antpečių būtų.....na, pas mus bananai neauga.....pas mus lo_doriai tarpsta....su antpečiais ir be....

Zales

Zales portretas
Rusai čia nieko nepuola nes jie užimti galvosūkiu kaip išgyvent gaunant penkiasdešimt eurų pensija. Puola tik putino šunauja už trirublinę pardavę tėvynę.

Anonimas

Anonimas portretas
Geda lietuvos pensinin kams. Pripirko kariuomenei auksiniu saukstu, nurasytos supuvusios technikos uz simtus milijonu, bet nenuperka komunistinei lervai kokio kukuruzniko. Pazoras, pensininkai.

Rapolas

Rapolas portretas
Futbolistai asmeninius lektuvus turi, o cia prezidente, su 2% kariniu biudzetu, lektuvo neturi... Truksta zodziu.

to Ledu

to  Ledu portretas
"..Lietuva apsidirbo pries braliukus latvius. Geda prezidennturai, kad nesugebejo tureti atsarginio varianto.." Geda!!- Lietuvai ir lietuviams! Kad, ant senus "gaubicos" - pinigu YRA! O, "nusipikt".. "savo prezidentej" nauja,maza "samaleta" ..pinigu- NERA!!:)) Cia kaip buvo Davose ..Trampui ir Putinui(jie atskrido su Valstybes oro laineriais ir jems" spec trapus" padave) Ir tik "musu" Dalia-"OBLIGACIJA" .."atsrkrido su sena kareiviska"Spartana" ir pati.. su paprasta laiptuka stuptelejo ant.. DAVOSO zemele..!!!

Nejuokina tegu

Nejuokina tegu portretas
Ir tegu vaikams šitą pasaką paseka, kad sugedo lėktuvas, suplanuota gi buvo nedalyvauti. Tik pamanyk, daugiau nebuvo kaip Rygą pasiekti. O Magylos komentaras privertė nusikvatoti.

pritariu

pritariu portretas
Latviai uždavinėja prorusiškus - iš anksto nesuderintus kausimus....neskrisiu.

matyt

matyt portretas
išsigando nesuderintų klausimų :)

Aris

Aris portretas
Kažkada Grybauskaitė savo reitingams pakelti net pigių skrydžių bendrovės paslaugomis pasinaudojo. Reitingus tam kartui tarp beretinių pakėlė,vyriausybę plikbajoriais išvadino, bet daugiau kažkodėl neskraido. Vienu žodžiu prezidentūra jeigu būtų norėjusi tikrai būtų radusi išeitį,Latvija ne už kalnų,o visus formalumus esant norui galima per pusvalandį suderinti ir nuvykti per porą valandų pas braliukus.

kaunietis

kaunietis portretas
Apsisiko ir prezidente ir prezidentura ir LT.Geeeeda!!!!!!!!!

NA NA

NA NA  portretas
tik nereikia pasakų pasakoti ,mažiems vaikams gal ir tiktu ,_______vizitas buvo planuojamas ne šiandien ,taip kad lėktuvas yra paruošiamas ir tikrinamas reguliariai visada ,,,manau kad dzirgo galvos tikrai nenuliūdo ,kad į Rygą nepasirodė , raudona dalia ,ten ir savų netrūksta ,,,,sėkmės, žiemą taisyk ratus ,o vasarą roges ,,,,,

Magnolija

Magnolija portretas
tai rusų žvalgybos darbelis, seniai sakiau - rusai puola, o jūs netikėjot! dar bandė vaizdo ryšį nutraukt, bet sužinojo kad mes per Morzę galim perduot, o peredačiko nerado, nes jis buvo mano tualete unitazo bačioke, veikė taip mažas nuleidimas - taškas ,didelis - brukšnys.

gedaPrieš 36 minutes man geda del tokios Lietuvos armijos.

gedaPrieš 36 minutes man geda del tokios Lietuvos armijos. portretas
Pradziai- ..Lietuva nebeturi "-ARMIJA"! O, tik- "kariomene" O Tai tik -"..Численность..10 640 .." ir-Действующий командир Генерал-майор Витаутас Йонас Жукас лит. Gen. mjr. Jonas Vytautas Žukas?? "rusu laikais" buvo-Сколько человек было в дивизии? В среднем в дивизии 12 000 - 24 000 человек личного состава. Командиром дивизии является генерал-майор. в отделении от 3-5 человек, во взводе 3-4 отделения, в роте 3-4 взвода. ....!!!:)

Ledu

Ledu portretas
Lietuva apsidirbo pries braliukus latvius. Geda prezidennturai, kad nesugebejo tureti atsarginio varianto

Rusas

Rusas portretas
Mūsų kariuomenė prisipirko metalo laužo,taip dabar angarose ir skraido.

Magyla

Magyla portretas
Lėktuvas sugedo, malūnsparnis dar nepataisytas, o šoferis Česka girtas, Kad nesiseka, tai nesiseka!

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
apsileidimas ir visiškas nemokėjimas organizuoti vizitų...

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
gėda... daugiau nieko neturiu pasakyti...

geda

geda portretas
man geda del tokios Lietuvos armijos.juodai geda

Gerhard

Gerhard portretas
Su Ollexu galejo uz 15 eur nuvaryti.

šiaip

šiaip  portretas
telega yra neblogas transportas, gan patikimas, koks pusdienis ir Rygoj

galejau

galejau portretas
nuvesti su opeliuku

Jo

Jo portretas
Vaokscijanti nelaime. Nesiseka.....

???

??? portretas
...dėl netikėto(?) karinių oro pajėgų lėktuvo „Spartan“ gedimo negalėjo išskristi į Rygą,(ir vel, Vovos Putino "snipu" "darbai"?) kur turėjo dalyvauti Latvijos Nepriklausomybės 100-mečio iškilmėse... GEDA! GEDA! Kad Lietuva, kartu su Prezidende,"praKAKAlino LAL! Dabar... net su sena, kariskiu "gruzoviku" negalejo isskristi Ir , vel- apsiKAKAlino!! Na, o jiegu "rusai uzpuls" Tai,kaip tada Dalia begs is Lietuvos? Gal, taip kaip pabego ir "prezidentas"- A.Smetona?

nui

nui portretas
taigi anie fasistus garbina...musiskiams arabams jie priesai...

Nuomone.Nu tokia.

Nuomone.Nu tokia. portretas
Ne Prezidente kalta ,kad Lietuva taip nugyventa.Padave skrysti sugedusi lektuva.Tai isrinktiesiemgeda,kad sitaip pasielge.Matyt norejo,kad Prezidente neiskystu.Padare kiaulyste.Kitaip nepajegus ikasti.

A CHA CHA!!!!

A CHA CHA!!!! portretas
DERŽAVINIS KUKURUZNIKAS SUGEDO...

mryte

mryte portretas
2-3 val. ir Rygoj .Tikiuosi ,kad latvijos 100 minejime dalyvavo normalus lietuviai su sveikinimais su sokiais su dainomis.Nesitikejau is prezidentes tokios kiaulystes.O gal cia provokacija,gal kazkas geidzia blogesniu santykiu su Latvija,sunku pasakyt.

Galerijos

Daugiau straipsnių