Quantcast

Darbo rinkos klausimais premjerui patarinės B. Gruževskis

  • Teksto dydis:

Rinkos, skurdo ir socialinės atskirties mažinimo, šeimos gerovės politikos bei demografijos klausimais premjerui patarinės mokslų daktaras Boguslavas Gruževskis, o visuomeniniais pagrindais tautinių mažumų srityje kaip ekspertas konsultuos Arturas Liudkovskis.

Vyriausybės spaudos tarnyba pranešė, kad naujieji Sauliaus Skvernelio patarėjai pradėjo dirbti pirmadienį.

B.Gruževskis nuo 2010 metų yra Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Socialinio darbo katedros, nuo 2009-ųjų – Lietuvos karo akademijos Vadybos katedros dėstytojas. Per pastaruosius 12 metų jis vadovavo Darbo ir socialinių tyrimų institutui.

A.Liudkovskis nuo 1989 metų yra Lietuvos Lenkų sąjungos narys. 2013–2016 metais jis buvo Kultūros tarybos prie Kultūros ministerijos rinkikų atstovas nuo Lietuvos tautinių mažumų.

S.Skvernelio patarėju užsienio politikos klausimais dirba Deividas Matulionis, nacionalinio saugumo, užsienio politikos ir vidaus politikos klausimais - Arnoldas Pikžirnis, savivaldos, regioninės bei socialinės politikos ir sporto klausimais - Elvinas Jankevičius, ekonomikos ir strateginių pokyčių valdymo klausimais - Lukas Savickas, sveikatos, jaunimo ir nevyriausybinių organizacijų klausimais - Paulius Gradeckas, viešųjų ryšių klausimais - Tomas Beržinskas, energetikos ir aplinkos apsaugos klausimais - Tomas Gerasimavičius, švietimo, mokslo ir kultūros klausimais - Unė Kaunaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
eik i pensija ar atostogu nes tavo snekos rukeliu dainos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių