Quantcast

Darbo partijos rinkimų sąrašo viršuje – K. Daukšys, A. Paulauskas, V. Gapšys

  • Teksto dydis:

Darbo partijos taryba pirmadienį patvirtino Seimo rinkimų sąrašą daugiamandatėje apygardoje - pirmuoju numeriu jame įrašytas Seimo narys Kęstutis Daukšys, antruoju ir trečiuoju - parlamentarai Artūras Paulauskas ir Vytautas Gapšys.

„Partijos sąrašas atrodo labai stipriai ir nei viena partija neturi tokio stipraus sąrašo, kuriame ir patirtis, ir jaunystė, ir energija“, - žurnalistams sakė Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis, kuris nedalyvaus šių metų Seimo rinkimuose.

Į sąrašo dešimtuką taip pat pateko žemės ūkio ministrė Virginija Baltraitienė, partijos pirmininko pavaduotoja Ieva Kačinskaitė - Urbonienė, Seimo narys Valentinas Bukauskas, Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė, parlamento vicepirmininkas Vydas Gedvilas, buvęs ministras pirmininkas Gediminas Vagnorius, teisingumo viceministras ir Vilniaus skyriaus vadovas Giedrius Mozūraitis.

Toliau sąraše rikiuojasi Seimo nariai Valdas Skarbalius, Darius Ulickas, Viktoras Fiodorovas, buvęs Vilniaus vicemeras Jonas Pinskus, parlamentarė Dangutė Mikutienė, Seimo nariai Ramundas Markauskas, Sergejus Dmitrejvas ir Vilija Filipovičienė, buvęs parlamentaras ir vidaus reikalų ministras Vidmantas Žiemelis, Kėdainių „darbietis“ Paulius Kalina.

„Tikiuosi, kad mūsų partija nuveiks daug darbų ir šiuose rinkimuose gerai pasirodys“, - kalbėjo sąrašo daugiamandatėje apygardoje lyderis K.Daukšys.

Darbo partijos deleguota socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė sąraše įrašyta 23 numeriu, iškart už jos rikiuojasi švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė ir kultūros ministras Šarūnas Birutis.

Paskutinės „Vilmorus“ apklausos duomenimis, už Darbo partiją artėjančiuose Seimo rinkimuose balsuotų 7 proc. Lietuvos gyventojų.

Seimo rinkimai vyks šių metų spalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KKK

KKK portretas
Nebeliko autoritetingų asmenų LT. Daukšys..Dieve Dieve ko iš jo galima tikėtis?!

Untokas

Untokas portretas
Daukšiui būtina suvokti,kad gerai pasirogyti reikia ne per rinkimus[tai ne koncertas],o iki RINKIMŲ ATLIKTI TAUTAI GERUS DARBUS-deje kurių iki šiolei nėra,TODĖL JŪSŲ PAŽADAI YRA POPULISTINIAI-kaip papulti prie LOVIO,ko gero , šiai grupuotei reikėtų pailsėti ir atsisijoti NEREIKALINGAIS"DAUG ŽADANČIAIS" nariais-atskridusiais iš kitų grupuočių,su savanaudišku tikslu.

Pinokis

Pinokis portretas
Trys nevykėliai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių