Quantcast

D. Grybauskaitė – tarptautinio Ukrainos draugų sąrašo pirmojoje vietoje

  • Teksto dydis:

Pasaulio politikos instituto sudarytame kasmetiniame didžiausių Ukrainos rėmėjų dešimtuke prezidentei Daliai Grybauskaitei skirta pirmoji vieta, pranešė Prezidentūra.

Antruoju po D.Grybauskaitės už Ukrainos interesų gynimą tarptautinėje erdvėje į šios šalies draugų sąrašą „TOP–10 Ukrainos rėmėjų pasaulyje 2014“ įtrauktas buvęs Švedijos premjeras ir užsienio reikalų ministras Carlas Bildtas (Karlas Bildtas).

Į Ukrainos draugų dešimtuką taip pat pateko kiti įtakingi Europos ir pasaulio politikai – Jungtinių Valstijų (JAV) senatorius Johnas McCainas (Džonas Makeinas), Ukrainos prezidentas Petro Porošenka, Vokietijos kanclerė Angela Merkel, JAV viceprezidentas Joe Bidenas (Džo Baideinas), vengrų kilmės JAV investuotojas George'as Sorosas (Džordžas Sorošas) ir kiti žymūs asmenys.

Sąrašas sudarytas atlikus garsių Ukrainos ir kitų valstybių ekspertų – žinomų žurnalistų, politologų, visuomenės veikėjų bei nevyriausybinių organizacijų atstovų – apklausą. Į šį sąrašą įtraukiami politikai ir kiti iškilūs veikėjai už nuoseklų Ukrainos interesų atstovavimą tarptautinėje erdvėje, nuolatinę paramą Ukrainai užsienio žiniasklaidoje, europinių reformų palaikymą.


Šiame straipsnyje: Dalia GrybauskaitėUkrainos rėmėjakaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

na, ubage

na, ubage portretas
kremlini, ko sėdi Lietuvoje, jei čia taip blogai? Loji, loji, o vis tiek sėdi Lietuvoje, tai kaip aiškini tokį savo prisirišimą prie Lietuvos? Berašti daune, džiaugiuosi, kad labai skaudžiai reaguoji į maskvos kritiką, vadinasi, esi čia tam, kad vykdytum kito dauno putkino pavedimus. ar paruošei maisto davinių, ruskiams į ruskyną išsiųsti?

ponai ubagai

ponai ubagai portretas
Apie sviesia ateiti pliurpk tokiem kaip tu pats,lietuvoj gyvenimas geresnis bus negreitai.Lietuvoj pasiliko girtuokliai,protingi jau sudus valo anglijoi.Su pijokais gera gyvenima nepadarysi.Lietuvoj liko samogono vergai

tam besikreipiančiam į prezidentę

tam besikreipiančiam į prezidentę portretas
pirmiausia, išmok raštingumo, bet tai yra beviltiška, nes esi putino samdinys ruskis, reziduojantis Lietuvoje. Taigi nori sau didesnio atlygio, nori 600 eurų? Reikėjo visą gyvenimą dirbti taip, kad tų eurų būtum vertas, o dabar pragyvenk iš putkino pridedamų už skalijimą rublių. Lietuviai tikrai nusipelno gyventi geriau ir tikrai ateityje (net greitai) tas įvyks, bus didesnės algos ir pan., tačiau geresnių gyvenimo sąlygų ir algų nenusipelnė putkino šunauja, skalijanti čia ir vaizduojanti Lietuvos piliečiais esą. Todėl tu nelauk nei algos, nei geresnio gyvenimo, gyvenk iš putlerio išmaldos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių