Quantcast

D. Grybauskaitė sveikina JAV sankcijas Rusijai

Grįžti į straipsnį

Vadakste

Vadakste portretas
Vaziuotu ponia dirbt i ta Amerika, mums nesukus galvu su ta Rusija. Kazka ten jinai mokesi kazkelintais metais toje Amerikoje ir net nezinome kokia ten profesija isigijo. Kazkaip nezinom normialiai biografijos. Trumpas silpnas , kad pasiraso ant visokiu popieriuku. Trumpai dirbk savo protu ir galva ir neklausyk kas ka sako is sono.Baikit mus gazdint su ta Rusija.

Jonys

Jonys portretas
Gaisrininko, vilkinčio NKVD SERŽANTO UNIFORMĄ, dukra galėtų padėkoti ir PUTINUI, už PARTŠKOLOS RAUDONĄJĮ DIPLOMĄ.. DDDD

Taigi.Dabar prezidentu pagrindinis reikalas:

Taigi.Dabar prezidentu pagrindinis reikalas: portretas
stebeti KITAS valstybes ( o ju yra apie 200).Ar ne taip, ponai?

cia priejo

cia  priejo   portretas
gaidys is wilimorus ir tare ;- grybauskaites reitingai pakilo 150%ja ir be rinkimu galim skirt treciai kadensijai y litchujanijos preziudentus

Artūras

Artūras portretas
Jeigu pastebėjote tai šį apsišaukėlė, kurį save vadina kažkokia prezidente, kurios niekas nerinko, pati lenda prie kitu valstybių vadovų. Valstybių vadovai net nežino kas ji tokia. Jie mato kad kažkokia-neaiški braunasi pati tarp diskutuojančiu asmenų, kad tik kas atkreiptu į ją dėmesį. Juokiasi visi ten iš jos. Tokios įkyrios dar jie nematė. Jie nekreips dėmesio į jos kliedesius. Valstybių vadovai žino, kad jį niekieno nerinkta ir niekam neatstovauja.

Saliut Prezidentei

Saliut Prezidentei portretas
......................

tam -,,vivat prezident litwi,,

tam  -,,vivat prezident litwi,, portretas
isspjauk byr,,,ka is dantu lenke, po to reiksk savo nuomone apie lietuva....

tos sankcijos

tos sankcijos portretas
padarys daugiasu zalos lietuvai nei rusijai...

Vivat Prezident Litwi

Vivat Prezident Litwi  portretas
„Nord Stream 2“ in dugna. Didelis sprigts in nosi president Putin.

to faktas

to faktas portretas
turbūt tik atsibudai po gėrimo,kad ne į tą pusę užkniaukei,Vokietija,Austrija,nesutinka dėl sankcijų vissai ES ,nes nori pirkti pigiau dujas iš rusų,žiūri dėl savo šalies žmonių,politika antroje vietoje

Anonimas

Anonimas portretas
Reikia draugauti ,o ne pagalius kaisioti ,vienas paranojikas vis gieda ,kad mus puola ,nes sibiro bijo ,kad gali viska atimti ,ir labai gaila ,kad prezidente mokesi rusine ,o sita pamirso.

FAKTAS

FAKTAS portretas
FAKTAS- sankcijos ne tik Rusijai, bet ir Europos Sąjungai, tik jankių lokajai - pabalio kolonijų prievaizdai šeimininkui batus laižo.

vargas Lietuvai ......gėda....

vargas Lietuvai ......gėda.... portretas
Visa Europa susirūpinusi.......labai blogai....o šita juokdarė šaiposi ir džiaugiasi......jai Amerika rūpi o ne Lietuva.....jos žmonės....

Faktas

Faktas  portretas
Putino Rusijos užsienio politika – melas, melas ir įžūlus melas, keliantis įtampą ir pasišlykštėjimą visame pasaulyje. JAV kantrybė trūko iš čia ir sankcijos Putino šutvei.

...

... portretas
Che: kadangi sankcijos Rusijai - DG arkliukas, tai ji ir sveikina jos kišenėj sėdinčius JAV atstovų rūmus; dabar pamatysim ar jos kišenėj ir JAV Kongresas randas. ;)

paneles preziudentes prasyciau paskelbt visa kainorasty

paneles preziudentes prasyciau  paskelbt  visa  kainorasty portretas
po kiek dabar amerikos rinkoje lietuvos isdavystes , tautos skurdinimo , ir nepriklausomynes kainos pagal dolerio kursa ,

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Puikus tas Anonimas-RUSAS. Tikras savo šefo Putino mokinys. Abu - vagys, abu - moraliniai degradai, tik skirtingo kalibro: kaip dramblys ir musė..Vienas vagia milijardus iš savo tėvynainių rusų, kitas, dėl protinio neįgalumo, tik kitų komentatorių mintis, jų vardu viešai skelbdamas jas kaip savas. Tikras degradavęs, šlapimo nelaikantis genijus. Šis rusų mafijos boso Putino subinlaižys, patiriantis orgazmą masturbuodamasis prieš jo portretą, akivaizdus Kremliaus propagandos produktas.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Dasigyveno apsišaukėlės Lietuva– Lietuvos žmonės pastatė į vieną gretą su Š.Korėja.

gdaniella017@gmail.com

gdaniella017@gmail.com portretas
sprendimas Jūsų finansinių problemų (gdaniella017@gmail.com) Sveiki Ponas ir ponia Jūs ieškote verslo paskolos, asmeninės paskolos, būsto paskolos, automobilių paskolos, studento paskolą, paskolos skolos konsolidavimas, rizikos kapitalo ir tt. Arba jums buvo atsisakyta paskolą bankui ar finansų įstaiga vieną ar daugiau priežasčių? Jūs esate tinkamoje vietoje jūsų paskola sprendimai! Aš esu privatus skolintojas, aš suteikti paskolas įmonėms ir privatiems asmenims, nuo 2000 € iki 8.000.000 € visiems, rimtai apie mažomis palūkanų norma 2% per metus. Jeigu mūsų sąlygos yra palankios, tada jūs galite gauti paskolą per 48 valandas nuo prašymo gavimo dienos. Norėdami gauti daugiau informacijos, Prašome susisiekti su mumis dėl jūsų asmeninės paskolos mail gdaniella017@gmail.com

Bravo mūsų Prezidentei

Bravo mūsų Prezidentei  portretas
Ne veltui šalies žmonės išrinko D.Grybauskaitę atstovauti Lietuvos valstybei ir patikėjo ginti jos interesus. Gaila, kad Konstitucija neleidžia jos rinkti trečiai Prezidento kadencijai. Tai didžiausią pasitikėjimą ir aukščiausią įvertinimą Lietuvoje nusipelnęs žmogus, turintis gerą autoritetą Europoje ir Pasaulyje.

kas yra

kas yra portretas
absoliutus nulis?

Keista

Keista portretas
Gerai,kad tai mūsų Prezidentei baigiasi kadencija.Nežinau,ar ji taip nemyli Lietuvos,ar vykdo kažkieno nurodymus.Galbūt tas sankcijas būtų galima teigiamai vertinti,jeigu jos liestų tik Rusijos interesus.Bet jos neigemai atsiliepia Europos,o tuo pačiu ir Lietuvos interesams.Tai kaip jas galima garbinti?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Dasigyveno Putino Rusija – JAV pastatė į vieną gretą su Š.Korėja ir Iranu.

Anonimas

Anonimas portretas
Kauno DIENAI vertėtų neleisti bent jau kai kuriu komentaru , tiksliau panaikinti.

Tik jie

Tik jie portretas
Amerikonai dar kart irde, kad jiems spjauti ant visu! Tame tarpe ir ant Europos. Bus reikalas parduos Lietuva uz kelis centus ! Po antro karo, tai jie jau irode

Informacija

Informacija portretas
Tas Cha cha cha yra mano kaimynas. Jis gyvena kartu su draugu. Jie su draugu yra pederastai ir pedofilai kaip retą. Tai yra vyras ir žmona. Šeima kaip dabar mėgstama sakyti. Tik nežinau kuris vyras, o kuris žmona. Tikriausiai, tai du viename. Už kitą nuomonę turinčius dergimą ir prostitutės magnolijos ir komunistinės kolaborantės liaupses jam duoda atčiulpti pediko iš URM-kiauliasnukio šliosą ir išlaižyti prostitutės magnolijos išangę. Jų tėvai ir seneliai buvo idėjiniai komunistai. Jie auklėjo ir Cha cha cha komunistinio internacionalizmo dvasia. Verkė ir alpo visa jo pedikų šeima, kai Stalinas mirė. Plaukus rovėsi jiems gerbiamo ir mylimo Stalino garbei. Dabar persivertė į kitas įdėjęs ir dergia kitą nuomonę turinčius, kaip komuniagų laikais. Matyt neišnyko jo komuniagų ir stukačių pedikų tėvų įskiepytos įdėjos, kad tik kuo arčiau lovio pilno jovalo ir gauti iš komunistinės lervos šikmedalį.

birutis

birutis portretas
erlickas rase-sutikau parsidavinejancia moteri. Kiek?-klausiu.-keturiasdesimt. O kiek pati sveri?-astuoniasdesimt.Neblogai, pagalvoju, puse euro uz kg, uzteks iki rudens.

Faktas

Faktas  portretas
KGB-istui Putinui ir jo nacionalšovinistinei šutvei tai įprastas bendravimo su pasaulio valstybėmis būdas. Tokia jų natūra - kur tik gali visur prikiaulina ….O, paskui visam pasauliui skundžiasi, stena, dejuoja, kad rusų niekas negerbia, nemyli, nevertina, nesiskaito, taiko sankcijas ir t.t. ir pan.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Putinas iš prigimties – kiaulė ir elgiasi kiauliškai: nekviečiamas lenda knisti svetimą daržą. Amerikiečiams tas nepatiko ir trinktelėjo sankcijomis Putinui per šnipą.

ožio myzalui-

ožio myzalui- portretas
Gerai daro PREZIDENTE, tik tau - kacape, to nesuprast.

Bravo mūsų Prezidentei

Bravo mūsų Prezidentei  portretas
Ne veltui šalies žmonės išrinko D.Grybauskaitę atstovauti Lietuvos valstybei ir patikėjo ginti jos interesus.

Chi chi chi Skaitykit “Ozio tvarto myzalai”

Chi chi chi  Skaitykit “Ozio tvarto myzalai” portretas
Ir jūs suprasit kodėl Putino subinlaižiams po Prezidentės pasveikinimo JAV Kongresui prasidėjo ištisinis šlapimo nelaikymas ir nesibaigiantis viduriavimas.

tai

tai portretas
p.s. Vinciuk , pašok klumpakojį ir paaiškink situaciją- šiandien USA ir kai kurių USA kolonijų draugas Porašenka pasirašė įsaką atimti iš USA ir kai kurių USA kolonijų draugo Saakašvilio Ukrainos pilietybę bei perduoti Gruzijos teisingumui, o USA ir USA kolonijų draugė Savčenko Ukrainoje jau ne patriotka. Paaiškink situaciją :))))

tai

tai portretas
Vincai, tu bukas kaip ir tavo klumpės, jei lyginti, tai su Šiaurės Airija ar Škotija. Tau aiškiai pasakyta- KRYMO AUTONOMINĖ RESPUBLIKA ir KONSTITUCIJA garantavo teisę surengti referendumą bei elgtis pagal piliečių išreikštą valią.

Vincas

Vincas portretas
Tai "praplautoji makaule", Rusija, okupuodama Krymą, pažeidė daugybę tartautinių įsipareigojimų, pvz Helsinikio susitarimą, susitarimą dėl branduolinio ginklo Ukrainoje ir t.t. Pagal" praplautos makaulės" logiką daugybė kitataučių gyvenenčių svetimose šalyse gali paskelbti referendumus ir prašyti prijungti prie kitos šalies, pvz. turkai gyvenantys koncentruotai Vokietijoje gali prašyti prijungti jų rajoną prie Turkijos,švedai, gyvenantys Suomijoje- prie Švedijos, indai Britanijoje prašytis prijungiami prie Indijos ir pan. Vargšeli, pasiskaityk tarptautinius Rusijos įsipareigojimus, gal makaulė prašviesės.

Ką portretas
tai>jei turi ką logiško tai parašyk, o nesąmones sau pasilik. Turiu pažįstamą ukrainiete, tai va per okupantu Kryme surengtą ir mirę balsavo CHA CHA CHA CHA CHA

Anonimas

Anonimas portretas
Amerika deda dideli B.Y.B.Y ant Turniskiu komunistines Lervos

tai

tai portretas
>Labai....Esi labai propagandos praplauta makaule. Visų pirma ne Krymas ,o Krymo autonominė respublika - valstybė ir jos piliečiai turėjo Konstitucinę teisę išreikšti savo valią referendume bei elgtis savo nuožiūra, o USA sankcijos skirtos ekonomiškai parklupdyti ne tik Rusiją, bet ir ES.

Labai

Labai  portretas
Labai teisingai, rusai turi gražinti Krymą Ukrainai. Rusai pažeidė tarptautiniu įstatymus ir savo įsipareigojimus. Juk rusai su Ukraina yra pasirašę kokias 5 sutarti, viena iš jų rusai įsipareigoję ginti Ukraina jei ja kas nors užpultu. Rusai įsipareigojimų nevykdo, reikia sankcijas tik didinti

Faktas

Faktas portretas
Ir plinta po Lietuvą prostitutės, kolaborantės, KGBišnikės-magnolijos dichlofosinės paranojos bacila. O jos kontroliuojami pakalikai-korumpuota valdžia ir valdžios kontroliuojama korumpuota žiniasklaida apraizgė Lietuva melo ir demagogijos čiuptuvais.

jau

jau portretas
JAV korporacijos iš viso prarado sąžinę, jos bando dabar iš Rusijos sutrukdyti tiekti dujas, toliau taip bus ir su Norvegija ir kitais, juk tiekti dujas net dešimties tūkst. km atstumu, kad ir laivais yra didžiuliai pelnai, o tokiems vasalams, kaip Lietuva, kainos tik dvigubės

cha

cha portretas
Man jinai -visiškas nulis. Neegzistuojantis žmogus.

tai

tai portretas
Vytuk , nepamiršk šaukdamas ačiū, ačiū pult ponui po kojomis ir bučiuoti batus :))) Europai jankių brangių dujų nereikia, tegu patys kurena :)

Vytautas

Vytautas  portretas
Nord Stream 2 Turi būti uždarytas. Prezidentė gerai daro, kad blokuoja ši projektą. Jeigu pavyktų Putinui įgyvendinti ši projektą, jis galetu kontroliuoti Vokietija ir Prancuzija - tampyti jas už vadeliu, kada tik panorėjęs. Ačiū Lietuvos prezidentei! Taip pat ačiū Amerikai, kad pagaliau pamatė ir nusprende žengti protingą žingsnį. Beje, šio straipsnio kai kurie komentarai yra parašyti Kremliaus apmokamų 'rašytojų '. Tų 'rašytojų ' tikslas - kuo labiau apšmeižti viską, kas susiję su Lietuva ir tuo būdu užsidirbti is Kremliaus kuo daugiau tašku (ir pinigu). Tokiem rašeivoms labai svarbu parašyti, kad NORD Stream projektas butų tęsiamas. Būtent taip nori Kremlius.

geriau patylėtu

geriau patylėtu portretas
Šita konservatorė. .......tautos nelaimė........nerūpi jai Lietuva.......dabar visai pasireiškė....

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Grybautoja žydru kiteliu gal nepastebėjo, bet sankcijos labiau skirtos Europai, o tuo pačiu ir Lietuvai.

taigi

taigi portretas
Komunistka šeimininkui laižo....

Tai Lietuvos gėda

Tai Lietuvos gėda portretas
Kadencija eina į pabaiga , todėl Grybauskaitė nori pasitarnauti savo valdovams JAV. Vis tikisi gero pasto ES. Vasališka siela ir prigimtis šios motriškės. Gėda

Šaunuolė

Šaunuolė  portretas
Pagarba Lietuvos Prezidentei

...

... portretas
Reikia atidirbt už CŽV kalėjimų ieškojimą Lietuvoje?..

Ramunas

Ramunas portretas
Saunuole Prezidente.

NA NA

NA   NA portretas
įdomu ,kas davė Grybauskaitei nurodymą, Amerikiečiams nusilenkti ,o Europai prieštarauti ,_______gerai ,kad šį syki parašyta ,kad tai Grybauskaitės nuomonė ,o ne Lietuvos ,kurios ji jau seniai neatstovauja ,,,sėkmės ,nešti taikos fakelą ,,,,,,

p/b

p/b portretas
KASČIŪNAI, ar pelės judesiai po ŠLUOTA, gali įtakoti Europos Sąjungą?

Veryga ...skubiai tikrink

Veryga  ...skubiai  tikrink   portretas
durnyne sita blondine ....na juk nuormalus zmogus negali linket kities visokio blogio su pasigardziavimu , antra vertus sitie jos ,,,,sveikinimai,,,, manau su kaupu atsirugs lietuviu tautai [kada jankiai nusispjove paliks juos]

Galerijos

Daugiau straipsnių