Quantcast

Briuselyje – prezidentės ir D. Tusko susitikimas

  • Teksto dydis:

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė Briuselyje susitiko su Europos Vadovų Tarybos Pirmininku Donaldu Tusku.

Susitikimas įvyko prieš neeilinę Europos Vadovų Tarybą, kurioje šiandien Europos Sąjungos šalių lyderiai spręs, ar atidėti Jungtinės Karalystės išstojimą vėlesniam laikotarpiui.

Pagrindinis šio susitikimo tikslas – aptarti dėl „Brexit“ susiklosčiusią situaciją ir išklausyti Lietuvos prezidentės poziciją prieš priimant visai Europai svarbius sprendimus.

Didžiosios Britanijos parlamentui tris kartus balsavus prieš Jungtinės Karalystės išstojimo sutartį balandžio 12 d. turėtų įsigalioti oficialus šios valstybės išstojimo iš ES terminas, siekiant išvengti „Brexit“ be sutarties, užtikrinti ten gyvenančių Lietuvos ir kitų ES šalių piliečių teisių bei garantijų tęstinumą.


Šiame straipsnyje: Dalia GrybauskaitėESBrexit

NAUJAUSI KOMENTARAI

viskas

viskas portretas
del ivaizdzio ir malonaus pasiplepeimo ......

jaudinantis susitikimas isejus is tualeto

jaudinantis  susitikimas  isejus  is  tualeto portretas
ten trys durys viena prie kitos ---y vidurine eina ONO lyties atstovai ,,,kongresmenai-komisarai,,,

NA NA

NA  NA portretas
Tusko lenkai jau seniai išsižadėjo ,nes jis viską daro tik Briuseliui ,----------lenkai svarsto palikti Briuselį ,kaip ir patį Tuską ,o Grybauskaitė kam atstovauja mes jau matom ,abu labu susitiko ir prie alaus ,,,sėkmės ,kažkam bus reikalingi kvailinimui ,,,,,
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių