Quantcast

Lietuvos ir Lenkijos prezidentai žada aktyviau bendradarbiauti gynybos srityje

Grįžti į straipsnį

nu jo

nu jo portretas
Galetu pasirupinti, kad atlyginimai ir pencijos pasiektu ES, dabar tik saugumas, kas ubagus puola, niekas....puola tik turtingus o mes dedam brangia signalizacija i bomzu lusnyna.

Anonimas

Anonimas portretas
Kriuksi Amerikos NATO baudziauninkai. Idiotai, savo tautieciu lavonais nori isgelbeti Amerikos ,,demokratija,,.Rusija aiskiai pasake : Jeigu bus ivestos raketos i Europa tai tos salys ir ju valdymo centrai BUS SUNAIKINTI. Tai reiskia Rumunija Lenkija, Pribaltika ir Amerika BUS SUNAIKINTI. Na o dabar PAKRIUKSEKIT cha cha cha cha cha ....

Atkreipkite dėmesį....

Atkreipkite dėmesį.... portretas
Kas šiandien Europoje vienijasi? Didžiausi rėksniai ir naciukai: Ukraina, Lenkija, Lietuva. Tie, kurie su Vokiečių SS daliniais ėjo "imti" Maskvos, o kai gavo per dantis prie Maskvos, Stalingrado ir Kursko - 10 metų slapstėsi miškuose nuo TEISINGUMO ir "kovojo" su taikiais gyventojais. Šiandien jie vėl kelia savo galvas. Istorija jų dar nepamokė...PAMOKYS DAR KARTĄ...Ir Sibire vietos kai kam užteks.

...

... portretas
... o mainais už tai Lenkijai pažadėtas Vilniaus kraštas?..

Žmogus

Žmogus  portretas
Per tiek metu kiek išvaistyta pinigu !!! Ir ko pasiekta ?? Tuščias muilu burbulas!!!! Pagaliau baigiasi keliautojos kadencija!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių