Quantcast

D. Grybauskaitė ir toliau išlaiko didžiausią visuomenės pasitikėjimą

Grįžti į straipsnį

ir meluoja

ir  meluoja   portretas
o ka ji L I E T U V A I davė kad liaudį nuskurdino ir viska vis savo nato žaisliukam sukiša o kiek milijardu nuplovė per ta laiva ir ne tik ar ji bent LIETUVOJ žino kaip paprastas žmogus gyvena ji vien briuselis ir merkel reisuoja

Straipsnio pavadinimas

Straipsnio pavadinimas portretas
IR TOLIAU VERTA DIDŽIAUSIO VISUOMENĖS PALINKĖJIMO A P K A L T A ,APKALTA APKALTA

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Apklausa – visiški niekai. Visiems aišku - geriausiai yra vertinamas Karbauskis su savo haremu. Po jo - Šv.Agne iš Širinskių giminės. Toliau seka haremo prižiūrėtojai gandragalvių eunuchai: ...V....S.....P......ir t.t. (visiems išvardinti abėcėlės raidžių neužtektų).

Nukvakusio senio Kęsto visi6ka proto deeskalacija

Nukvakusio senio Kęsto visi6ka proto deeskalacija portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką”.

Pensininke

Pensininke portretas
Nesuprantu ar tie tyrejai nukvake , ar Lietuvos ziniasklaida raso i vienus vartus. Per dvi kadencija si ponia nera apsilankiusi Lietuvos rajonuose, nera susitikusi su zmonemis akis i aki, o tik patrypcioja su vaikuciais ar sinjorais seneliu namuose. Kad ir nepatinka Adamkus, bet jis aplanke rajonus, nebijojo kalbetis su zmonemis, nes ir as pati arti ji maciau. Dabartine ponia labai save IZOLIAVUSI nuo rinkeju, nors uz ja nebalsavau, nes prastai pasirode debatuose.

Senolis 76 m.

Senolis 76 m. portretas
Brangieji, nustokit pudruoti šią senmergę, tai rusų auklėjimo produktas ir ji kitokia nebus, nors daug ką galėtų pakreipti Lietuvoje pozityviai. Jį įsipareigojusi kgb agentui (pavardė redakcijai žinoma) ir tampoma jo kaip šunelis. Jos tikslas aiškus - ramiai sulaukti kadencijos pabaigos, vieta Briusely paruošta ir toliau bus "proščai nemytaja Litva"...

KAS REITINGAVO?...

KAS REITINGAVO?... portretas
Net neabejoju - konservatorių partijos suvažiavime...Grybauskaitė, kuri užnėrė ekonominę, visuomenei nepakeliamą kilpą ant kaklo...reitingo viršūnėje....Tik juokelį gali sukelti tie jos užsakomi reitingai. Gerai būtų, kad, kartu su tais reitingais, nurodytų - už kokius "gerus darbus Lietuvai" ji taip garbinama.

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip de-eskaluoti situaciją, kalbant su pavojingu žmogumi? "Dažnai geriausia atsitraukti, pakartotinai įvertinti situaciją, o paskui vėl įsitraukti į situaciją ramesniame emociniame lygmenyje arba gauti daugiau paramos - tai, ką britų policija vadina taktine pauze. Reikėtų perskaityti kūno kalbą ir veido išraiškas, kad galėtume numatyti, kada dalykai gali peraugti iki fizinio pavojaus. Reikia turėti omeny asmeninę erdvę ir "reakcingą atotrūkį", atstumą, kuris jums leidžia girdėti viską, tačiau jūs esate pakankamai toli, kad galėtumėte iš anksto reaguoti.

Kęstas

Kęstas portretas
"De-eskalacija" nereiškia, kad suteikiant laisvę veikti asmeniui, kuris nesilaiko taisyklių. Priešingai, tai reiškia ramiai ir tvirtai patvirtinti taisykles, tuo pačiu pripažįstant kito žmogaus žmogiškumą. Niekada nesakyti "nusiraminti" arba pagrįsti veiksmą sakydamas "tokia tvarka", nes tai beveik visada pablogina situaciją. Kalbėti ne apie "jūsų" problemą, bet apie"problemą" ir kalbėti apie kolektyvinį sprendimą. Pavyzdžiui: "Aš suprantu, kad čia kyla klausimas. Kaip mes galime jį išspręsti? "Niekada nenurodyti pirštu: tai atrodo, kaip kaltinamas, net nurodant kryptį. Nurodyti kryptį atviromis rankomis, kaip ir viešbučio menedžeris: "Tiesiog taip"." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Vanga

Vanga portretas
Grybų šventė baigiasi....

Cha cha cha

Cha cha  cha   portretas
Užjaučiu Putino subinlaižius. Jų laukia daug didesnis stresas nei apklausos rezultatai dėl Grybauskaitės populiarumo. Greitai Putinas važiuos pas Trampą bučiuoti jam rankos, kad pasigailėtų ir daugiau nemuštų nei raketomis, nei sankcijomis.

liūdna kad jankių komunistiniai vatnykai stabdo vystymasi

liūdna kad jankių komunistiniai vatnykai stabdo vystymasi portretas
jankių komunistiniai vatnykai komentaruose didvyriai :D gyvenime nevykėliai :D

kauniečiai

kauniečiai portretas
Rezultatai mums nekelia jokių abejonių. Tik norėtume, kad kitą sykį apklausos vyktu ne tik prezidentūroje, bet ir plačiose visuomenės sluoksniuose.

nijole

nijole portretas
Niekada negirdejau, kad kas nors, kada nors butu dare apklausa, man jau 73 m, mano vyrui 78 m, niekada Gaidzio firma nera musu apklaususi, nei vaiku, nei pazistamu, nieko. Manau, kad apklausiami nuolat tie patys zmones, todel rezultatai neatspindi tikrosios visuomenes nuomones.

gal zinot kiek dar reik ikalt???

gal zinot kiek dar reik ikalt??? portretas
Jau apie penkias cerkas ikaliau, Na bet vis dar netikiu ta aplauso Ir nors tu pasiusk !

kauniečiai

kauniečiai portretas
Pagarba mūsų nuostabiai Prezidentei už principingumą.

NA NA

NA NA  portretas
matomai mūsų purvasklaidai yra duoda užduotis kuo daugiau reklamuoti grybauskaitę ,______ruošiasi panelė į Europą rimtam skrydžiui ,pardavė Lietuvą su landsberginių kgbistų gauja ,tai tikisi ,dabar atlygio iš Briuselio už lietuvių tautos naikinimą ir ekonomikos sužlugdymą ,,,,sėkmės Grybauskaitei naujame poste , jei aišku bus išrinkta ,gerai būtu ,kad išsivežtu ir landsberginių kgbistų gaują ,,,

Edmundas

Edmundas portretas
Labai bijau , kad mūsų žmonės išrinks milicininką.

nustebes

nustebes  portretas
Reikia kad ir Prezidente i teisiamuju suola butu pasodinta salia Kurlianskio Masiulio ir kitu nes aiskiai Masiulis pasako kad Prezidente irgi bendravo su Kurlianskiu ir prase Masiulio pagalbos pakalbeti su Kurlianskiu Tai va ir turim ankstu pavasario perkuna is is giedro dangaus vot ir visas skaidrumas pasiruode musu Prezidentes.

naujovė,

naujovė, portretas
sako GAIDYS apklausos duomenis IMA ne iš KEPURĖS, o iš "patikimo" šaltinio -SAPNININKO

užsakius konservatorių CHUNTAI,

užsakius konservatorių CHUNTAI, portretas
nieko naujo--GAIDYS apklausą pagiedojo ,kaip visada,--iš MAKAULĖS

Joneliui durneliui

Joneliui durneliui portretas
Tavo taisyklė neveikia, nes spaudi kairėje pats vienas. Negražu.

nieko sau :) aš jau nepasitikiu :))))

nieko sau :) aš jau nepasitikiu :))))  portretas
IŠ VE. " Neįtikėtina, bet faktas: kieta ponia – prašytoja " ---- Buvusio Liberalų sąjūdžio pirmininko teigimu, šalies vadovė paprašė, kad susitikęs su „MG Baltic“ vadovais jis perduotų jos pageidavimą, kad koncerno valdomose žiniasklaidos priemonėse Prezidentūros pozicija turėtų didesnį informacinį palaikymą.

Anonimas

Anonimas portretas
Koks ,,pasitikejimas,,? Lietuva jos NEKENCIA ir visos vagiu ir banditu gaujos aplink ja.

tam ---- jonas lietuvYs

tam ---- jonas lietuvYs portretas
ei asile ,,,mokesciu moketojau,,, nax......... arba dar toliau ,ten pasiimk ir grybauskaite... kaip sakoma rusijoj ,,,kak Ivan tak y durak,,, ...lietuvoj ---jonelis durnelis

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Čia labai daug teisėjų ir teisuolių. Galiu lažintis kad iš 40 komentavusių ,tik keli teisingai moka mokesčius , žiūri kad išleisti pinigai vienai ar kitaip papildytų valstybės biudžetą, nes iš jo gyvena našlaičiai ir vargingieji. Taigi, garbingieji komentatoriai, panagrinėkite savo elgesį . O aš pažįstu labai daug žmonių , ir atradau taisyklę, kad kuo negarbingesnis žmogus ,tuom jam labiau nepatinka Lietuvos valstybė ir Prezidentė.

Kol ponia vazinejo po pasauli

Kol ponia vazinejo po pasauli portretas
ir sukavo "rusai puol, rusai puola", isibegiojo puse Lietuvos i uzsieni, o like gali toliau megautis baudziava. Begede.

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Išbujojęs teisinis nihilizmas, ant kiek, kad jau kaltinamieji nebetelpa į kaltinamųjų suolus vienoje salėje, tai yra dėl nereagavimo į žmonių skundus. Prezidentūra tai lyg pašto paskirstymo punktas. Kiek žmonės skundžiasi, tiek laiškai grįžta į "nusikaltėlių" rankas. Rašo dar kartą, atrašoma kad Jūsų skundas jau buvo išnagrinėtas. Kuo greičiau prezidentei apkaltą. Tyrimai imami iš Briuselio tribūnos.

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
Nereikia straipsnio skaityti,pakanka komentarus ir matosi kiek ja pasitiki,aš vietoje jos užsidaryčiau į haremą ir nekiščiau niekur nosies,nuvažiavo į jav Trampas ją ir meitėlį komjaunimo durniais išvadino,o jiems,kaip nieko nebūta,tai apie kokius čia reitingus tas durnelis kalba?

Senis Kęstas – ekonomistas - miegant pinigai sapnuojasi

Senis Kęstas – ekonomistas - miegant pinigai sapnuojasi portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką”. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo honorarą. Dėl protinio neįgalumo tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių.

senis

senis portretas
Tarp mano draugu ir pazystamu nera nei vieno palaikancio Grybauskaite. NEI VIENO! Klausiau savo vaiku. Sako, tu ka, tevai, juokauji? Klausimas, is kur tokie reitingai? Gal pastoviai apklausiama Grybauskaites aplinka?

perdyla

perdyla portretas
pagal pasnekesius su lt. zmonemis is 100 gal tik vienas nesusipratelis palaiko Magnolija.Klausimas is kur tokie gribosenkos tokie reitingai.FALSIFIKACIJA mieliejai.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Grybauskaitė negali užsiimti niekuo iš to, kas mums visiems yra svarbu? Kodėl taip sunku dabar ištaisyti euro, mūsų pinigų, mirtiną ligą? Kas tai per liga? Kišenėje tie euro popieriai atrodo labai gražiai. Bet didelės krizės atveju tie mūsų eurai neveikia, kaip pinigai, ir nestabilizuoja eurozonos ūkį, nes vis dar nesukurta tikroji euro zona su savo biudžetu, bankų apsauga ir finansų valdymu. Prancūzijos prezidentas Macronas siūlo mums išeitį.

Kęstas

Kęstas portretas
"Ponas Macronas teigia, kad, jei populizmas ir nacionalizmas Europoje pakilo po finansų krizės, geriausias atsakymas yra labiau integruota Europos Sąjunga, apsauganti mus visus ir naudinga piliečiams bei tvaresnė euro zona su savo biudžetu, bankų apsauga ir finansų valdymu. Tačiau pasipriešinimas M. Macrono vizijai dėl daugiau Europos auga Vokietijoje ir už jos ribų. Konkrečiai, Britanijos išstojimas iš Europos Sąjungos paskatino ir mažesnes, ekonomiškai konservatyvias šiaurės Europos valstybes tvirtai stoti prieš pono Macrono pasiūlymus. Praeito mėnesio Italijos rinkimai iškėlė populistines euroskeptikų partijas, kurios nori atsisakyti pensijų pokyčių ir išplėsti nerimą keliančią Italijos valstybės skolą, tokiu būdu pridedamos prie vokiečių ir kitų skeptikų abejonių."

Kęstas

Kęstas portretas
Iš kur pinigai tokiems planams? Iš internetinės ekonomikos: "ES šalys turėtų taikyti mokesčius interneto kompanijoms milžinėms tose šalyse, iš kurių kompanijos gauna pelno, o ne ten, kur jos yra registruotos ir tie mokesčiai joms yra mažiausi ar išvis neegzistuojantys." O ką sako Grybauskaitė? Žymiausia pasaulyje "kovotoja su terorizmu" Grybauskaitė važinėja kažkur laukuose su vokiečių tanku, rydama dulkes, ir apie kapitalistinę ekonomiką neturi žalio supratimo. Rinkome neva tai ekonomistę, o gavome geriausią užsienio pensininkų-generolų, pardavinėjančių ginklus papildomam uždarbiui, draugę. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel sita komunistine lerva tyciojasi is Lietuvos zmoniu. Ji PRIVALO medzius sodinti Chohliandijoje Tiek medziu kiek Kijevo zydofasistine chunta nuzude ukrainieciu (15-20 tukstanciu)

as

as portretas
ja visiskai nepasitikiu

>DĖL SNORO AFEROS

>DĖL SNORO AFEROS  portretas
Asile, dėl Snoro aferos kreipkis pas rusų mafijos bosą Striukį Putiną. Tai jis paslėpė Antonovą su Baranausku nuo Lietuvos teisėsaugos. Striukis Putinas saugo savo bendrus, apvogusius Lietuvos žmones.

Chi chi chi Skaitykit “Ozio tvarto myzalai”

Chi chi chi  Skaitykit “Ozio tvarto myzalai” portretas
Kokie niekai. Apklausa aiškiai neteisinga. Geriausiai yra vertinamas Karbauskis su savo haremu ir jo prižiūrėtoja Šv.Agne iš Širinskių giminės. Po jų seka haremo prižiūrėtojai: ....V...S....P....................

Cha cha cha

Cha cha  cha   portretas
Į Putino subinlaižių chorą bando įsijungti ir Karbauskio gandragalviai.

savo prezidentavimo metu

savo  prezidentavimo  metu   portretas
sukure korumpuota kysininku teismu ir teisiniu instituciju kgbesniku mafija , visose jegos strukturose jankiu chalujai arba uzslaptinti [pasiskiepine] kgbesnikai ...lietuva nustekenta iki dugno , korupcija ,aferos , melas ,kysiai --visas sis brudas sklinda is prezidenturos ,ir jos sukurtu ,teismu ,VSD ,STT,FNTT.,prokuraturos , ir ismestu is visu skyliu ir tapusiu advokatais veikos ir lupu .....

Faktas

Faktas  portretas
Putino subinlaižių reakcija į apklausos rezultatus patvirtina – apklausa atlikta nepriekaištingai ir atitinka žmonių nuomonę. Tas ir siutina Putino subinlaižius.

ciau ciau

ciau ciau portretas
juokas pro asaras nors pralinksmino kas jau pasitiki cirkas

tam --taigi ..tu cia apie ka ???

tam  --taigi  ..tu  cia  apie  ka  ??? portretas
visu lietuvos zmoniu ,,,mylima,,, preziudente ar atvirksciai ....??

Taigi

Taigi  portretas
Fakto konstatavimas -Putino subinlaižiai nekenčia visko, ką myli Lietuvos žmonės.

Cha cha cha

Cha cha  cha   portretas
Apklausos rezultatai varo Putino subinlaižius į neviltį – lok nelojęs, komentuok nekomentavęs, vistiek Lietuvos žmonės geriausiai vertina Grybauskaitę.

eilinis cirkas juokdarių....

eilinis cirkas juokdarių.... portretas
Kažkokie kliedesiai.........nebent konservatorių rate ....tai teisybė....ji papuliari...

Valio

Valio portretas
Dirbusiems KGB didžiausią visuominės pasitikėjimą tik Lietuvoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Kieno ji buvo statytine,tas ją ir aukština..O tas Gaidys iš Vilmorus yra nupirktas ir seniai žinomas.

nieko NAUJO,

nieko NAUJO, portretas
didžiausias pasitikėjimas, GALI BŪTI, tik konservatliberalų CHUNTOS tarpe,kurie ŠALININKŲ turi apie 14-16%, ------nes GAIDŽIO giesmė skamba tik tenai ir VIENI KITUS giria jau SENAI, ------ gyvenimo REALYBĖ ,manau, yra KITOKIA ir tai parodys ATEINANTYS rinkimai

lietuviu tauta per dvi kadensijas

lietuviu  tauta  per  dvi  kadensijas portretas
jau baigia isvyt is lietuvos ---dabar gabena su linkevicium ir konservatlyberastu kgbesniku gauja y lietuva xoxolu banderas sitais tuukstanciu --leis jiems steigt partija ir rinkt valdzia lietuviu tautai ant galvos......

NETIKIU

NETIKIU portretas
Taigi cia apie Prezidentes reitingus skelbia Baltijos Tyrimai tai jie ir be apklausos skelbia kad Prezidente pirmauja. nezinau negirdejau kad per tiek metu ka nors is mano pazystamu butu apklause.Juokas ima KADA PASKELBIAMI TOKIE IS PIRSTO LAUZTI REITINGAI.MAN TAI JOKIO SKIRTUMO KOKIE TIE REITINGAI NES AS PER DVI PREZIDENTES KADENCIJAS NEMACIAU KAD KA NORS GERO TAUTOS LABUI BUTU NUVEIKUSI PREZIDENTE,TIK TIEK KAD TAUTA ISPEDAVO KAD ,,RUSAI PUOLA ''

VYTE

VYTE portretas
NEJUOKINKIT

sulingavo aukstos pusys

sulingavo aukstos pusys portretas
stai kaip baiges grybu musis- klasika

tuojau Skvernelis

tuojau Skvernelis portretas
suorganizuos jai apkalta ,ka tada sakys tie pseudo tyrejai ?

Pensininkas

Pensininkas portretas
Prabuskit tautiečiai. Ji gi mus nuo pat pradžios apgavo. Te pasiaiškina savo biografijos vingrius. Kodėl iš karto tiesą nepasakė. Pasidomėkit. Prabuskit. Gal mes ją ir tiesą deklaravusią būtumėm išrinkę.

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
BET HALATAS MELINAS NAKTINIS GAI GRZUS

k

k portretas
apklausa galejo but kremliuje arba piteri troliu fabrike

vau ,......

vau  ,......  portretas
o kur suradot ta ,,, visuomene ,,,kuri taip tiki preziudente ???

vot teip

vot teip portretas
kodėl neparašot,kad apklausa vyko Very stupid people šalyje?

aukštai šoksi žemai krisi ar ne taip yra

aukštai šoksi  žemai  krisi       ar  ne  taip yra   portretas
aš galinga aš valdinga aš kokia vertinga lenkias prieš mane visi žemė ir dangus tik dievo betrūgsta į isikūnijimo ir aš visoj trejybėj

liūdna kad vatnykai stabdo vystymasi

liūdna kad vatnykai stabdo vystymasi portretas
vatnykai komentaruose didvyriai :D gyvenime nevykėliai :D

cirkas bė klaunų

cirkas  bė     klaunų   portretas
gal nereikia juokint žvirbliu ką ji per tiek metų LIETUVAI gero padarė iš tuščio į kiaura pilstė ir vis reitingai jai kyla žmonių pasitikėjimo

MATOSI

MATOSI portretas
Matosi iš komentarų,kaip KGB-iste pasitiki lietuviai.Apklausas reikia kelt į kompiuterį ir pamatysim, kaip balsuos atvirai,be pagražinimų.O BALTIJOS TYRIMAI ...ir jų rezultatai-tai balto arklio svajonė apie Magnoliją

Jokio

Jokio portretas
Pats didžiausias melas ,niekas tą Lietuvos isdavike ir genocidina nepasitiki ,ji patsidavusi haholams banderas ir okupantams jankiams

Galerijos

Daugiau straipsnių