Quantcast

D. Grybauskaitė ekonomikos forume Davose diskutuos ir apie moterų lyderystę

Grįžti į straipsnį

Getoma

Getoma portretas
Turi vadovauti, tik tie kas turi šeimas, vaikus, kurie neša atsakomybė uz juos. Ir jokių Bevaikių, senmergių, senberniu, gėjų ar lezbiu.

lll

lll portretas
Dėl moterų dalyvavimo politikoje ir dar super lojalių partijos vadui reikia tartis su V,Lansbergiu Pradedant Andrikiene,kuri kiek atsimenu sugebėjo net sau ministeriją įsteigti,taip pat Juknevičienę,Degutienė ...Net Oželytė alpsta ir dievina. Galėtų dabartinės partijos lyderiai pasitarti su Lansbergiu dėl moterų dalyvavimo ir kiek tai kainuoja..Brazauskas iri nemažai nuveikė dėl moterų, tik Viena Grybauskaitė jo partijai tapo nelojali.

Anonimas

Anonimas portretas
Koks skirtumas kas vadovaus.Nusisnekejimas juodas.Turi protingai saliai vadovaut o ne nusivadovaut.Ir tam Dalase visi viska zino ir nebutina ten vaziuot.Trumpas May neleks.Putinas dar masto.Ten viskas seniai zinoma ir nieko naujo nepasakys.Ir tu kibernetiniu ataku niekas nepanaikins.Kas ejo tas prieis.Juokinga diskusija.

Anonimas

Anonimas portretas
KGB sliundra.

Anonimas

Anonimas portretas
KGB prezidente,o ne Lietuvos, ozio,o ne Lietuvos, koncervatniku, o ne Lietuvos.

Vadakste

Vadakste portretas
Tas Davosas,, tai pasaulio turtuoliu susibegimas ir tiek.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Apie kokią lygybę gali kalbėti ši?Vaikų neturi,vyro irgi,todėl gali šnekėti tik apie lygybę tarp moterų.O iš visų Lietuvos moterų,ji yra lygiausia,nes veltui maitinama vsos tautos jau 10 metų.

Na taip

Na taip portretas
Jei pagalvoju kokia šios prezidentės patirtis - iš karto įsijungia ginklavimosi faktai ir Ukraina. Tik norėčiau paklausti kas iš to, jeigu prieš kelias dienas patyręs avariją (todėl ir sužinojom..) vienas ruskių pasenusio modelio karinis lėktuvas per valandą nuskrenda 2 700(!) km?

pritariu

pritariu portretas
TSKP- kiekvienoje vyriausybėje privalo būti dvi melžėjos ir viena tekintoja frezuotoja.

Anonimas

Anonimas portretas
KGB sliundra ka is ju noreti, apetitas pakyla bevalgant ,tai kgbistai susijunge koncervatnikais ir pradejo veikti,trumpiau, kgbistai sukure koncervatorius.

NA NA

NA NA  portretas
LIETUVA turi pasekmes ,po moteriškių valdymo ,_______kas pakišo Lietuvai ,Grybauskaitę kaip prezidente ,atsiuntė Briuselis ,su Maskvos ir Amerikonų palaiminimu ,nes buvusią komunistinę valstybę Lietuvą , turėjo turėti komunistų prezidentą ,kuris gebėtu vadovauti kgbisttams ir komunistams ,toliau ,Šimonytė ,praskolino Lietuvą ,, ,Juknevičienė ,prie ko privedė Lietuvos kariuomenę ,nuginklavo ,o paskui pripirko seną vokišką ginkluotę irttt, ,kažkodėl specialiai nerandama Lietuvoje protingų moterų ,į paviršių plaukia tik ŠŠŠŠŠŠŠ,komunistų palikuonys ir viruso nešiotojai ,,,,sėkmės Lietuvai ,turime mes protingų moterų ,tik joms nėra leidžiama dirbti Lietuvai ,,,,

ddd

ddd portretas
Davose susirinkusiems turtuoliams labai svarbu žinoti ,kiek moterų Lietuvos vyriausybėje! Gal Brazauskas Grybauskaitę paskyrė finansų ministre turbūt irgi tik todėl ,kad ji moteris, be to nepriklausomybės metais atsiradus iš niekur Paskui Brazausko pasiusta į europarlamentą užuot padėjusi Lietuvai ,ji tik įrodinėjo kokie visi kvaili Lietuvoje ir kokia ji protinga, jau vien dėl anglų kalbos, bet į kažkada firminį tautos rūįiavimo klausimą ,kur buvai 1991sausio 13, sąžiningai niekada neatsakė.,nors dėl savo įvaizdžio net tulpių paštu užsiiminėjo. Anglų kalba ne kinų ir šiuolaikiniai žmonės ją puikiai moka, kvailinti gali tik pagyvenusius žmones.

Mociute

Mociute portretas
Jau geriau jus maziau lyderiautumet ,matosi,kas is to iseina,vis lendat ten,kur neturit jokio supratimo ,vietoje to ,kad uzsiimtumet tikrai moteriskais dalykais ,su savo ,,ismintingais,, sprendimais tik keliate sumaisti.Jau tik paziurejus i manevrus su vaiku teisem jus reiketu vyti kuo toliau nuo bet kokio atsakingo darbo.

Susimastyk Dalyte, bet jau vėlu

Susimastyk Dalyte, bet jau vėlu portretas
10 metų prezidentavimo - nei vieno teigiamo komentaro

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
ji raudona

mergina

mergina portretas
parare moterims.SAUNU.

Kaip bankus

Kaip bankus portretas
pasivogti tegul pasidalina patirtim

Patriotas

Patriotas portretas
Ka Lietuva pasiulys ten? Bulviu? Ka dar??????

Patriotas

Patriotas portretas
Atsibodo skaityti apie ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patriotas

Patriotas portretas
Tu Zelemuncikas visur?! V kazdoj bocke zatycka!

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Jonas(-ė)-transvestitas arba hemofroditas.

tam--jonas--

tam--jonas-- portretas
gyveno trys broliai du protingi trecias --visiskas JONAS, va tokios Davoso motereles ir gimdo tokius JONUS

tai kad anksciau

tai  kad  anksciau  portretas
feministes ir lezbietes rinkdavosi kitoj vietoj ir gerdamos kavute diskutuodavo ,o y Davosa suvaziuodavo zymiausi pasaulio ekonomistai ,politikai.....verslininkai ir spresdavo pasaulio ekonominius klausimus ,sudarinedavo sutartis...

Bobute

Bobute portretas
tuscias moteru populistinis pasiplepejimas .

Jonas

Jonas portretas
Lietuvos prezidentė susirūpinusi moterų lyderyste pasaulyje, tačiau kokiais teigiamais pavyzdžiais ji gali pasiremti. Paradoksas: jos vadovaujamos valstybės vyriausybėje nė vienos moters.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Šiai ,išskirtinei Lietuvos bobai,baigiasi katino dienos,todėl ir taškosi ne savo pinigėliais į visas puses.

klp

klp portretas
o ant rusijos paamsesi???

to Jo

to Jo portretas
galejo dar,tik i viena puse...

Jo

Jo portretas
Ryanair!

Hhhc

Hhhc portretas
VEMIU Nuo jos. Feminizmas smirdi

Bronx

Bronx portretas
Ir kas bilietą brangų padovanojo?

Neptunas

Neptunas portretas
Feminizmo propoguotoja sumaise susirinkimo vieta.

Galerijos

Daugiau straipsnių