Quantcast

A. Butkevičius: tikrai netvirtinsiu J. Neverovičiaus ministru

  • Teksto dydis:

Premjeras Algirdas Butkevičius trečiadienį pareiškė, kad atleidžiamo energetikos ministro Jaroslavo Neverovičiaus iš naujo neskirs į šias pareigas, jei tokį pasiūlymą pateiks Lietuvos lenkų rinkimų akcija (LLRA).

„Tikrai netvirtinsiu. Aš politiniuose žaidimuose nedalyvauju. Artimiausiu metu bus politinė taryba ir tikrai čia ne vaikų darželis , o Vyriausybė“, - žurnalistams Vyriausybėje sakė premjeras.

A.Butkevičius energetikos ministro atleidimą inicijavo, kai šis, nepaisydamas premjero prieštaravimų, viceministre paskyrė prieštaringai vertinamą LLRA atstovę Renatą Cytacką.

Anot socialdemokratų lyderio, J.Neverovičius R.Cytacką paskyrė dėl LLRA pirmininko Valdemaro Tomaševskio spaudimo, nors ir buvo numatęs kitą kandidatą.

Pagal prezidentės dekretą, J.Neverovičius atleidžiamas nuo pirmadienio.

LLRA atstovas Seimo vicepirmininkas Jaroslavas Narkevičius trečiadienį BNS sakė, kad partija iš naujo siūlys J.Neverovičių energetikos ministru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dundukas

Dundukas portretas
Linkiu p.A.Butkevičiui būti tvirtam ir tam lenkų šlėktelei neduoti jokio darbo vyriausybėje,kas jį besiūlytų.

kuku

kuku portretas
niekam ne rupi ka tu tvirtinsi,uzsiiminek musu kasdieniniais reikalais,pagalvok apie pensijas,atlyginimus,pasalpu mamoms,jau prisivalgem tavo makaronu-gana!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių