Quantcast

A. Butkevičius siūlo nereaguoti į V. Žirinovskio „emocijas“

  • Teksto dydis:

Premjeras Algirdas Butkevičius Rusijos Dūmos deputato Vladimiro Žirinovskio pareiškimus, jog šiai šaliai reikia „atsiimti Vilnių ir Klaipėdą“, vadina emocijomis ir sako, kad į jas reaguoti nereikia.

„Aš manau, kad į pono Žirinovskio emocijas nereikia reaguoti“, - trečiadienį Vilniuje žurnalistams teigė ministras pirmininkas.

Jis taip pat abejojo, kad V.Žirinovskio pasisakymai iš tiesų atspindi Kremliaus ketinimus.

„Aišku, jis tokius pareiškimus darydavo ir anksčiau. Aš vis dėl to tai vertinu, kad tai yra pykčio ir emocijų proveržis ir reikėtų praktiškai nekreipti dėmesio“, - pridūrė premjeras.

Pasak A.Butkevičiaus, tokius pareiškimus vis dėlto reikia „turėti minty“, ateityje juos pristatant Europos Sąjungos lygiu vykstančiose derybose, kuriose sprendžiami su Rusija susiję klausimai.

Grasinimus „atsiimti Vilnių ir Klaipėdą“ Rusijos Liberalų demokratų partijos (RLDP) lyderis V.Žirinovskis išsakė trečiadienį po vidurnakčio Rusijos Pirmuoju kanalu rodytoje laidoje „Momento struktūra“.

Laidoje Europos Sąjungos (ES) ambasadorius Maskvoje Vygaudas Ušackas pareikalavo oficialios Rusijos pozicijos dėl Lietuvos teritorinio vientisumo gerbimo, Rusijos Užsienio reikalų ministerijos atstovė atsakė, kad tai „privati V.Žirinovskio nuomonė“.

V.Ušackas BNS sakė dėl šio atvejo besitikintis ir aukščiausių Lietuvos vadovų reakcijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
mums tokie žirinovskio paistalai yra labai parankūs - mes galime jais remtis ir visam pasauliui parodyti, kokia rusija yra agresorė ir kam ji labiausiai grasina. nekreipti dėmesio yra pavojinga, nes galime labai nudegti, nes šitas klounas ir yra tikrasis "karaliaus" juokdarys, sakantis tiesą ir laukiantis reakcijos. Taigi, puiku, kad tiesa neslepiama ir aiškiai išsakoma, ko daugiau norėti? Tik ginkluotis ir su rusija nesiderėti jokiais klausimais. beje, kur dingo atsakymai į Karaliaučiaus grąžinimą nesvarbu kam, nes jis niekada ruskiams nepriklausė. Kur tas žirinovskis, kurio tėvas juristas, gal atsakys šita russische schweine?

Remis

Remis portretas
Kaip mūsų seimas turi juokdarį ir puskvailį Gražulį,taip Rusija-Žirinovskį.Matyt,visų šalių valstybės turi savo juokdarius.

Zinantis

Zinantis portretas
Žirinovskis Rusijos Dumoje - Kaligulos arklys Romos imperijos Senate! Ir nereikia reaguoti į jo žvengimą! :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių