Quantcast

A. Butkevičius: premjeru skyrus B. Ropę būtų apgauti rinkėjai

  • Teksto dydis:

Darbą baigiantis premjeras socialdemokratas Algirdas Butkevičius sako, kad naujuoju premjeru skyrus Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovą (LVŽS) europarlamentarą Bronį Ropę būtų apgauti rinkėjai.

LVŽS pirmininkas R.Karbauskis sekmadienį LRT televizijoje B.Ropę, kaip galimą partijos kandidatą į premjerus, įvardijo greta Sauliaus Skvernelio.

„Visą laiką Valstiečių ir žaliųjų sąjunga deklaravo, kad premjeras bus Skvernelis, ir aš manau, kad jeigu priimtų kitokį sprendimą, aišku, čia yra jų teisė, tai dalis visuomenės tikriausiaia būtų apgauta“, – žurnalistams sakė A.Butkevičius.

B.Ropė 2014-aisiais yra išrinktas į Europos Parlamentą penkerių metų kadencijai.

LVŽS pirmasis vicepirmininkas europarlamentaras B. Ropė sako su partijos vadovu Ramūnu Karbauskiu kalbėjęs apie galimybę užimti premjero postą, tačiau ją kol kas vertina skeptiškai.

„Prieš rinkimus mes apie tai buvome šnekėję, jis buvo užsiminęs, kad, priklausomai nuo rinkimų rezultatų, kaip vienas iš variantų galėtų būti ir toks. Tada apie tai kalbėjome. Aš sakiau, kad esu savo vietoje, vykdau pareigą žmonėms Europos Parlamente ir aš ten ruošiuosi toliau dirbti“, - partijos štabe žurnalistams sekmadienio vakarą sakė B.Ropė.

„Dabar tokių kalbų nebuvo, o ką pirmininkas nori, tą jis sako - jo šventa valia“, - pridūrė jis.

Pasak B.Ropės, jo kandidatūrą R.Karbauskis viešai įvardijo dar prieš pusantro mėnesio. Jis taip pat teigia, kad vien R.Karbauskio siūlymo neužtenka - pasitikėjimą juo turėtų išreikšti ir partija, ir prezidentė.

„Jam tinkamas, bet gal netinkamas daugumai, gal netinkamas prezidentei, gal netinkamas Lietuvos žmonėms“, - tvirtino B.Ropė.

Pirminiais duomenimis, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga laimėjo Seimo rinkimus, ji naujos kadencijos parlamente turės daugiausia vietų, rodo Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) duomenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietė

Pilietė portretas
Rinkėjai jau buvo apgauti premjeru paskyrus Butkevičių, todėl jam derėtų patylėti.

Negali

Negali portretas
Buti joks rope, nes auga po zeme, reiskia neskaidrus, turi buti mažu mažiausiai kopustas, ar žyrnis koks butinai augantis virš žemes, matomas skaidrus..ne ..rope ne..

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Tu komunistine kiaule, užčiaupk savo srėbtuve. Ne tavo reikalas, kas bus premjeru. Bet jei pakvies į koaliciją, jau rytoj suoksi priešingai. Mažai dar prisivogėt per keturis metus, parazitai. Vieną tik sutartį paviešino perkant šakutes, o tokių sutarčių yra šimtai...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių