Quantcast

A. Butkevičius: „Lietuvos geležinkelių“ paramą gavo daug rajonų

Grįžti į straipsnį

tikrai

tikrai portretas
Nemanau kad tik taip dirbo gelezinkeliai,visose imones toks pat svaistymas buvo be jokios kontroles.O juk gerai zinome Butkeviciu,kad is jo nebuvo jokios naudos,tik alga eme ir slapste socdemu darbelius.Reikia ,kad viena karta pradetu dirbti FNNT,ONTT.STT,i VALSTYBES KONTROLES SKYRIUS- nes dabar valdzia buvo palikta be jokios atskaitomybes - tai ir vare piniginius srautus i visas salis.O biudzetas skolose paskendes- bet valdzios vyrai tai turtejo kas metai.

T0mas J.

T0mas J. portretas
Kaip gali SAMDINYS šeimininko turtą kažkam dalinti?! O šeimininkas sako: aš į tai nesikišau. Mano supratimu reikia ABU - Dailydką ir Butkevčių - už grotų!

Anonimas

Anonimas portretas
Dailydka rėmė visur kur tik buvo socialdemokratai. Dailydka išvarė iš Krovinių vežimo direkcijos Rimvydą Valį, kad nepatiko Brazauskui jo kalba Kaliningrade dėl tranzito. Vien Šimėnas ko vertas gal 20 metų saugiai tupinti geležinkeliuose. O tos metų metais darytos reorganizacijos, kai savi teikia paslaugas saviems už gerus pinigus. Ten reikia audito ir sodinti ten tebedirbančius.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Manau,kad sirbete i save viska prie ko tik priejote,prisiletete.Nebutu Dailitka atsistatydines jeigu butu ,,sventas,,saziningas.Reiketu visus gerai parurtyti,kad viskas isbyretu.Tik nera kam.

Yla

Yla portretas
O ypač parama gavo Butkevičius

Galerijos

Daugiau straipsnių