Quantcast

A. Butkevičiaus „Audi“ nuoma: daugiau klausimų nei atsakymų

Grįžti į straipsnį

nevagis

nevagis portretas
vagiu laive vietos tik tokiems

Anonimas

Anonimas portretas
Gal viena karta uzteks tyciotis is Lietuvos zmoniu Ponas Butkeviciau. Ar nori ir likti raudonskuriu komunistu.

Jonė

Jonė portretas
Socialdemokratams dvigubi standartai.

mociute

mociute portretas
na vat,kase duobe kitam ir pats ikrito,lauk is seimo.

Joanna

Joanna portretas
Po Kildišienės bus kutenamas Oleka( auksiniai šaukštai)ir Butkevičius.Gerbiamieji komunistai,padėkite Vėsaitei finansiškai,nes ji Kaune naudojasi Verslo mokyklos mokinių kirpyklos paslaugomis.Ta kirpykla randasi Gedimino gt.,kur teikiamos visos grožio paslaugos už minimalų mokestį.

siaip pilietisne nuomone

siaip pilietisne nuomone portretas
nejaugi taip sunku sudaryti pilna sarasa automobiliu kas is kur nuomuojasi ir paskelbti ta sarasa viesai ir tada uzduoti visiems kurie atrodo "keistai" klausimus nepatogius, juk taip nesudetinga ir paprasta...nes kai labai slepiama, tai paskui reikia "kloti mandatus ant stalo ir eiti darbo ieskotis kitur".....jau salis pribrendo prie atviru ir viesu politiku atsiskaitymu uz viska, nes tas nihilistinis ir ciniskas poziuris i "tupa naroda" jau atsibodo visiems....nejau tai ir gyvensime salyje kur didziausia siekimybe bus tapti valdininku, nes ten galima "pasidaryti babkiu" kazkaip is "oro", keliant ar nekeliant ranka, pasirasant ar nepasirasant kazko, prikurti etatu nereikalingu ir t.t. it t.t. ......gal del tokiu priezasciu zmones ir migruoja ir Lietuvos?

Kauniečio nuomonė

Kauniečio nuomonė portretas
Ar negalėjo A. Butkevičius pigesnės mašinos išsinuomoti? Apskritai, manau, kad visi Seimo nariai turėtų važinėtis su nuosavais automobiliais kaip ir dauguma Lietuvos gyventojų.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Citata, kuri parodo, kaip A.Buktkevičius ruošėsi VOGTI parlamentinei veiklai skirtas lėšas "Mano nėra išperkamoji nuoma. Mano yra verslo nuomos sutartis, kurioje aiškiai prašyta, kad pasibaigus ketveriems metams, aš automobilį arba privalau išpirkti, jei atsisakau pirkti, tai savininkas pardavęs automobilį, ir jeigu balansinė vertė bus didesnė, nei jis gaus pajamas, tai tą skirtumą aš turėsiu kompensuot“, - apie sutarties sąlygas pasakojo LSDP vadovas." O išpirkinėti tai ruošėsi parlamentinėmis lėšomis. Sąrašini VAGIE lauk iš Seimo.

Buves

Buves portretas
Premjeras irgi prisidyrbes?

zigmas

zigmas portretas
Butkeviciau, prisimink - Gretos kritimas prasidejo nuo to, kad venge atsakinet i klausimus.Taip kad nesuk uodegos, o tiesiai sviesiai klok - kas, kur , kaip, be jokiu komerciniu paslapciu ir privatumo

vijolė

vijolė portretas
vyti lauk komunistus,galėtų valstiečiai sudaryti koolociją su lenkais. Nebūtų tokių nesąmonių. Amžini priešai ir amžini konkurentai tai konservatoriai su soc.demais.

labai

labai portretas
taiklus abu komentarai tik vesaite be darbo o kremlius darbu nedalina tik paskirsto...kagi jei komunistiniai kapitalistai nusirito nuo vijuneles dvaro iki lengvu masinu lygio tai briuselio /demokratija/ egzistuoja...

Butkevičiau !!!!!!!!!!!!!!!!!

Butkevičiau !!!!!!!!!!!!!!!!! portretas
Būk vyras - nesugalvok atsistadidinti, nes sekanti partiniame sąraše yra vėsaitė.

:)

:) portretas
Visi atsakymai Kremliuje.

Manau

Manau portretas
Butkeviciui atsistatydinti.Gana ju dvigubu standartu.Kirkilas kai vadovavo sake;Sabonis juk ,negalima jam griauti pastato.Mat jiem visada ne teisingumas rupejo.

germanas is Germanijos

germanas is Germanijos portretas
kas sekantis ,uz valstybes pinigus Bentley Continental,Maserati,Roll Roys,Lamborgini nuomuosis,ir is privaciu nezinomu firmeliu,stai kaip Seimas svaisto pinigus.Tokios masinos kaip WV,Audi A4.A6,Bmw 3,WV Golf,Peugeot,Renault,Mazda,Skoda ,Opel Astra netinka,nes ne prestizas i tokias masinas sesti,kaip cia iseitu,Seimo narys,liaudies isrinktas ir ses eilines masinas,nesamone,nes neissiskirs is kitu -eiliniu zmoniu.Cia beda,kad jie uz Valstybes pinigus nuomuojasi,o jei tektu is savo kisenes susimoket,tai greit viskas i savo vietas atsistotu,Pries daugeli metu uztekdavo golfu,pasatu,o dabar galingu dzipu ir ilgu limuzinu reikia.

mmm

mmm portretas
Tai dabar reikia ,kad ir Butke atsistatydintu,negali buti dvigubi standartai,valstiecius puola ,kaip sakalai,o sisteminiai prisisike iki ausu,o ju kisenine purvasklaida tyli,,,,,,,,Be to Butke masinos nuomai naudoja musu pinigus,o gretos atveju ji naudojo savo lesas.

YES

YES portretas
Vilkaviškis, Marijampolė - Butkevičiaus kraštai, ten jo chebra verslauja. Suvalkiečiai, tai ne Karbauskis.

Galerijos

Daugiau straipsnių