Quantcast

Baltijos šalys žada mažinti biurokratiją priimant NATO karius

  • Teksto dydis:

Lietuva, Latvija ir Estija trečiadienį sutarė gerinti sąjungininkų pajėgų judėjimą regione, į Baltijos šalis atvykstant tarptautiniams NATO batalionams, pranešė Krašto apsaugos ministerija.

„Briuselyje susitikę Lietuvos, Latvijos ir Estijos gynybos ministrai šiandien pasirašė bendrą komunikatą, kuris palengvins sąjungininkų pajėgų judėjimą regione ir supaprastins su tuos susijusias biurokratines procedūras į Baltijos šalis ir Lenkiją atvykstantiems NATO priešakinių pajėgų bataliono kariams“, – rašoma pranešime spaudai.

Tokio paties pobūdžio susitarimą ketvirtadienį pasirašys ir Lenkija.

Briuselyje trečiadienį vyksta NATO gynybos ministrų susitikimas.

Reagudoamas į Rusijos intervenciją Ukrainoje, Aljansas pernai nusprendė dislokuoti po maždaug tūkstantį karių Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
rašykit teisybę nato pedofilus,kurie vaikus prievartauja,tai varykit tuos pedofilus į prezidentūrą ir tegu kgb leizbijankas prievartauja

Juozas

Juozas portretas
Kas vyksta Lietuvoje: Jonavoje Vokietijos kariai prievartavo nepilnametę. Iš pradžios, žiniasklaidoje atsirado straipsniai apie seksualinį nepilnametės prievartavimą. Bet po keliu valandų straipsniai dingo. Žiūrėk:auraspress (wordpress)

...

... portretas
Taip, kam leisti lietuviams kontroliuot koks kontingentas į naujus slaptuosius kalėjimu bus gabenama.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių