Quantcast

Atostogaudamas A. Butkevičius ragelį kels tik prezidentei

Ministrai savo komandas turėtų suformuoti jau šią savaitę, nes nuo kitos savaitės premjeras pradeda atostogas.

Pirmadienį politinėje taryboje sutarta, kad be premjero pritarimo negali būti paskirtas nė vienas viceministras.

„Aš atostogų metu būsiu nepasiekiamas tik į Prezidentės skambučius ir žinutes atsakysiu“, – teigė premjeras Algirdas Butkevičius.

Tuo metu Lietuvos lenkų rinkimų akcijos vadovas Valdemaras Tomaševkis pareiškė, kad į energetikos viceministres vėl siūlys ilgai delsusią atsistatydinti ir premjero kritikuotą Renatą Cytacką.

Antradienio rytą A. Butkevičius susitikęs su energetikos ministru Jaroslavu Neverovičiumi teigia nesulaukęs viceministrų kandidatūrų. Energetikos ministras nekomentuoja, ar R. Cytacką siūlys eiti viceministrės pareigas.

„Kol kas dar jokių kandidatūrų nepateikė, šiandien energetikos ministras buvo supažindintas su vakar politinėje taryboje priimtu sprendimu, kad visi ministrai privalo derinti su manimi viceministrų kandidatūras. (...) Aš jam aiškiau pasakiau, kad jis turi vykdyti politinės tarybos sprendimą“, – komentavo A. Butkevičius.

Vis dėlto premjerui dėl kai kurių viceministrų gali tekti apsispręsti per atostogas, nes Darbo partija prezidiumą, kuriame aptars viceministrų kandidatūras, žada rengti tik ateinančią savaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
ar premjeras pagaliau yra premjeras, ar lenkų besibaiminanti persona? vykit lauk tą ministrą su visa cytacka, tegul byra ši trapi dauguma. Negi visoje Lietuvoje nėra specialistų, galinčių pakeisti neverovičių? Nieko neatsitiks, jei ir neliks daugumos, nes jokia opozicija nesipriešins jau vykdomiems darbams, o viduje visi gali skanotis, juk tik ginčuose gimsta teisybė. Seniai reikėjo vyti lenkus iš daugumos, labai seniai, nes tik jie sėja įtampą tarp Lenkijos ir Lietuvos, šmeižia Lietuvą ES, o patys yra tikrų tikriausi georgijaus skudurų gerbėjai ir ruskių okupantų rėmėjai.

sidas

sidas portretas
meluoja-kilnos rageli kak milenkij
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių