Quantcast

Ar tikrai „valstiečiams“ vėl pavyktų triuškinamai laimėti rinkimus?

Grįžti į straipsnį

Aja

Aja portretas
Už karbauskinius balsuoja daugiausia prasigėręs kaimas,žemo išsilavinimo ir visokie patvoriniai.Juk komentarai rodo,kokio jie išsilavinimo ir išsiauklėjimo.Malonu,kad jaunimas labai palaiko Tėvynės Sąjungą.

Zemaiciai

Zemaiciai portretas
Zemaiciai kilkit ir kurkit nauja partija is jaunu issilavinusiu jaunimo remsim kiek galesim taigi laukiam Zemaiciu partijos.

zLIASIS.

zLIASIS. portretas
Butinai tik uz Valstiecius,tik reikia uzciaupti burnas papirktai ziniasklaidai,kad neklaidintu liaudies,kurie nelabai turi kompetancijos blaiviai mastyti,ir maziau klausyti popieriniu pliatku,nes ten niekada tiesos nebuvo,nebent koks bus oras.

TAI RODYKLIS - AR LIETUVOJE LIKO MĄSTANČIŲ

TAI RODYKLIS - AR LIETUVOJE LIKO MĄSTANČIŲ portretas
Būsimuose Prezidento, seimo rinkimuose tai bus rodiklis ar Lietuvoje dar liko mąstančių? Ar pilnas piz...c Lietuvai, jai laimėtų konservatoriai.

Šiaip

Šiaip portretas
Nebalsuočiau nei už vienus.

Algys

Algys portretas
Kodel mes turime partijas rinkti,one zmones,yra nemazai geru zmoniu tik skirtingose partijose?

Mano vardas

Mano vardas portretas
Nesamone, apsiktas kvailys!

ir

ir portretas
dar atsiranda cinisku demonu norinciu socmafijos kuri /p per tuos 28m irriskalde malku/ ir suverte visas savo sunybes konservams ir toliau verziasi prie lovio atseit bolsevykai .dauguma/ runkeliu isvogusiu viska ir su svogeriais pasidaline nezi'nia kokiam /ponui/ tarnauja nes tautos praktiskai neliko o pensininkus neindeksuoja greiciau ismirs tai ko gero ir lieka /valstieciai/ nes matosi is siu /ponu/ gudrios fizionomijos kad taip nes kitos visos p. tai socmafijos filjalai prisiderge iki ausu ne maziau uz seimininkus nes viskas buvo ir dabar daroma tik del ivaizdzio nes tikslas tai brangios kedes o atsakomybe ir pagarba 0.......

alina

alina portretas
Šaunuoliai valstiečiai- pagaliau pajudino vaistinių, ligoninių , ir geležinkelių klanus, kurie klestėjo kelis dešimtmečius , todėl šie deda visas pastangas , kad tik nuversti šitą valdžią. Nepavyks , žmonės nekvaili ir viską mato.

to na na

to na na portretas
ale o ka jus gero padaret tai lt?

cha

cha portretas
o mes visalaik balsuojam uz socialdemokratus.

klausyk

klausyk portretas
tu pats ha ha ha valstieciai parodo kokius istatymus prieme preitos kadencijos vyrai o karbauskis nieko nepazeide jis parode kokie istatymai veikia lietuvoj tap kad be reikalo saukiat cia is praeities priimti ju klaidos tegu atsako kas prieme sita istatyma jis nevirsino normos leistos 27metus valdzios vyrai dare sau visi biznius as ir toliau balsuosiu uz valstiecius ponai garbingieji

...

... portretas
Ir kiek 'konservams' kainavo ši 'apklausa'?..

vasia

vasia portretas
aisku balsuotumem tik uz valstiecius nors sis tas matosi kad kazka daro nors nevagia duoda pensininkams minimalu atlyginima kelia viskas gerai ir toliau taip neuzleiskite vietos landsbergiukui o jis laukia issiziojes kad tik valstieciai sukluptu

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Baikit niekus pliaukšti. Profesionaliems žulikams dabar rūpi ne kaip laimėti rinkimus, bet kaip išsisukti nuo prokuratūros kaltinimų žemių grobimu, trąšų sudėties klastojimu ir panašiais dalykais.

IDOMU

IDOMU portretas
Ar apklausa vyko tik tarp konservu? Eiliniu runkeliu nuomones juk niekas neklausia.

NA NA

NA NA  portretas
pirmiausia, landsbeginių kgbistų gaują , reikia paskelbti ,kaip teroristinę,_______Gražulis teisus ,šiai gaujai reikalinga apkalta ir pasitikrinti ,ką ji veikia seime per 27 metus ,ką gero padarė Lietuvai ,apart savo diversijų ir trukdymu dirbti seime .Pradėkim nuo anūkėlio išreikšto noro, per organizuojamą maištą, prieš valstiečiu ,"profesorius sugriovė kolūkius aš sugriausiu seimą ",ar tai nėra neapykanta Lietuvos žmonėms ,kad šitas pamestinukas ,ne ten numestas ir ne ten papuolė ,,,,sėkmės ,daryk gerą ir tau bus gera ,,,,

JEI DAR LIETUVOJE LIKO MĄSTANČIŲ...

JEI DAR LIETUVOJE LIKO MĄSTANČIŲ... portretas
Net neabejoju, kad mąstančių dar liko. Liko ir tokių, kurie labai gerai atsimena landsberginės šutvės "darbą Lietuvai".

O mes

 O mes portretas
balsuosim uz konservatorius (ne uz "konCervatorius"),nors ir jie nera saziningumo idealai. Buvo tiketasi teigiamybiu is valstieciu,bet darosi atgrasus ju vadas su savo saltu apskaiciavimu,suktumu,godumu ir...kvailumu del nemaloniu "pripompuotu grazuoliu"-bobu. Ne visi(-os) ir ten padorus(-ios), ir toje valstieciu puseje.. Argi nebutu geriau,jei butu galima balsuoti uz asmenis is iv.partiju? Butu geresne atranka.

100%

100% portretas
Palaikau valstiečius-žaliuosius! Per 28 nepriklausomos Lietuvos metus jie vieninteliai pradėjo judinti ir ardyti konservliberalų irštvas,pajudino farmacijos,alkoholio pramones jiems nepalankiais sprendimais.Todel ir puolimas jų yra siaubingas.Kodel niekas nepuolė konservatoriu ar socdemų,kai buvo priiminejami tautai ir valstybei nepalankūs sprendimai,kodel visa žiniasklaida,kaip vandens į burną prisisėmę,tylėjo kai Lietuva buvo išvagiama,kai dingo ES skirti pinigai,kai už grašius parduota Mažeikių nafta,kai naikinami buvo Lietuvos bankai,kai už litą parduotas Lietuvos kuras,kai išvogos lėšos atominės elektrinės uždarymui,kai buvo prasukta afera su dujų terinalu,kai valstybės paskolų palūkanos siekė 9%?Žmonės ,nepasiduokit tapinų,valatkų,ramanauskų,anūkų provokacijoms.praregėkit vieną kartą...

Rinkejas

Rinkejas portretas
Aisku, kad atmetus visas nesveikas ambicijas ir nuoskaudas, logiskai galvojant, si karta reiktu balsuoti uz Tevynes sajunga. Jie tikrai surinktu daugiausia balsu. O seime butina ieskoti koalicijos partneriu. Jau dabar laikas butu apsidairyti ir apsitarti.

h20

h20 portretas
uz koncervatorius gyvenime nebalsuosiu... apie liberalus patylesiu... is socialdemokratu liko tik pavadinimas.... tai uz ka balsuoti...

Zina

Zina portretas
"Profesionalai" atsiprašant... tik komentatoriams samdyti, sukčiauti balsuojant ir kvailus sprendimus priiminėt. Ir kuo kvailesnis, tuo labiau užsispyręs. Tokio aklumo, neišsilavinimo ir primityvumo dar neteko seime matyt. Net Valinsko artistai žymiai protingesni buvo. O jau vado biografija, tai grynas tarnavimas rytų ponui, nei pridėsi, nei atimsi. Agitavo prieš Europą, prieš mūsų elektrinę, prieš skalūnus (kuriuos dabar patys jau leis tyrinėt :), prieš žemės pardavimą užsieniečiams, nes pačiam pritrūks :) O dabar - hiperpatriotas. Juokinga ir baisu

Nebalsavau ir nebalsuosiu uz apsimetelius skaidruolius.

Nebalsavau ir nebalsuosiu uz apsimetelius skaidruolius. portretas
Stai galimai patys valstieciai raso .Raso apie save,kad viesintu ju darbelius,priglaustas zemes,Lietuvai priesiskus rusus,ir neaiskius sprendimus,uzdraudimus.

As

As portretas
Paskaicius ivairius komentarus ir ,,Facebook,,apie tapino peticija.Tai matosi Lietuvos nepriklausomybei priesiski zmones sukilo kaip muses pavasari.Dar daug yra komunistinio ir dvasios ubagu.Reikia Tapinui daug dirbti,kad dauguma patiketu ,kad galime gyventi geriau.

Julija

Julija portretas
Valstiečiams labai padėjo A. Tapinas su savo "cirku" (ypač A.Ramanausko-Greitai kalba). Nebalsavau už valstiečius, tačiau dabar balsuosiu, nes matau kokios pastangos nuo pat rinkimų dedamos, kad būtų sužlugdytas i Seimo darbas..

Ffff

Ffff portretas
Konservatoriams apkalta vagių saika

Heras

Heras portretas
Taip ir a balsuociau tik už valstiečius

jonas

jonas portretas
SAUNUOLIAI VALSTIECIAI TAIP TOLIAU VIESINKIT LIETUVOS KENKEJU DARBELIUS SEKMES JUMS

Galerijos

Daugiau straipsnių