Quantcast

Apylinkių rinkimų komisijoms trūksta maždaug šimto narių

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Nuo pat rinkimų su Prunskiene-Adamkum, kai " užlūžo" kompiuteriai ir staiga pradėjo pirmauti bepralaimintis Adamkus, nebetikiu jokiais rinkimais ir į juos net nebevaikštau. Šiai technologijų laikais gali sufalsifikuoti ką tik nori. O jei dar padės specialistai iš už balos, reikalingas rezultatas garantuotas. Galų gale, jei tauta per klaidą ir išrinks ne tą, jį visada galima apkaltinti ir nuversti. Tai kam dar gaišti laiką tuose spektakliuose ?

buves stebėtoju

buves stebėtoju portretas
buvau vienam Žemaitijos miestely, nuolatiniam konservų lizde, stebėtoja. Nuo nepriklausomo kandidato. Daugiau stebėtojų nebuvo. Rinkimų komisijos moterys nuolat kibo su meilikavimais, tuščiom kalbom apie asmeninius dalykus-akivaizdžiais ,,danties užkalbėjimais"ir siūlymais užkąsti kambarėlyje...į kabinas lindo keliese ypač su vyresnio amžiaus žmonėmis, vežė lengvom mašinom ta pati jaunų akiplėšų komanda..Kol man daėjo - visi suspėjo. Aš kėliau triukšma, pirmininkė apsimetė ka nieko tokio..Turėjo būt parašytas protokolas-raportas, bet ką aš viena..kur faktai, įrodymai kuriuos kas patvirtins? Pakutinį važiavimą beveik suspėjau pagaut bet išlėkus į kiemą pamačiau kaip nuvažiuoja 4 mašinos o iš paskutinės yra iškišta ranka man rodanti ,,fak'ą"..:D).Niekad daugiau nedalyvausiu tokiame beviltiškame apsurdų teatre.

Anonimas

Anonimas portretas
NUSISIKT ant tu visu komisiju. Jeigu isrinks ne ta kuris reikalingas Amerikai --- kompiuteriai 120 % nulus. Taip pat bus apkaltinta Rusija kad kisasi i ,,laisvus,, rinkimus. Atidirbta tecnika per 30 taip vad ..nepriklausomybes,, metus.

...

... portretas
Va va, gražiai čia apie tuos vežiotojus... DEJA, tai TIESA. Na bet - nors ir formalūs tie stebėtojai, bet vis vien šiokia-tokia grėsmė balsų pirkliams kyla, o JEI DAR netyčia kokios 'baltos pirštinės' pasirodys, tai ir išvis sudegt galima. Ir va dėl ko tiems balsų pirkliams e'balsavimas BŪTINAS kaip oras: pigiau kompiuterį alubary pastatyt (į kiekvieną knaipę stebėtojai nenuvyks), pigiau su kompiuteriu į sąvartyną nuvykt nei tą bomžą 'skalbt' ir kažkur gabent (o ir tai - velniaižin ką jis ten paslapčia pakeverzos)... o padaryt kad jis antrąsyk balsuot nebesugebėtų tai juokų darbas... tuo labiau kad kartą paėmus jo e'balsavimo priemonę paskui pas jį išvis nebėra reikalo važiuot: ne rinkimai, o nuolatiniai Maldyvai.

Kiekviename

Kiekviename  portretas
balsavimo vietoje privalo dalyvauti policija.Kartu su stebėtojais.Labai sudrausmins tuos kurie vežioja automobiliais nupirktus balsuotojus ir kitus machinatorius, užsiiminėja nešvariais reikaliukais(iš tos pačios komisijos..). Kaip taisyklė stebėtojų būna vienas-kitas (jiems nemokama..) o kaimo apylinkėse ir to nėra. Štai jums ir ,,sąžiningi rinkimai"..

Cha

Cha portretas
partiniai nematydami naudos išsilakstė na o normalūs piliečiai ar gal ten eiti? Kam užteks sveikatos beveik už dyką visą parą o gal daugiau ten džiūti be normalaus maisto ir poilsio?Tuo labjau kad čia pat sėdintys pasiūsti šuniukai vistiek mėgins pergudrauti..

Anonimas

Anonimas portretas
Totalus MELAS pasauliui kuris vadinasi demokratija ir rinkimai

Penisininkas

Penisininkas portretas
Dalyvauti dviejų veiksmų komedijoje? ,,Jei rinkimai ką nors lemtų, jie seniai būtų uždrausti..." Markas Tvenas

Anonimas

Anonimas portretas
Net uz didele alga man butu geda buti konservu .......nalaiziu toje komisijoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek mokesit?

Galerijos

Daugiau straipsnių