Quantcast

Apsisprendė dėl dvigubos pilietybės referendumo formuluotės

Grįžti į straipsnį

Algis Algiui

Algis Algiui portretas
Matai jei lietuviu Lietuvoj gyventu bent 20 mln tai galetum agituot pries tautiecius uzsienyje, bet dabar greit bus kad Lietuvoj bus toks pats lietuviu skaicius kaip ir gyvenanciu uzsienyje ir labai mazai tai tavo nusistatymas pries savo tautos zmones ir agitavimas pries yra siauraprotiskas ir kenksminga, veda this i lietuviu kaip tautos supriesinima ir isnykima...

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, skaitom: "Žmogaus teisių negalima varžyti ir teikti jam privilegijų dėl jo lyties, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų pagrindu" (K.29str.2d.). Ir dar žinom kad "Konstitucija yra vientisas ir tiesiogiai taikomas aktas" (K.6str.1d.), taip kad: bet kokios kalbos apie žmonių skirstymus pagal jų (ne)priklausymą kažkokioms kryptims PRIEŠTARAUJA tiek pačiai Konstitucijai, tiek ir jos vientisumui; propaguojant taikų valstybių bendradarbiavimą NELEISTINA konstituciniame lygmeny įtvirtinti kažkokių 'nepageidaujamų šalių' sąrašą.Taip kad - antikonstitucinius teiginius keliančią darbo grupę privalu performuot.

Čincia

Čincia portretas
Šaunuoliai dėl referendumo. Į referendumą įtraukite ir seimo narių sumažinimą iki 101_tai valstiečių pažadas prieš rinkimus. Pažadą reikia vygdyti. OK

Saunuoliai

Saunuoliai portretas
Estija ,Latvija seniai issprende sita klausima.Saunuoliai,kad suprantate,kad tikrai musu lietuviu labai mazai,linkiu visiems,kas tik norite tureti ir Lietuvos pilietybe. Kaip zydai,vieningi ,jie po visa pasauli irgi isvazineje,bet deja jie turi ir Izraelio pilietybes. Juk musu nykstanti tauta,kiek gi beliko vieniem,kitiem,begyventi.Bukite visi laimingi lietuviai.Sekmes jums visiems.

www

www portretas
Nesu girdejes kad anglas, isvykes i JAV ar amerikietis isvykes i Australija noretu dvigubos pilietybes. Cia tik lietuviams visko reikia.

ALGIS

ALGIS portretas
Esu labai pasipiktinęs pasaulio lietuvių bendruomenės pirmininkės pasisakymu , ''LABAI GAILA , KAD NE MES [užsienyje gyvenantys ] GALUTINAI SPRESIME REFERENDUME APIE DVIGUBĄ PILIETYBĘ , O TEN , LIETUVOJE GYVENANTYS '' aš dabar tikrai nebalsuosiu ir aktyviai agituosiu prieš dvigubą pilietybę . IŠ VIS KAIP GALI SPRESTI UŽSIENYJE GYVENANTYS , KAIP MUMS LIETUVOJE GYVENTI , J I E M S I Š V I S O N E L E I S TI B A L S U O T I . JIE GI ATSISAKĖ LIETUVOS PILIETYBĖS , O DABAR DURNIUS VAIDINA .

Galerijos

Daugiau straipsnių