Quantcast

Apklausa: Lietuvos žmonėms geriausiai atstovauja D. Grybauskaitė ir A. Butkevičius

  • Teksto dydis:

Lietuvos gyventojai toliau mano, kad geriausiai jų interesams atstovauja prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Algirdas Butkevičius, rodo naujausia apklausa.

22,2 proc. apklaustųjų sausį teigė, kad geriausiai jų interesams atstovauja D.Grybauskaitė. Tiesa, taip manančių nuo gruodžio sumažėjo - tada jų buvo 24,6 proc. A.Butkevičių, kaip geriausiai atstovaujantį jų interesams, nurodė 11,7 proc. apklaustųjų, prieš mėnesį taip teigė 13,8 proc. apklausos dalyvių.

Trečioje vietoje yra valdančios partijos „Tvarka ir teisingumas“ vadovas Rolandas Paksas - 6,5 proc. respondentų (4,7 proc.).

Į ketvirtą vietą pakilo europarlamentaras „tvarkietis“ Valentinas Mazuronis (3 proc.), toliau rikiuojasi nepartinis, kandidatas į Vilniaus merus Naglis Puteikis (2,7 proc.), Darbo partijos įkūrėjas europarlamentaras Viktoras Uspaskichas (2,5 proc.) - visi jie, išskyrus N.Puteikį, prieš mėnesį nepateko į pirmąjį aštuonetuką.

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė nukrito - už ją pasisakė 2,3 proc. apklaustųjų (gruodį - 2,5 proc.), už EP narę Viliją Blinkevičiūtę - 2,1 proc. (1,2 proc.).

Visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų centro „ Vilmorus“ reprezentatyvi gyventojų apklausa atlikta sausio 16-23 dienomis, jos rezultatus šeštadienį skelbia dienraštis „ Lietuvos rytas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam taip

tam taip portretas
geriau pažiūrėk į ruskyno politikes, tiesiog gražu klausytis ir matyti, kaip veblena tos bemokslės melžėjos, lenino kucharkos. Tokia ir yra ruskyno dalia - kucharkų ir teroristų valstybė.

taip

taip portretas
lituvoj prezidento nera-valdo girtuokliu tautos karve

šaunuolė

šaunuolė portretas
mūsų prezidentė, jai neprilygsta nei vienas iki šiol buvęs prezidentas, niekas taip nekovojo dėl Lietuvos saugumo, prieš šešėlį ir nesąžiningus teisėjus. Manau, kad iš visų pakampių jai trukdoma, bet D.Grybauskaitė ne iš tokių, kad išsigąstų ar nuleistų rankas. Vien jos kova už Lietuvos ir Baltijos šalių saugumą yra neįkainojama. Kam nepatinka, gali persikelti į "saugesnę ir teisingesnę" šalį - ruskyną.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių