Quantcast

Apklausa: kuriam kandidatui į prezidentus pergalę prognozuoja lažybų dalyviai?

Grįžti į straipsnį

Elitui

Elitui portretas
ir konservatoriams turietu nemazai kainuoti rinkimai.Nupirkti visa sklaida ir reitinguotojus.Pradedant delfiu ir likusios, tame tarpe ir Diena,ta pacia uzsakyta dudele pucia.Isskyrus Tiesos.lt, Alkas.lt, Propatria.lt.Su kuo ir sveikinam.Balsuosim uz Juozaiti.Gana sviesiaplaukiu ir atsiserusio elito, sotus.

Anarchistas

Anarchistas portretas
Aš tik už Aušrą Maldeikienę. Ji bent tikra moteris, o šitie G..ir Š. nei žuvis, nei mėsa. Nu dar Puteikis vertas dėmesio.

...

... portretas
Pakselytis - tuščia vieta, net ir aš už jį geresniu būčiau (bent dėl to kad kandidatuot galiu). ;)

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
ROLANDAS PAKSAS IR BE JOKIU JŪSŲ LAŽYBU

rimas

rimas portretas
Visa sklaida totaliai uztotalinta.Kur nepaziuresi, visur tik Nauseda ir Simonyte.Tai visiskas absurdas.Jokios rimtos apklausos nevykdomos, o sklaidai nurodyti lyderiai.Sistemos, bet ne musu.

avinai

avinai portretas
atsibuskite dargi moterys nerinktu bevaikes kurtizanes 1 dar turime kuri vaikus taip /myli/ kad nezino o gal nenori zinoti kiek ju isvoge ir /vsio zakonno/ rinkime Puteiki galugale Maldeikiene bet ne mafijos atstovus butu neblogai Usackas o galetu eiti savaranjkiskai be situ sockonservu itakos.

Vila

Vila portretas
Konservatoriu rinkimai yra konservatoriu rinkimai ir tikrai neatspindi visos Lietuvos zmoniu. Dabar kisa ta Simonyte ir aiskina,kokie jos reitingai auksti,o tai jau yra atvira propaganda. Suprask, daug ja palaiko,tai gal ir tu balsuok uz ja. Betruko tik tokios "prezidentes" Lietuvai! Uzteko,ka ji su Kubiliumi "padovanojo" Lietuvai - dabar galesime metu metus mes ir musu vaikai,o ir anukai, moketi ju uzkrautas palukanas. Niekada nebalsuosiu uz joki konservatoriu palaikoma kandidata,nesvarbu, ar i prezidentus ar i kita posta. Uztenka, kiek jie nualino Lietuva, neatsigausime ilgus desimtmecius. Sita partija is viso reikia uzdrausti.

Nijole

Nijole portretas
Už Puteikį!!!

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Neilgai liūdėčiau, jei išrinktų Nausėdą ar Šimonytę. Nausėda - žmogus inteligentiškas, Šimonytė - protinga, su humoru. Bet šiandien reiktų ten stipraus vyro, galinčio Heraklio žygdarbį atlikti - išmėžti mūsų teisingumo arklides. Filosofas Juozaitis gali būti tam per silpnas.Todėl balsuosiu už Puteikį. Suprantu, kad ne tuo keliu jis eina (turėjo pirmiau Klaipėdos meru pabūti, parodyti, ką gali), tačiau nieko geresnio dabartinėje situacijoje nematau.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas tas juozaitis ar simonyte tik puciasi protingiausias irtinkamiausias nauseda nebus geda

Rapolas

Rapolas portretas
Aš statau mėnesio pensiją , kad ta senmergė (kaip defektuotas žmogus - oнo) nebūtų mano prezidentė.

Zirgas

Zirgas portretas
vaizdelis nekoks

Petrui

Petrui portretas
Juozaitis yra aiskus Rusijos statytinis su 20 metu jaunesne ruse zmona is Kaliningrado nesnekancia lietuviskai, namie kalba rusu kalba. Kas ji rinks? Na gal rusai ir pilieciai norintys grizt i Rusijos glebi...

petras

petras portretas
Matau tik Juozaiti ,zmogus turi laimeti kitaip lietuvians bus viskas korumpas,su bendruomene isvys visus ...

Liūdna

Liūdna portretas
Visi silpni, kol kas nematau tikro kandidato

Galerijos

Daugiau straipsnių