Quantcast

Apie R. Karbauskio ir G. Kildišienės skandalą jau rašo ir Estijos žiniasklaida

Grįžti į straipsnį

Nu

Nu portretas
du katiniukai- eik iš čia, eik iš čia!!!

As

As portretas
Ispanijos spauda kazin nerase?

Birute

Birute portretas
Žmonės , supraskite , kad tie , kurie vogė , kombinavo , nešvariai bizniavo , nenori pasitraukti Jie kovoja prieš R. Karbauskį , VŽS ir Lietuvos žmones , kurie stengiasi , kad Lietuva išliktų . Kova rinkimais nesibaigė . Galvokite , kurioje pusėje stovite

to Deja

to Deja  portretas
gal galite paviešinti seimūnės pavardę kuri vakar kalbėjo ?

Elena.

Elena.  portretas
I ligonine uz pinigus gali atsigulti per 10 min. Scenarijus jau buvo surezisuotas. Jau ta moteryte kildisiene .........turi raudonuot seimas ir visi kiti per kazkokia beraste boba melage. Geda karbausli.

Deja

Deja portretas
Lietuva-ne Naisiai, tokie patys metodai netinka, nors gal kam ir labai gaila.Na, o, kad moteriškė nevyks į JAV, labai sveikintina, nes, kaip teigė viena seimūnė, ten norėjo kalbėti apie NATO, ne apie pasaulio klimato kaitą. Žmogus net nesusigaudo, kas, kur, kame ir apie ką.

LiLina

LiLina portretas
Nzn kas cia padare ta skandala, ir kam to reikia, ar uzkliuvo kazkam greta, alia matai mezgeja, alia koki dzipa vairuoja, dar su karbauskiu miega, alia tai nusikaltele

antanas

antanas portretas
jau buvo aisku kad bus toks puolimas ziniasklaidos bet iki to kad zmogus net i ligonine patenka to nesitikejome ,tai dabar ir iki mirties gali privesti, iki ko atejo musu miela lietuvele.

kaip žmonės sako iš pirmų lūpų estams į ausį :)

kaip žmonės sako iš pirmų lūpų estams į ausį :)  portretas
copy - Kam priklauso nepriklausoma Lietuvos žiniasklaida? „Eesti Meedia Grupp“ Lietuvoje valdo UAB „15min“, naujienų agentūrą BNS, UAB „Plius“, UAB „Diginet“. 15min.lt konkurentai delfi.lt priklauso kitai estų kompanijai „Ekspress Group“. Ji leidžia laikraščius Ukrainoje, Baltijos šalyse, Vokietijoje („Jewelry“). Pagrindinis kompanijos akcininkas – Hansas H. Luikas (Hans H. Luik). Trečias pagal skaitomumą portalas lrytas.lt priklauso Lietuvoje, Estijoje ir Latvijoje veikiančiai tarptautinei UAB „Fragrances International“, prekiaujančiai parfumerijos gaminiais.

aš vakar skaičiau , kad Estija nesiruošia karui su Rusija :)

aš vakar skaičiau , kad Estija nesiruošia karui su Rusija :) portretas
O kas išpūtė nieko vertą burbulą ir dar stebisi ? Mama lizinguoja automobilį už PRIVAČIAS lėšas , dukra - važiuoja automobiliu ... Koks kieno reikalas ką žmonės daro už savus pinigus ? kiek tautiečių gyvena į skolą už namus , butus ir mašinas ? :)))) gal norėtumėte pasiaiškinti kodėl statot namą ar pirkote automobilį ? o ką padarė pirmininkas ne taip ? :) apie kokią 'korupciją" rašote - abu vienos partijos nariai , ji jokia valdininkė galinti "padėti" koncernui ar partijai :) O sijono reikalai , tai iš vis man kosmoso lygio kai žurnalistė drįsta klausti Karbauskio ar mylite Gretą ? Užsikvatojau :)))) Ką su žvake stovėjote kad peršate juos ? :) Ir dar "prašote" prisipažinti , o tada jau viskas būtų gerai :))))) na ir lygis žurnalistų ir nesusivokusių elfų :)) apgailėtina ir viskas manau tik dėl dingusių lėšų automobiliams , dėl mažinamo seimo narių skaičiaus ...Maldeikienė ir konservatoriai ypatingai piktinosi ir dėl vieno ir dėl kito :)

Anonimas

Anonimas portretas
jeigu partijos vadovas visada sakydavo, kad jis teisingas, be jokiu zalingu iprociu, vienu zodziu svarus kaip krikstolas...tai buk iki galo saziningas...ar galvojo, kad niekas nieko nematys,kad aplink visi durneliai... kai tu esi zinomas, tai i visus tavo veiksmus ziuri pro padidinama stikla, todel savo veiksmus reikia apgalvoti

Sportininkas

Sportininkas portretas
Idomu kam reikia sumokėti , kad ir mano firma taip išreklamuotų. Šaunuolis Karbauskis reklama geras dalykas.

TAURAGIŠKIAI

TAURAGIŠKIAI portretas
Seimo narė Aušra Maldeikienė Lietuvos banko (LB) prašo išaiškinimo, ar bendrovė „Agrokoncernas“, kurio pagrindinis akcininkas yra daugumą Seime turinčių „valstiečių-žaliųjų“ lyderis Ramūnas Karbauskis, teikdamas automobilio lizingo paslaugas nepažeidžia Vartojimo kredito įstatymo. P. S. LR Seimo nariai- patarėjai ir visi Mes, Lietuvos Žmogaus Teisių Gynėjai, NVO nariai prįminkime poniai AUŠRAI MALDEIKIENEI, kodėl ji dalyvaudama Tauragėje , kai jai pateikėme apie Tauragės apskrities viršininko ARŪNO BEIŠIO nusikalstamasias veikas prieš Lietuvos Piliečius ir milijonines pinigų sumas gaunant pagal iš anksto sumanytas nusikalstamas schemas ,,pakriko,, ir šaukė tai man nerūpi kreipkitės į Teisėsaugą. O DABAR KAI LR Seimo narė GRETA KILDIŠIENĖ , be sovietinio raugo -graži -protinga ir gali atstovauti Lietuvai Europoje ir Pasaulyje ir t. t Miela, ponia AUŠRA MALDEIKIENE prisimink mitingus Šiauliuose, gal Kaune buvai, kai Kęstutis Čilinskas rengė, viską girdėjai, bet ar nors pirštą pajudinai,

R.L.

R.L. portretas
iš tiesų, kodėl niekas nesmerkia visos eilės mergišių-senū kuilių seime, neprisimena kaip ten pateko Bilotaitė, nepaskelbia kiek seimo narių deklaravo turtą paskelbdami kad baisius pinigus jie gavo pav.palikimu iš senelės kaime?Taigi plika akim matosi kad mėginama diskredituoti Valstiečius ir kažkaip tai pradėti sugražinti senąją 25 metus buvusią valdžios sanklodą.O prezidentė irgi parodė kurioje vietoje ji tebesanti..Gaila

lietuvei

lietuvei portretas
O tai Jūs pažįstate tą seimo narę? Jūs su ja bendravote? Iš kur mintis kad ji menko suvokimo? Pas mus buvo daug spalvingesnių seimo narių. Už tą kaip išsireiškėte bobelę balsavo 7500 rinkėjų ir į seimą ji pateko ne pagal sąrašą. Kas Jūs tokia kad nubraugti 7500 rinkėjų valią?

AK

AK portretas
O kame skandalo sudėtis, atsiprašom? Skandalinga labiausiai tai, kad rinkėjų pasirinktus atstovus kažkas ėmėsi juodinti kiekvieną dieną nuo ryto iki vakaro, norėdamas įsiūbuoti valtelę. Kiek beatsiversi lrytą, kas kelinta medžiaga ir vėl apie tą patį, per tą patį! Veidotyros ekspertus apklausė, šaunuoliai.

lddp

lddp portretas
Ko meluojat ieskau ir niekur nerandu

Irena

Irena portretas
O jus tai profesionalai!!! Kodel sedit cia ,o ne seime?:))))

Master

Master portretas
Kad čia šnipštas gausis - jau iškart po rinkimų matėsi :) Bet, kad taip atvirai kiekvieną praskėstakoję į Parlamentą tempti??? Sąžinę turėtų - pati paliktų visus "manda...tus" ir t.t. Bet juk šalia galinga piniginė sėdi. Kaip be jos??? Gerai, kad balsavau ne už "valstiečius". Nors sąžinė rami :)

lietuvė

lietuvė portretas
na ,atleiskite ,bet tokio menko suvokimo bobelė negali būti seimo narę ir už visus melus reikia vyti iš seimo .Aš asmeniškai reikalauju ,kad kad jinai pati turėtų atsisakyti seimo nario mandato ,o jei ne ,tuomet būtinai pašalinti pradėjus apkaltą už visas melagystes ,ko pagal konstituciją negali daryti seimo narys .Tokiu atveju būtų išsaugotas seimo nario autoritetas ir seimo įvaizdis visuomenės akyse .Lauk gretą iš seimo ,kaip bemokslę ir melagę bobelę.

Anonimas

Anonimas portretas
šunsnukiai rašinėjantys niekus.

Galerijos

Daugiau straipsnių