Quantcast

Apie įtarimus partijai prabilęs E. Masiulis: atsivėrė „būgnų berniuko“ korta

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Už grotų sėda tie, kurie paima mažą sumą, kai daugiau "pasiskolini" tai gali ir pasidalinti

na jei broliuka lyberasta Masiuliuka gerai ispurtys

na  jei  broliuka lyberasta Masiuliuka  gerai  ispurtys portretas
STT,FNTT... issiks ir bugnu berniukus , ir simtus nufifintu milijonu , ir simtus tukstanciu gautu kysiu....

Kęstas

Kęstas portretas
Koks buvo universitetų krepšelizavimo mechanizmas? Krepšelizavimas yra studentų krepšelių, dėl kurių konkuruoja Lietuvos universitetai, ir didžiulių paskolų studijoms įvedimas. Krepšelizavimui, kuris pavertė Lietuvos universitetų purvinomis diplomų parduotuvėmis, vadovavo politikas G. Steponavičius. O kaip dirbo politikas G.Steponavičius? Cituoju: "Prokurorams įtarimų sukėlė „MG Baltic“ 15 tūkst. eurų parama G.Steponavičiaus paramos fondui ir „Laisvės studijų centrui“. Anot pareigūnų, susitaręs dėl paramos šioms organizacijoms, G.Steponavičius balsavo dėl koncernui naudingų teisės aktų priėmimo" (išsamiau aparašoma čia). Krepšelizavimas taip pat buvo naudingas tik privačioms verslo bendrovėms - skandinaviškiems bankams. Krepšelizavimas buvo katastrofiškai žalingas bankuose paskolas ėmusiems studentams, bei emigruojančiam dėl sunkumų tęsti mokslus Lietuvos jaunimui.

Kęstas

Kęstas portretas
"Lietuva – nedidelė valstybė, jeigu joje ir toliau mažės gyventojų, ir didės emigracija tai menkės Lietuvos intelektinis potencialas, bus prarandamos investicijos į žmones, lėtės technologinė pažanga, mokslo raida ir ekonomikos plėtra, didės darbo jėgos stygius. Be to, ims nykti Lietuvos kultūra ir lietuvių kalba, kils įvairių socialinių problemų, spartės socialinė poliarizacija" (plačiau - čia). Jaunimo emigracija tikrai yra didelė problema. Be to, mūsų sunkiai uždirbti pinigai bankų pelnų pavidalu nuėjo į Skandinaviją. Lietuvos universitetai suprimityvėjo, nes susikaupė tik į studentų krepšelių gaudymą. Todėl krepšelizavimas buvo katastrofiškai žalingas ir visai Lietuvai. Ką daryti su G.Steponavičium? Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

geda

geda portretas
toki kaip masiuli reikejo laikyt tiuregoj kad nedarytu poveikio kitiems o dabar jis kelia skiautere ir yra nekaltas

R...

R... portretas
Bus kaip visada.Iš didelio debesies mažas lietus.Juk toks pat patriukšmavimas vyko ir su Uspaskichu.O ką?Liko kaltas tik Gapšys.Ir tai kol kas.

geguziukas

geguziukas portretas
o pas konservus ne bugnu bet piku berniukas, dabar dziaugiasi, ploja rankytem, bado, moralizuoja, gal atsiras daugiau sansu, vadovaujasi geguziuko principu, liberalai nustumti, darbo partija nustumta, socdemai bandomi nustumt, valstieciai stumiami, ko ir reikejo tiketis

dama

dama portretas
jeigu yra bugnu berniukas, turi būti ir bugnu karalius

jonas

jonas portretas
Ką jis čia svaičioja apie bugnų berniukus irjieško kaltų ten,kur jų nėra.Bet kitaip ir būti negali,nes kiečiausi nusikaltėliai niekada neprisipažino kalti ir vaizdavo šventuosius iki galo.

Blinda

Blinda portretas
Tai ka, jis vis dar laisveje?

Masiulio credo

Masiulio credo portretas
...,,už 5000 LT per mėn dirba tik durni ir nevykėliai......."

Klaipeda

Klaipeda portretas
Liberalai Kyšininkai užkniso juodai.Klaipeda pavargo nuo jusu aferu.

EMas

EMas portretas
Praleido proga patyleti .....,,bandiuga"

Jis

Jis portretas
O ten taip priimta pinigus skolintis alkoholio pakuotėse prie seimo automobilyje? :) Labai skaidru, tiesiog permatoma... kaip anglies gabalas.

zona

zona portretas
vagys turi sėdėti už grotų

kaunietė

kaunietė portretas
Užsprings Masiulis Kedytės ašaromis. Lazda turi du galus!

Arvydas \Brunius

Arvydas \Brunius portretas
Atleiskit Jam cia taip pasidare jis to nenorejo bet jam ikiso!

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Klausimas: Kada kandidatas į skaidriausius premjerus atsisės ilgam?

Anonimas

Anonimas portretas
Ir kas situos partinius kurvas isrinko i seima. Sedi kriminaliniai ne kalejime bet seime ir vagia is MUSU VISU ir BYBI DEDA ant tautos, valstybes, teisingumo. Teisingai Dievas sako, kad kur pas zmogu buvo sazine -BYBYS isaugo. Tai pasvinkusi piderasine DEMOKRATIJA ir kruvinas supuves kapitalizmas. Lietuviai, taip vad runkeliai, niekas lietuvoje nepasikeis kol NEBUS PAKEISTA sis piderasinis vagiu rezimas. ir nebus sunaikintas EUROKOLCHOZAS - Europos tautu kalejimas.

dede

dede portretas
tai ir vagims pagal istatyma jau pradejo duoti zekams budingas pravardes tokiam geriau tiktu teisuolis kurkulis

?

? portretas
78% nepasitiki, bet i seima gauna kruva mandatu

pakraupau

pakraupau portretas
Žargoną priskirčiau tam tikrai struktūrai. Susidariau įspūdį, kad sėdinčių zonoje ir "baltų kalnieriukų " "paniatkės" nelabai skiriasi, tik vieni sėdi ant narų, kiti puikuojasi žiniasklaidoje ir bando vadovauti valstybei. Tai už "konkolų" vienas kitą laiko, pravardes beveik visi turi, vienas kitą šantažuoja ir nežinia iš kokių aitvarų suneštų pinigų gyvena. Varguoliai, tylėkit, mokesčius mokėkit ir nedrįskit cyptelt.

Į KALIŪZĘ

Į KALIŪZĘ portretas
Prisimenu , kai Masiulis , būdamas susisiekimo ministru svaičiojo , apie automobilių parko atnaujinimą , kad gyventojai , važinėtų naujasniais automobiliais . Na tie kurie gauna tokius kyšius tai gali , bet kurie gauna 200 pensijos arba 350 algos , tai jiems utopija .

juodasis penktadienis

juodasis penktadienis portretas
Kada jie išnyks Klaipėdoje, kad jie nustos skęsti miesto piniguose, tvarkytis Klaipėdoje neįsiklausydami į žmonių nuomones? Kada pasibaigs pinigų taškymas, privilegijos pono mero šeimos verslui, brangių automobilių nuoma? Ar persės senukas Vytautas pagaliau ant dviračio?

Galerijos

Daugiau straipsnių