Quantcast

Andriui Kupčinskui – Seimo nario kėdė

Grįžti į straipsnį

Pasipylė matijošaitininkų

Pasipylė matijošaitininkų portretas
purvas ant A.Kupčinsko. Tikriausiai labai išsigando, nes žino kaip A.Kupčinskas dalykiškai kritikuodavo matijošaitininkus, kurie priiminėdavo kauniečiams nenaudingus sprendimus. Kas dėl auksinio tualeto, tai jo nepasiims, kaip siūlo, nes auksinio tualeto savininkas sėdi Kauno taryboje, Matijošaičio komandai priklauso, už jį ir buvo teistas. Linkiu A.Kupčinskui sėkmės Seime ir linkiu kelti visus Matijošaičio blogus darbus, sprendimus, kurie neatitinka savivaldos įstatymui.

Pasipylė

Pasipylė portretas
kolchoznikų ir matijošaitininkų purvas. Iš komentarų matyti, kad išsigandę, nes žino kaip A.Kupčinskas dalykiškai kritikavo matijošaitininkų priimamus kauniečiams kenksmingus sprendimus, tai žino, kad motyvuotai ir Seime kels kolchoznikų negeroves. Auksinio tualeto nepasiims, kaip siūlo matijošaitininkai, nes jo savininkas yra matijošaitininkų komandoje, Kauno miesto taryboje. Sėkmės ir tvirtybės Andriui Kupčinskui, nes teks dirbti su kolchoznikais-diletantais. Labai norėčiau, kad keltumėte viešumon Kauno mero V.Matijošaičio nusižengimus savivaldos įstatymui.

Kirvis

Kirvis portretas
Paciu laiku ta veikeja perveda i Vilniu,ten greitai nuslinks Gedimyno bokstas,atsiras eikstele kur pastatyti pati tobuliausia tualeta lietuvoje,nes kol seimunai klausimus sprendzia bokstas tikrai sugrius...

Ko galima tikėtis iš tokio seimūno?

Ko galima tikėtis iš tokio seimūno? portretas
Ką toks vėpla gali Seime nuveikti?Nebent jį konservatorių frakcija paskirtų atsakingu už auksinių tualetų statybą.Negaliu suprasti tų šutvių,atsiprašau partijų,veiklos.Į Seimą galima paiimti žmogų,kuris gerai užsirekomendavo,ką nors gero tautai padarė.O Andriukas tiek blogio Kaunui pridarė,kad net patys konservatorių šutvės rinkėjai,jo nerinko.Akivaizdu,kad kokie Seimo nariai,toks ir Seimas,koks Seimas tokia ir Lietuva.Bet taip neturėti gėdos gali tik konservatorius.

Kaunas

Kaunas portretas
Sekmės ponui Kupčinskui seime. ......

Irma

Irma portretas
Mūsų Andriui tik sėkmės!

Vaje

Vaje portretas
kiek siaubingo pykcio,pagiezos,neapykantos !!! Kiek daug yra kosmariskos liaudies. Apsaugok Dieve nuo tokiu zmogenu. Brrrr. O kaip ten,su sklypeliu Vaidilutes g-vej ?

as

as portretas
apsaugok dieve nuo koncervatnyyyyyku

TAIGI taigi

TAIGI taigi portretas
KA ten tas kupcinskis gales reikstis ar kritikuoti atliekamus darbus KAUNE..KAM ,KAM jau sitam papyciukui tik tylet ir laukt kada gabriukas duos ZENKLA kada galima kalbeti ..IR KO NEREIKIA KALBETI..arba bus drausmes KEDUTE

...

... portretas
Įdomu kiek 'konservams' ši ANTIKONSTITUCINĖ rokiruotė kainavo?..

Kaunietė

Kaunietė portretas
gavo A. Kupčinskas dovanėlę, Seime alga padori, nieko nereikia veikti, kaip balsuoti bus nurodyta, o tai sėdėjo nepastebimas Valstiečių partijos seimo nario padėjėju, gerai, kad dar tarybos nariu buvo tai vis galėjo su žurnalistais pabendrauti apie negeroves Kaune,

TAIGI

TAIGI portretas
Manau,tikrai viena gera darba Andrius padare-tik jo deka Matijosaitis lengvai meru tapo ir per trumpa laika kardinaliai Kaunas pasikeite.Aisku,dabar Andriukui is Seimo tribunos bus be galo smagu tyciotis is siandieninio mero ir demonstruoti savo chamizma.

geras

geras portretas
aciu tau teti kad susitarei su dedule ir anukeliu bei ikisai mane i seima nes kaune tai manes nemegsta

Simas - Rimui:už visus nekalbėk

Simas - Rimui:už visus nekalbėk portretas
Vaje kokios charakterio savybės, labai imponuojančios... o kur jo protas buvo kai „auksinį tualetą“ statė prie Kauno pilies, per kurį išgarsėjo ? Tik nesakyk, kad jis nieko nežinojo, yra nei prie ko ir prie tokio išgarsėjimo neprisidėjo. Aplamai tokio flegmos mero dar reikia paieškoti, nes Kaunas jo meravimo metu buvo niūrus, ne tik gyventojams bet ir svečiams, o kodėl prie mero Matijošaičio miestas atgijo, žmonėms maloniau darosi jame gyventi? Jis juk ne aitvaras, lėšos, manau, tokios pačios skiriamos, tai kame čia šaknys? Ar nieko nesugebėjo ar tyčia nedarė nieko savame gimtąjame mieste, ir į kokias kišenes nubyrėjo tos lėšos?

KKK

KKK portretas
nerinktas i seima.marazmas.

Anonimas

Anonimas portretas
aš nesuprantu tik vieno,kas renka šituos kreivasnukius iškrypėlius korunpuotus į valdžią ir dar be rinkimų

Kaunas pašvarės, koncervai susilpnės. Viskas OK

Kaunas pašvarės, koncervai susilpnės. Viskas OK portretas
Ne auksinį merą turime ir šiandiena, bet jis vis tiek kokius 5 kartus geresnis už AK. Gal ir gerai, kad jis eina į seimą iš ten išstumdamas galimai finansinį sukčių. Kupčinskas jokia ne parama Landsbergiui, anie liks nususę kaip ir buvo iki šiol, faktiškai dar silpnesni. Na, o Kaune konservams vilčiu nebelieka ir toliau. Porai dienų pirstelėkęs buvo Starkevičius, bet regis greitai susigaudė, kad jo kelionė karjeros kopėčiomis jau pasibaigusi.

DĖDĖ

DĖDĖ portretas
Na tai dabar visoj Lietuvoj statis AUKSINIUS tualetus.Va Kaunui ir neliks kuo didžiuotis ,ką gero Andriuks nuveikė tik Kaunui

katalikas

katalikas portretas
Dieve Dieve, kada pagaliau Lietuva išlys iš to baisaus politinio liūno?Negi nebėr Lietuvoj normalių Žmonių?Kupčinski Seime - žala Valstybei.

Rimas

Rimas portretas
Palaikom šaunuolis Andrius, mandagus, protingas. SĖKMĖS. Daugiau tokių jaunų žmonių

mekeke

mekeke portretas
gerai kad liko nepilna kadencija, bet vistie gyvens is musu pinigu, kada baigsis tas sarasu marazmas.

rudmese

rudmese portretas
kai nera kur, eina veikejas i seima, tik klausimas, ko atsakymas del siltos vietos ant kedes pasedet vat ir visas darbas, gal ka kur nustekensim.

klevas ir liepa

klevas ir liepa portretas
nustekeno kauna, pateko i seima, ka jis ten veiks, los ant kauno valdzios, tokia is jo ir nauda, kada baigsis tie sarasai pagal kuriuos tupi prie lovio ir kelnes trina seimo kedeje.

lietuve

lietuve portretas
kiek galima tyciotis is tautos, ne seimas, o galas zino kas, kai niekur netinka, papuola i seima.

Sąrašinis buratinas - neteisėtas!

Sąrašinis buratinas - neteisėtas! portretas
Jam ta kėdė nepriklauso, tai sąrašinis suslikas ir "auksinių" tualetų nebaudžiamas didmeistris.

manome

manome portretas
kol kėdė Seime bus kaip pereinamasis prizas-bus blogai kaip ir dabar ?

Hwhs

Hwhs portretas
Nu i nakkui

Kaunietis iš I.Kanto g.

Kaunietis iš I.Kanto g. portretas
Šaunuolis Andrius - tikriems kauniečiams, ne tokiems,kaip 'krabo' iš provincijos atgabentiems debilams, ir visokio plauko atmatoms, atsirado viltis, kad sutelktomis pastangomis išjosime 'krabą' ten, kur jam vieta - leisti paskutines dienas Zuikinėje, nes tas nuplikėlis bobšės veidu dėl savo nežaboto materialinio apsirijėliškumo jau daro gėda Kaunui prieš visą Lietuva, dar turiu vilties, kad bus išgelbėtas ir unikalusis visoje Euro[poje Kauno Ąžuolynas

baba

baba portretas
Zmogus, beveik sugrioves savo gimta miesta, eis kurti klestincia Lietuva. Cia anekdotas ar kaip?

Rutai

Rutai portretas
Ruta, baik čia lieti savo begaline meile Andriukui. Ikyrejo tavo sudmalystes

kol seime sedes

kol seime sedes portretas
dieduko burtais prakistas anukas ir atvirai juokesis is kauno kusinskas lietuviai is lietuvos begs

kembrikas

kembrikas portretas
Joktis is zmogaus ,fiziniu savyniu yra labai zema ,linkiu tamstai likti be snukio ir dantu .

Anonimas

Anonimas portretas
jam ne seimo kede o lukiskiu naras.auksiniai tualetai tai aisbergo visunune tai puikiai irode gerb.meras matijosaitis

jhr

jhr portretas
Seimo kokybė ryškiai pagerės kreivasnukiui ten pradėjus "dirbti". Bent tiek gerai,kad dings iš Kauno.

laime

laime  portretas
kad sitas mieras auksiau niekur nebeuzsikabaros

nekenčiukonservatorių

nekenčiukonservatorių portretas
Dar vienas dykaduonis keičia vienas kitą.....Kauną valdė.....rezultatas baisus.....dabar seime.....

net gražu paskaityti

net  gražu paskaityti portretas
kaip trys aktyvistai darbuojasi už visą Kauną.

ATSAKYMAS TAM -KUR VADINA SVOLACIAIS

ATSAKYMAS TAM -KUR VADINA SVOLACIAIS portretas
tu pats toks,tai kitu nevadink.ka gero padare tie tavo konservatoriai? per krize skriaude pacius silpniausius karpe pensijas apie zmones kaip isgyvens jie nemaste,ivedePSD mokesti zmoniu neinformavo ,po met zmones tapo skolininkais uz nesumoketa PSD. atgavus nepriklausomybe tie patys konservai signatarai patrys pasiuskyre rentas,isidalino zemes sklypus.keliolika metu valde kauna,kaunas tapo vaiduokliu,tik dabat atsigauna.

boba

boba portretas
siaubas, i seima sis intrigantas, na dabar isgirsit visko, kaune tokie , anokie, kauno taryboj lojo kaip turgaus boba, ta prates seime, kada baigsis pagal sarasa patekimas i seima, zmones jo net kauno meru neisrinko, taip miesta buvo nustekenes, atrode kaip kaimas kryzkeleje, prie dabartinio mero grazu ziuret i kauna, o sis netikelis seime, tik jo liezuvis dirba.

Vieningos kiaulės!

Vieningos kiaulės! portretas
Jiukš į tvartą!

Svolačiai jūs svolčiai, komunistų pakalikai!

Svolačiai jūs svolčiai, komunistų pakalikai! portretas
Užtai taip nemėgstat konservatorių. Jeigu ne seimo konservatoriai, tai 9%PVM lengvatą šildymui matytume kaip savo ausis. O ką jau gero jūsų Matijošius padarė, šildymą brangina ir brangina, išpjovė medžius, išdraskė visas miesto gatves. Štai pvz Prancuzu g, nei paeisi, nei pavažiuosi, nieko nedaro, taip ir paliko.

Anonimas

Anonimas portretas
kuo durnesnis kreivasnukis ir kuo didesnis korunpuotas vagis tuo tvarte geresnė vieta

dusia

dusia portretas
Iš tikro tai labai gerai, kad eksmeras keliauja į vln. Kur kas blogiau būtų jei atsirastų koks nors veiklus, išmintingas ir darbštus koncervas-kraujasiurbys

dziaugiuosi

dziaugiuosi portretas
dabar partja sukumplektuota is geriausiu europos specialistu

Į Lukiškes Andrių

Į Lukiškes Andrių portretas
Koks tų konservatorių nesąžiningumas.Tas Lankaitis visiškas nesusipratimas,bet ,matomai pajuto,kad padai svylaa,dėl gautų,neva tai elektroninių receptų sistemos įvedimui 4 milijonų eurų, šutvė nutarė,kad reikia atsistatydinti ir užleisti vieta dar savesniam.Girdi prastas Seimas ir jis negali dirbti.Kad Seimas prastas tai tiesa,bet jis atsistatydina ne dėl to.O Andriukui ne į Seimą reikia eiti,o į Lukiškių izoliatorių,nes tiek blogio Kaunui niekas nepridarė,kiek pridarė jo meravimas.Štai ką reiškia ,tie prakeikti rinkimų sarašai.Papuola į Seimą tas,kurio niekas nerinko.

Andriau

Andriau portretas
Kupcinskai, buvusi Seimo pirmininke Grauziniene, perskaiciusi apie save komentarus, i Seima nebekandidatavo. Kaip pas pati su savigarba?

palemonietee

palemonietee portretas
ale KAUNAS MATOSI LABAI MYLI KUPCINSI..negali atsidziaugti ,gal kokias isleistuves padarys salia AUKSINIO wc ..oj prisimenam ,kaip statei ARENA ..gerai,kad gerus pampersus nesiojai..iki paskutines minutes triedaliojai..na ziurek ,nepriekabiauk ,pasimuilink ,kad geriau SLYSTUM per sunkius isbandymus prie LOVIO..

Andrius

Andrius portretas
Nereikėjo tų 18 metų atiduoti ir "vargti dėl Kauno" - rezultatai vargani, dabar Lietuvai atiduos kažin ar bus geriau?

adgo

adgo portretas
Neblogas baxuras tas Andriuxa. Tik kauniečiai guši, nesuprato jo tai ir neišrinko. O va seime bus visi savi, jei kalbėsime apie konservus. Visi tinginiai, visi mėgstantys grubius išsišokimus. Čia mūsų korešas galės ir apie milicininkus pabazarinti, ir dirbti nieko nereikės jam. Dal gal ir atsinaujins kokia proga kokį senelį pasveikinti, o Andrius gi tai tiesiog dievina.

Pilietė

Pilietė portretas
Apsaugok Viešpatie,kada gi baigsis tie rinkimai pagal sąrašus?

Vile

Vile portretas
Siaubas, dar tokio seimuno mums tik ir betruko. Seniai turi buti panaikinti skyrimai pagal partiju sarasus. I seima turi buti renkama,o ne skiriama pagal kazkokoius sarasus, kai atsilaisvina vieta. Suzlugde Kauna,o dabar dar ir paaukstinimas? Kas cia per istatymai tokie, kad nevykeliai gali tapti seimo nariais? Nieko gero niekada nebus Lietuvoje su tokia "tvarka". Tik vienas dziaugsmas, kad issinesdins is Kauno, nors niekas cia jo nepasigedo.

Kaunelis

Kaunelis portretas
Na pagaliau išsinešdins iš Kauno senai laikas gali ir su visam sėkmės jam Vilniui gali ir negryžti...

Rima

Rima portretas
Teisingai sakoma,kad d.....i sekasi,o Gabrieliui beda-naujas galvos skausmas

iš Kauno

iš Kauno portretas
Su džiaugsmu palydėsime A. Kupčinską į sostinę. Tegul ir vilniečiai pasidžiaugia, mes, kauniečiai, nepavydime.

paskaitai tokias naujienas

paskaitai tokias naujienas portretas
ir supranti kodel zmones is lietuvos bega...

Nu dabar

Nu dabar portretas
Tai bus sakes... prasides Venskienes ir Kupcinsko operos.. Laukiam "parlamentaro" niukso dabartiniam Kauno merui.. idomu nuo ko prades pagalius kisti Kaunui..

Anonimas

Anonimas portretas
manau, vienas blogis keičia kitą, vienas Kaune prisidirbęs, kitas sprunka, prisidirbęs Santaros ligoninėse, kur dabar prasideda aferų tyrimai

miestas

miestas portretas
"18 metų atidavus Kauno savivaldai"-kada mes iškuopsim tai, ką jis atidavė?

nevykėlio bobai

nevykėlio bobai portretas
eik nuo kompo, gana, atidirbai "sąžiningam menkystai" , jau prirašei ditirambų, atidirbai

is kauno

is kauno portretas
Tai 100- cio proga kaunieciu dovana seimo konservatoriams,.Su kuo ir sveikiname! Taciau atgal dovanos nepriimsime.

aleksotas

aleksotas portretas
VISISKA nesamone , Ka jis ten veiks ..DARYS KA GABRIUKAS LIEPS ..DAR VIENA KAUNO GEDA SEIME ..vilnieciai nepykite ,cia ne kaunieciai siuncia SI PAPUNELI..

zaliakalnis

zaliakalnis portretas
ar neliko lietuvoje zmoniu , kurie saliai dirbtu, visai nusivyliau lietuva, nepiktinkit zmoniu, ypac kaunieciu.

krumas

krumas portretas
mainom viena i kita, kas ji rinko, kada baigsis tas saraso cirkas, sitas andriukas gi visai netikes , nebent pasipuikuot , prie lovio rankeles padet, daugiau nieko, tik del skaiciaus.

kauniete

kauniete portretas
net kraujas uzvire , sits i seima, jezus marija, kad jis net griovius kast nesugebetu, jo nei galva, nei rankos netike, i ka kauna buvo pavertes, tik liezuvis jo dirba.

prikolas

prikolas portretas
NA NORS NESMIRDES SAVIVALDYBEJE ,nors tiek naudos..KAUNAS ISMAINE DURNA SEIMO NARI PUKA ,I DURNESNI....sitas ,tai tyles ilgai ir nobodziai ..naudos ,kaip is ozio pieno..

serž

serž portretas
Kodėl žmonės tokie pikti pasidarė.Ką Kupčinskas Kaunui nuveikė žino kiekvienas tikras kaunietis, o "prašalaičiams" tai nesuprasti. Trumpai jūs mielieji neįsivaizduojate, kiek reikėjo aukoti sveikatos statant "Žalgirio areną", Panemunės tiltą, Juozapavičiaus pr, Savanorių pr. įkalnės darbai. ir kiti/Laisvės Al./darbai. O jeigu mielieji nieko nesuprantat, geriau tyliai patylėkit.

laisves aleja

laisves aleja portretas
pirmyn prie lovio , kad tik spetum, kas ji rinko, kauno netvarke, apleistas buvo, taryboj sededamas tik intrigas kurste, dabar kelnes trins seime, dieve mano, lietuva , kur tu eini.

kaunietis

kaunietis portretas
Vis tevelis ta durneli prastume i seima.Taigi jis nieko nesugeba tik koliotis piemuo.Nieko nenuveike budamas meru. Kauno GEDA.Tik giresi svetimais nuopelnais.

tadas

tadas portretas
dabar seime jau bus pilnas komplektas. :D

tikrai pravalas

tikrai pravalas portretas
VIENAS KAUNO KVAPAS ISPIRDOLINTAS IS SEIMO ,YAI BUVUSI KAUNO GEDA PATENKA I SEIMA ..KIEK TESIS VISOS SITOS PARTIJJJINES NESAMONES..

jonas

jonas portretas
kreivasnuki pasiimk ir tualeta i vilniu

Janina-Rovena

Janina-Rovena portretas
Kupcinskas sededamasKauno savivaldybeje,tiesiog atliko Marionetes vaidmeni,kazkieno diktuojamas is sono nurodymus vykdydavo!!!

ech

ech portretas
ale jus komentatoriai taip mylit ka.ca.pu kalba,kad negalit be jos...o dar save laikot lietuviais...

Janina-Rovena

Janina-Rovena portretas
As ir zinojau,kad seimunai per rinkimus,nuolatos tarpusavyje issirenka kandidatus patys,o zmones,kad renka tai tik akiu dumimas,uztat as niekada ir neinu i vadinamus zmoniu rinkimus.Jau kaip pavyzdys!Ydomu ka padare gero sis veikejas Kaunui?O Matijosaitis tai griebesi visa Kauna po jo tvarkyti.Taigi uztenka zmones durninti,jeigu issirenkate veikejus patys!!!

Kaunas

Kaunas portretas
Po tokiu komentaru SAZININGAS zmogus KA DARYTU KAAA

Dalia

Dalia portretas
Jei dirbs kaip Kaune,tai verciau ta seimo kede liktu tuscia.

lijopardas

lijopardas portretas
Pliko tilviko rinkėjam tryda parėjo...

untokas - gyventojų reakcija į SKURDINTOJUS yra neadekvati

untokas - gyventojų reakcija  į  SKURDINTOJUS yra neadekvati portretas
KUPČINSKAI----į kelionę pasiimk "auksinę IŠVIETĘ", tai konservatorių PAVELDAS---"ŠEDEVRAS", daugiamečio vadovavimo MERIJAI rezultatas. Yra sakoma:-kaip moki taip šoki.---------AKIVAIZDŽIAI matome, kad tik pagal SĄRAŠĄ tokie NEVYLĖLIAI papuola į SEIMĄ,-------todėl NESISKŪSKIME ,kad gyvename SKURDE

Vargo vakariene

Vargo vakariene portretas
Tik pažiurejus i tokius valdžios spektaklius. Ir kaip tu žmogau nekrausi lagamino ir nemausi is to durnyno. Juk kvailam aišku Toliau bus dar gražiau stabdžiu nebus

Gynėjams ir pritarėjams

Gynėjams ir pritarėjams portretas
"ElfėPrieš 10 valandų Na, troliai, tai gavote galimybę 'paloti' į valias. Penktadienio vakaras, bambalių prisipirkta "darbui" daug, daug daug. Su "zapasu" - jūsų 'darbdavių' kalba šnekant. Ir liejasi PAGIEŽA laisvai... O Kupčinskas Andrius - šaunuolis. Ir kaip Kauno Meras buvo geras. Sąžiningas. Neverslus, ne biznierius, dviratuku darban atkakdavo". Ir už dalyvavimą minėjimuose, ir mišiose, ir susitikimuose, ir t.t. viršvalandžius sąžiningai užsirašydavo. Neverslus, sąžiningas, ne biznierius...

geras

geras portretas
tevelio plaukuota rankiuke savo neputiova suneli prastume i seima kaune jis nulis gal seime pabus anukelio sestiorke

Bronsonas

Bronsonas portretas
Dar porą tokių "kupčinsku" ir Lietuvai priėšų nereikės....

kuo nepatenkinti?

kuo nepatenkinti? portretas
2019m- PREZIDENTU-bus isrinktas-ponas V.Matijosaitis

Manoma,

Manoma, portretas
kad karo nereikia ir viskas išsprendžiama diplomatinėmis priemonėmis...Tačiau, beprecidentiniai tarppartiniai karai jau seniai "viršūnėse" intensyviai vyksta...Panašiai, kaip toje šachmatų lentoje- dabar rokiruotė, o po to numatomas ėjimas žirgu...Gaila, kad tai, prisidengiant naiviaja neišprususia mase, naudinga tik vadinamoms "didžiosioms" (besmegenėms) mažumoms, o visos Lietuvos, ne tik įvaizdis kenčia...

Anonimas

Anonimas portretas
už gerus padarytus darbus tik į seimą su kiaulės akim valio

NESUSITVARKĖ MIESTE - Į SEIMĄ...

NESUSITVARKĖ MIESTE - Į SEIMĄ... portretas
Kaip gera gyventi Lietuvoje...Nan ne visiems...turiu omenyje valdžios nariams. Pastatai auksinį tualetą mieste, apšnerkšti miestą ir esi priverstas apleisti tą postą "už nuopelnus miestui". Bet ....tau patikima dirbti seime "kelti Lietuvos lygį"...Šiaip, netoli seimo yra Lukiškių kalėjimas. Gal, sakau pradžioje, logiškiau būtų tenai apsilankyti...

jo

jo portretas
Vilniuje rakintis patogiau...:)))

Zoro

Zoro portretas
0 - 0 + 0 = 0. Visada!

Och loja vieningos kiaulės!

Och loja vieningos kiaulės!  portretas
Kaip jiem neatsibosta juodint žmogų, kuris pagal surinktus balus atsidūrė antras saraše po Langaičio. Kupčinskas išsilavines ir geras politikas, jam į prezidentus reikėtu balatiruotis, o ne Matijošaitis, kuris apie politiką nusimano kaip kiaulė apie debesis. Andriau , mes už tave! Tave labai mylim, buvai geras Kauno meras.

Andriau, sekmės tau, su pakelta galva į priekį!

Andriau, sekmės tau, su pakelta galva į priekį! portretas
Nekreip dėmesio ką loja krabo pakalikų šutvė ,,vieningos kiaulės" .tegu loja, jug matosi koks jų pavydas kad tu eini į seimą, jau nebežino kaip tau įkast. Brudai paskutiniai krabo pakalikai, tikros vieningos kiaulės, kitaip ir nepavadinsi.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Jokios naudos valstybei,tik,kad užims atsilaisvinusia kėde.Kupcinskas būdamas Kauno metu buvo neveiklus ir kokio velnio dar čia ji laikyti.Bloga rinkimų sistema ,taip apgaunami rinkėjai!

oponentui Vytautui pritariame

oponentui Vytautui pritariame portretas
visa gimine-seimas ne pereinamoji gairė +skubiai reikia referendumo dėl mažinimo ?

Sąrašinis buratinas - neteisėtas!

Sąrašinis buratinas - neteisėtas! portretas
Tie, kurie neva išrenkami pagal taip vadinamus partinius "sąrašus" NEGALI BŪTI SKAITOMI SEIMO NARIAIS! Tai atviras žmonių APGAUDINĖJIMAS!

Sbp

Sbp portretas
Galės iš arčiau pakonsultuot simašių kaip da...st Vilnių!

...

... portretas
Keistai įdomu: Langaitis dirbt Seime nesugebėjo (per sunku buvo), o štai šiam (sako, intelektu neapdovanotam) pats tas?..

Hm

Hm portretas
Ai, į konservatorių partiją tinka visokie, ir pusgalviai, ir visai be galvų. Svarbiausia kad sugebėtų laiku reikiamos spalvos mygtuką paspausti (tą sugeba visi primatai) ir be muilo į subinę sulysti,nu dėl valdžios ir savo kartais atstatyti.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Tadai matai kaip gavosi, darbas seime toli grazu ne atostogos Majorkoje, ten reikia daug kuom aukotis , aisku kiekvienas ziuri is savo varpines , bet tau is ten isejus geriau paliko tik tau ir seimui bet ne Lietuvai. Kada mes suvoksim ...........

as

as portretas
KOKS geras meras buvo Kaunas griuvesiais pavirto i darba kaip i raly vaziuodavau arba prakirsiu ratus ar ne tikrai palaikyti reikia .Uzdrausti reikia bet kokiam poste buti kuo toliau nuo valdzios.

Kauniokas

Kauniokas portretas
Koks Kauno meras buvo visi žinome.O seime tai ką?Ten reikia atbuti ir kartais mokėti "šuda sumalti" jeigu kas paklausines.Tinkamas.

nu pavydžiu kai kuriem

nu pavydžiu kai kuriem portretas
kaip sako ir velns paded

Tas pats

Tas pats  portretas
Jei tas ponulis kaip raso nieko nepavoge nieko neturi tik seima myli.Stai ir pavizdys nemoka ukiskai tvarkytis . Nei darbais nei liezuviu neuzdirbsi reikia tureti galvoje. O kad seimoje vyras tai tegul ibuna .

xxx

xxx portretas
Gal smulkiai neaiškinsim, seimui parašysim "nuopelnus" kai bus laikas, oi pažįstam, be užsakymų. O kaip jūs - pagal užsakymą rašot?

Poniute

Poniute portretas
Net nelyginkit asilo, nustekenusio miestą ir žmogaus, keliančio miestą iš griuvėsių ir duobių.

Elfė

Elfė portretas
tam (tai): TO Elfe Ar asmeniškai jį pažįstate? Ar jus taip labai nuskriaudė, kad po šiai dienai negalit jam atleisti? Ar tik "darbdavio" užsakymu stengiatės suformuoti jo neigiamą įvaizdį KD skaitytojams. Tai gal išsamiau pateikite mums tos "arogantiškos" personos savanaudiškumo, beširdiškumo, chamiškumo faktus (bent jau žodinius įrodymus). Laukiam - nesulaukiam :)

To To Elfe

To To Elfe portretas
Rasit. Ir ieškot toli nereikia. Jūs nuostabiai taikliai apibūdinot dabartinį merą.

To Elfe

To Elfe portretas
Tikrai - tokio arogantiško, negerbiančio žmogaus, naglo, savanaudžio, melagio, beširdžio ir nekultūringo chamo lipančio per galvas, kito tokio nerasi.

Elfė

Elfė portretas
Na, troliai, tai gavote galimybę 'paloti' į valias. Penktadienio vakaras, bambalių prisipirkta "darbui" daug, daug daug. Su "zapasu" - jūsų 'darbdavių' kalba šnekant. Ir liejasi PAGIEŽA laisvai... O Kupčinskas Andrius - šaunuolis. Ir kaip Kauno Meras buvo geras. Sąžiningas. Neverslus, ne biznierius, dviratuku darban atkakdavo. Ir Jo Giminė - puiki. Be pilių, dvarų ir ferarių. Užgyveno Kupčinskas tik savo šeimą su vaikučiais ir butuką poros kambarių. Gal tik kiek per minkštas ir per kultūringas budo, nes 'oponentai', besitaikę į mero kėdę - buvo be jokių 'skrupulų' ir stabdžių. Tai ir turime, ką turime. "užlopytas" gatves ir daug, daug reklamos per visas įmanomas informacijos priemones. Nemąstantiems Kauno gyventojams. O Andriui Kupčinskui linkime sėkmės Seime. Ir būti TVIRTESNIAM.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
atsisakė mandato seimo narys,sąrašinis.Tai koks skirtumas,kokios partijos.Turėtu būt organizuojami vienmandatiniai rinkimai,kur žmonėms būtu palikta teisė rinkti.Vienmandatėje dalyvavo skersasnukis,tai rinkimus turėtu organizuoti ŠANČIUOSE,o kandidatai iš visų partijų.Žiūrėtume ar KAUNO griovėją palaikytu TAUTA AR IŠRINKTU DAUGIAU VERTĄ IR TAI BŪTU TEISINGA.

Kaunas

Kaunas portretas
O dieve....galvojau Lansbergis spvalys partija nuo tokiu dykaduoniu, kurie tik smeizt moka kitus, o patys dirba tik liezuviu. Konservatoriai atsipeikekit!!!!!!! Mano seimos balsu jus NETEKOTE !!!!!!

Sėkmės

Sėkmės portretas
Iš kur tas silkės tvaikas nuo daugumos komentarų sklinda...aaa, penktadienis, pasnikas.... Linkiu p. Andriui sėkmės dirbant su kita komanda -gandragalvių "profesionalų". Patirties dirbti su vieninga komanda jau turit.

Savas

Savas  portretas
Nesuprantu nieko jam siulo kede vilniuje absurdas nuskekeno kauna tokia bus ir Lietuva .

Faktas

Faktas portretas
Šį žinia, tai tiesiog šlykštus pasityčiojimas iš Kauniečių. Kaunas Andriui Kupčinskui pasakė NE. Bet vis visokie padugnės išlenda per sąrašus. Rinkimai turi būti be sąrašų. Kol sąrašai išliks rinkimų sistemoje, tol padugnės valdys Lietuvą.

RIMA

RIMA portretas
kO ČIA TOKIE PIKTI, KĄ JIS IŠ JŪSŲ konkrečiai PAVOGĖ? lANGAITIS TAI 40 EMILIJIONŲ PATVARKĖ ir RAMUS...

Partorgas

Partorgas portretas
Urodas Kauną pavertęs griūvėsiais. Jo senelis Stalino laikais įstojo į Komunistų partiją ir Medicinos institutę kovojo su "liaudies priešais".

kiklopas

kiklopas portretas
no coments

Egidijus

Egidijus  portretas
Dar tas suskis dauno snukiu politikoj???

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nuo ko pradėsim viešinti tavo darbus buvęs mere? Jų pakankamai ir tau ir tavo kolegoms, kurie tave visą tą laiką gynė "kauniečių labui". Juolab, kad jie yra plačiai aprašyti. Teks prisiminti ir pagarsėjusias taikos sutartis, ir Areną, ir Girstutį, Panemunės tiltą ir Technopolį, "vištą, dedančią auksinius kiaušinius". kapines, komandiruotes ir dar daug ką. Žinoma būtų geriau, kad pats pradėtum pasakoti ką darei tuos 18 metų savivaldybės taryboje, nors Kauno miesto savivaldybėje esi nuo 1997 metų. Įdomu bus viskas ir bet kokia tvarka. Iki rinkimų dar pakankamai daug laiko, kad rinkėjai turėtų konkrečios informacijos savo pasirinkimui. Manau sutiksi, kad Matijošaitis tapo meru tik tavo darbų dėka.

Rinkimai

Rinkimai portretas
Nuo lovio, prie lovio. Gali balsuot ir už velnią pragare, valdžios lovį laks tie patys snukiai.

Anonimas

Anonimas portretas
Pagal partiju sarasa,o musu ar klausia ,kad tokie zmones eitu i seima.Nustekeno Kauna ,o dabar sedes ir mes ji islaikysime .Kaip gerai kai nereikia dirbti ,o pinigai i kisenes byra.

manome

manome portretas
tai dar kartą įrodyta ,kad labai reikia referendumo dėl narių sumažinimo iki 71 ?

geeras

geeras portretas
tokiam seimui toks naujas seimo narys-pats tas:)

Anonimas

Anonimas portretas
Nu jau sakes ir vilniui taigi ka asilai isileido ir kita asila kur ziuri grybauskaite gal ji jau poilsiauja

pagirunas,prisimenu

pagirunas,prisimenu portretas
kaip jis tauksdavo per tv kad jis zalgirio arena pastate,kad jis tilta stato.ar uz savo pinigus statei kad giriesi? o milijonai mokesciu moketoju pinigu isleisti arenai,kuri dirba nuostolingai.nieko nepadarysi .laikas butu jau suaugti ir protingai sneket,o ne girtis.

kkk manau

kkk manau portretas
andrius kaip zmogus ji mielas .bet gimine tai raudona senelis komunistas buvo ..

kelieta kadenciju miegojo

kelieta kadenciju miegojo portretas
mero poste,gales toliau miegoti seime.nustekeno Kauna ,koki zmones kvaili kad tokius neismanelius renka.o po to verkia vaje visi emigruoja,vaje algos nekyla.ka isirinkot ta ir turit.

Manau

Manau portretas
kad Andrius Kupčinskas nėra akiplėša, todėl ir trūko tvarkos Kaunui. Bet kaip žmogus tikrai žinau, yra geras. Aplamai visa giminė inteligentiška nuo senų senovės. Sekmės Andriui!!!

bjauru ir

bjauru ir portretas
vemt verčia nuo šitos idijoto personos, be sąžinės, be garbės, nevykėlio kiaulės akimis (atsiprašau kiaulės)

Ei Guzavičiau

Ei Guzavičiau portretas
Atiduok pinigus kuriuos rinkai dėl naujų liftų keliasdešimt metų. O mokėjom tikrai nemažai (kaupiamos lėšos liftams) tai kur dabar tie pinigai. Visas Kaunas mokėjo, kur tie milijonai surinkti, ei, Guzevičiau, vagie tu!

ironija

ironija portretas
Jei žmoguje dera nemokšiškumas ir pasitikėjimas savimi- sėkmė neišvengiama (M.Tvenas) Čia apie kupčinską....

tiesiog

tiesiog portretas
po to kusinsko valdymo miestas buvo kaip po karo...

Kas mus valdo

Kas mus valdo portretas
Koncervai pasirodo yra buvusiu KGB-istu partija.Siandien Respublikos popieriniame laikrastyje paskelbti KGB-istu sarasai.Ko tai pagrindines sistemines informacines priemones tyli subines uzrauke. ---ACHTUNG--ACHTUNG---KGBISTU SARASAI RESPUBLIKOS POPIERINIAME DIENRASTYJE!!!

tiesiog...

tiesiog... portretas
....puiku, visiems piktiems liezuviams dave darbo. Tokie gudrus, protingi, darbstus, - o ka Jus padarete gero Kaunui? Sekmes Andriui, o liezuvautojams - dar daugiau nukabinti liezuvius ir loti...

kiek

kiek portretas
runkeliniu nuomoniu tiek sunisko loimo....

antikonservas

antikonservas portretas
Kaune oras tapo svaresnis-kaip gera kvepuoti kai nera to konservu bezdaliaus-tegul Vilniuj ora tersia,nes daugiau nieko vertas...

jonas

jonas portretas
niekam tikes,Kaunui nieko nepadare veltedis

Kaltinimai be įrodymų

Kaltinimai be įrodymų portretas
Oi kaip kankinasi kolchoznikai,net gaila vargšų.Kupčinską dergia vadindami vagim ir visai kitaip,bet niekaip nesugeba įrodyti,ką jis pavogė.Įrodykit,ir aš prisijungsiu prie jūsų šaikos.

oi oi

oi oi portretas
islaikytiniams triperiams dziaugsmas... uz kokius nuopelnus? gera konservu kasos pildyma?

ai ai

ai ai portretas
jedinstvenikams gedulas :D

kaunieciai

kaunieciai portretas
kaip tas debilas gali eiti i seima juk jo galvele durna jis nesugebejo dirbti kaune tai ka jis gali padaryti seime nebent konsultuos kubilius taip kaip ji moke dirbti kaune niekas jo nerinko ir nerinktu niekada kadangi jis nesugeba mastyti

NA NA

NA NA  portretas
šaunu ,kad Valstiečiai prispaudė anūkėlio dešinę ranką Langaitį ,______bet ir įžūlus šis korumpuotasis ,apsivogęs , išvaistęs keturiasdešimt milijonų , naglai organizavo baltų pirštinių demaršą , balotiravosi Šančiuose ,bet pro Šančius į seimą ne įlindo ,tai prasmuko ,pagal anūkėlio sąrašą .na ir iškrypę tie anūkėlio jauni kadrai ,visi kaip vienas ,,,,sėkmės valstiečiams ,dabar anūkėlis puls ,neteko artimo draugo ,,,,,

dzungles

dzungles portretas
uzuojauta seimui ir lietuvai

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Šita suski i kamera o ne i seima reiktu vagis prakeiktas

kosmaras

kosmaras portretas
turbut tai tik baisus sapnas ,V....... ie, apsaugok lietuvele nuo tokiu

NA NA

NA NA  portretas
na landsberginių gauja visa į seimą sulindo , ne pagal iškovotus balsus, o pagal sąrašą ,______todėl jie aktyviai terorizuoja seimą, dirbantį Lietuvai ir jo žmonėms ,,,sėkmės ,konservatoriai, tai Maskvos projektas ,trukdyti Lietuvai augti ekonomiškai ir destabilizuoti visur padėtį ,,,,,

Anonimas

Anonimas portretas
Svolociau, kiek uzmokejai Langaiciui uz seimo kede?

Anonimas

Anonimas portretas
dieve dieve už ką tu mus baudi su tokiais kupčinskėliais...

onute

onute portretas
kam tos kalbos ,kad ka issirinkot ,ta ir turit.o kodel jis turi uzimt isejusio seimuno vieta,ir kas ji rinko,seime ir taip ju per daug,uztenka Kauna nustekeno,ir vel prie lovio,ko toliau tuo baisiau

trta

trta portretas
o ką tas KUPČIUS ten veiks,auksinius tulikus statys??? o gal vogimo kursus praves,apsišikęs tegul sėdi smėlio dėžėj jam seime ne vieta...

Nika

Nika portretas
18 metų jis atėmė iš Kauno, pavertė Kauną griuvenų ir duobių miestu. Gėda buvo pasakyti anksčiau,kad gyveni Kaune per Kupčinsko ''atidavimą''. Dar jis drįsta kalbėti. Niekas niekur nepriėmė tokio ''specialisto'' . Tfu...

Geras

Geras portretas
Tegul visus raudonkoncervius pasiema

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių