Quantcast

S. Skardžiuvienės viza į Baltarusiją rūpinosi Seimo kanceliarija

Grįžti į straipsnį

Safyras

Safyras portretas
Ar politikų giminės ir draugai pasidarė tokie invalidai, kad nesugeba patys pasirūpinti savo darbo ar laisvalaikio reikalais... Labai sveika būtų visiems politikams ir jų artimiesiems pagyventi ir padirbti, kaip paprastas mirtingasis Lietuvoje gyvena, tada ir sprendimai gal greičiau ateitų į galvą, o ne būtų komedijos ištisus metus..

demoniukai

demoniukai portretas
prasmekit Skradziai zeme....

tai

tai portretas
buve komunistiniai veikejai soc...demonu pavidalu smaugia saliir prielaida kad yra rysys su spec u,t,von is seimo ir valdzios lovio....

Klaipediete

Klaipediete portretas
net komentaru apie si sirsiu lizda NESPAUZDINA !??

dėdė

dėdė portretas
ot siurbėlės,vis maža ir maža...LAUK IŠ SEIMO ,BE TEISĖS SUGRĮŽTI,ir kanceliariją pakeisti

Kreivasnukis brudas

Kreivasnukis brudas portretas
Jūs tik pažiūrėkit į šitą arogantišką egoistą kuris deda ant visų skersą, rūpinasi tik savo asmenine gerove, o ne valstybe!

...

... portretas
ŽAVU: kai gaisrinės viršininkas paprašė pavaldinių savo automobiliui paleist ratus tai SKANDALAS, kai 'išrinktasis' dėl savo žmonos ant ausų pastatė visą Seimo kanceliariją, tai - 'Vsio zakonno"... kažkaip DAUGIAU nei NYKU.

Jonas

Jonas portretas
Ne tirs o patvirtins vagystę

Dainius

Dainius portretas
Ka cia aiskintis! Sitas tipas nuolatinis svecias visose institucijose! Skardzius visur daro spaudima, nesioja pletkus ir pan ne tik komisijoj bet ir viesuju pirkimu tarnyboj, konkurencijoj, teismuose ir visur!

Galerijos

Daugiau straipsnių