Quantcast

A. Abišala. Kodėl 1992 m. pavyko paskelbti pirmalaikius rinkimus

Grįžti į straipsnį

senjoras sąjudietis

senjoras sąjudietis portretas
Manyčiau, kad pirmalaikiai Seimo rinkimai buvo didžiausia sąjūdiečių klaida nes tik padėjo komunistams sugrįžti į valdžią ir įsitvirtinti visose savo buvusiose struktūrose. O sąjūdžio žmonės kaip Ambrazevičius, Klumbys, ir kiti demokratai ir tautininkai padėjo sąjūdiečius išstumti iš politikos. Ir dabar kalbos apie pirmalaikius rinkimus yra tik plepalai, kai nenorima nieko daryti žmonių gerovei (gandragalviai gerai turi, jų klapčiukai džiaugiasi geromis algomis, o jūs runkeliai palaukit kol mes visi susitvarkysime savo reikalus (Matjošaičio atvejis) tada ir jums pamesime kažką daugiau)

O

O portretas
Dar gyvas.

cha ...pragydo abisalinis ministeris

cha  ...pragydo  abisalinis  ministeris   portretas
dirbo su slaptais dokumentais --po to mete ministeriaut sukure savo sarage ir pradejo prekiaut valstybinem paslaptik -kaip greiciau isvogt uz procentus lietuva ,, sio ,,,ministro,,,, vieta cypeje iki gyvos galvos..

kamera

kamera portretas
keista,dar jis nesedi,uz 'nuopelnus' Lietuvai ir Tautai.

riselje

riselje portretas
tode kad abisala buvo suktesnis ir gudresnis uz tapina, jis buvo pilkasis kardinolas, kazin ar tapineli galima butu taip pavadinti, dar per skystos blauzdos, bet kas zino, sitaip sokinejant, dar dar pasistengus igys patirtes

juodas

juodas portretas
zmogus su tokia praeitimi ir juoda siela dar ir kalbet isdryso matyt vel atejo jo era ir visi pamirso jo juodus darbelius

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Ir dabar yra konstitucinė galimybė paskelbti pirmalaikius net opozicijai, jeigu tikrai norėtų. Kas nori, pakonsultuosiu. Problema tik tame, kad OKUPUOTOJE valstybėje vėl tas pats okupantas ateis į valdžią, tik asmenys bus kiti. O okupantas turi didžiulį rezervą kandidatų.

Abišala dar nesėdi?

 Abišala dar nesėdi? portretas
Straipsnis "Williams vaiduokliai" (Kauno diena): 1998-1999 metais sudėliojus visus taškus absurdiškiausiu sandoriu Europoje tituluojamoje “Mažeikių naftos” perleidimo amerikiečių “Williams” istorijoje, Valstybės turto fondas už konsultantų paslaugas atseikėjo beveik 11 mln. litų. Dalis šių pinigų papildė “Williams” locmano Lietuvoje funkcijas atlikusio verslininko Aleksandro Abišalos sąskaitą. Pasigirdus spėlionėms, esą trečdalį milijono po šio sandorio gavo ir A.Abišalos partneris Zenonas Juknevičius, Seimo etikos ir procedūrų komisija buvo priversta aiškintis, ar tikrai taip buvo ir ar ne šie dalykai lėmė vienos aktyviausių konservatorių veikėjų - Rasos Juknevičienės - poziciją derybų metu.

Feliksas

Feliksas portretas
O svarbiausia kas juos laimejo ? Ir kas tu pirmalaikiu norejo ??? Taip kad kas dirbo KGB, tas taip ir dirba.

Labas Abišala,

Labas Abišala, portretas
Kur buvai įlindęs?Maniau ka numirai:DD)

Galerijos

Daugiau straipsnių