Quantcast

Iš Seimo išsprukęs L. Balsys užsidarė namuose, su policija nebendrauja

Grįžti į straipsnį

taigi

taigi portretas
matote kad ligonis ir reikia gidymo ir nezinot ka daryti?... iskviest psichiatrus juk zmogus ir nesvarbu kad seimunas ka jam dar gidymo privilegijosyra ko gero tai ko laukiat ? zmogus is nevilties gali zuti tai padekite...

rinkejas

rinkejas portretas
Jeigu butu blaivus tai iskart butu isileides ir irodes,kad tie itarimai neteisingi,o kaip taip slapstosi,traukia laika,kad issiblaivytu tai vienareiksmiskai jis buvo girtas ir vairavo automobili.

...

... portretas
Girtuoklis seime - aukso avinėlis korupcionieriams, už paprasčiausią buteliuką (net dėžutės nereiks) nubalsuos taip "kaip reikia"; NEGI alkoholiką galima prileist prie atominės elektrinės valdymo, o Seimas - netgi kiek rimčiau. Bet KOL mes čia tokius užtarinėsim, tol ir gyvensim it šiknoj, nenumirs jis be seimo, galės kokioje 'Grindoje' įsidarbint.

Aja

Aja portretas
O šiuos komentarus rašė dauguma tokių kaip tas apšepęs kurmis Balsys.Tokie tokį gina.Varyt nuo Seimo kuo toliau tą kurmį.

Apsurdas

Apsurdas portretas
Kada jūs baigsite juokinti žmones su tuo neliečiamumu?Sėdi net Seime apšepęs,neblaivus seimūnas,kuris gal net automobilį vairavo,o padaryti jam niekas nieko negali.Tai kam dar trukdyti policiją,kuri vaikšto,apie langus ir suka galvas,kaip nubausti seimūną? Kam tokiems seimūnams tas neliečiamumas?Ko jie bijo?Elkitės,kaip padorūs žmones ir nereiks to neliečiamumo.Jau dabartinį Seimo sąstatą Seimu vadainti sunku.Posėdžiuose dalyvauja ,apie 35 procentai seimūnų,diskusijojse tik seni nariai,naujų,oypač mergelų, kurių labai daug visiškai nesimato,net televizija rodo tik senus "veikiančius"seimūnus,nes snaudžiančius rodyti gėda.O ko jie ten sėdi,jie ir patys ne visi supranta.Tai geriausi neiti į darbą,bet algą gauti.Ko galima norėti iš tautos,jeigu tokie seimūnai?

ALGIS

ALGIS portretas
Bastys guli ramiai namuose , o policija lipa per langus , pas neliečiamybę turintį asmenį , tam ,, kad atimti vairuotojo pažymėjimą , jiems daugiau niekas ir nerūpi ,nors įrodymų neturi , kad Bastys vairavo ,o Maldeikienė metus laiko matė ir tylėjo ,vadinasi yra bendrininkė ,slėpė galimą nusikaltimą ,o dabar klykauja kaip turgaus boba .

Ginantiems Balsį

Ginantiems Balsį portretas
Neįkertat esmės: girtam pasirodyti darbe -tai viena, o sėsti už vairo su 1,82- NUSIKALTIMAS. Ką jūs ginat- potencialų žmogžudį?!

Prasideda

Prasideda portretas
"turima informacija neleidžia teigti, kad L. Balsys padarė pažeidimą, t.y. vairavo neblaivus." Bus skandalas Gineikaite-2? O policija lauks, kol Balsys issimiegos ir tada teiksis papust is naujo?... O Maldeikiene nemelavo, pries kelias dienas pasake, kad anas girtauja- ir se tau: zuikis kilpoje. (Tiesa, po to sekmingai spruko:))

Anonimas

Anonimas portretas
Kalk 100 kitą varyk į lovą, dar mergą pasiimk ir ryt kaip agurkas busi darbe...

Anonimas

Anonimas portretas
Ar jus, supisti idiotai, taip pat net su policija rupinates apie KIEKVIENA ISGERIANTI. Slykstynes. Puse Lietuvos tokiu kaip Balsys. Idomu, kas jums dave toki nurodyma persekioti ir TERORIZUOTI Balsi? Manome kad landzberginiai su LIBERASTAIS.

normalu?

normalu? portretas
Mūsų visuomenėje gali būti, kad yra normalu, kada koks nors viršininkas moko pavaldinius imti kyšius ir dalį duoti jam, taip pat , kada viršininkas darbe būna girtas?

gal geriau pijokas seime

gal geriau pijokas seime  portretas
negu ''labai protingas''seimo narys ir nuo to jo proto pertekliaus visa lietuva emigruoja is savo gimtu namu.

kur

kur portretas
runkelines /bobos/ buvot anksciau ir nematet kad zmogus ligonis ir reikia padet bet ne.... kaip vanagai puolet grobi ... pasmerkt nubaust atimt apsmeizt tai suvalkietiskas /kaimyno/ sindromas o gal genau nuo vytauto d. o gal m laiku kur 1 kita skunde ir zude o siandien /demokratiskai/ 1 kita grauzia su cinisku priedeliu /gerbiamas/ tik is 2 galo....

NA NA

NA   NA portretas
dar taip neseniai du ,landsberginių gaujos nariai, taip pat gėrė ir seime { Rokas ir } vienas net ruošėsi skristi lėktuvų ,nes buvo deleguotas atlikti užduotį ,vienas mirė ,kitas tapo abstinentu ,landsberginiai juos apgynė ir neleido ,juos apkaltai ,,,,,sėkmės ir vėl tos pačios dainos ,,,

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Kazkaip pasimeciau ,ka tik panasu prie konteinerio maciau

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Teisingai, Balsy. Pačiu laiku pasitraukei į pogrindį. Tavęs laukė nuožmus ir greitas politinis susidorojimas, inspiruotas Maldeikienės. Laikykis, apgultis ilgai nesitęs.

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Kas per seimas ,pijokai ,sekso galiunai,ir kiti paslemekai.

Liudna

Liudna portretas
Prisiminti ,kad pries daug metu buvo vakare pokalbis telefonu su giminaiciu ,kuris turejo sia problema.. O seima ne vienerius metus kentejo ir moraliai ,ir materialiai...Sekanti ryta jo jau nebuvo,,PATIKEKIT ,labai sunku suvokt ,jog buvau zmogus su kuriuo kalbejau paskutini karta ,,Linkiu PAKANTUMO...

Gima

Gima portretas
Istatymiskai jis pazeide tik pasirodes girtas darbo. Ar turi teise zurnalistai nustatyti fortunate? Juokingai atrodo karstytis ant palangiu del pasiaiskinimo. Gal reiketu susirupinti ar jis negaletu pakelti ta jos pries save....tik toki policijos ekipazo demesi suprasciau . Labai daug demesio skiriama vietoj erdvej eilinei girtuoklystej.Tiketina atsiras artimas jam zmogus padeti sioj situacijoje.

Aišku

Aišku portretas
Liūdna , matant tokią priklausomybę alkocholiui.........

Šančiokas Vycka

Šančiokas   Vycka portretas
einu su butelioku-------tai mane įsileis

?

? portretas
Čia dėmesio nukreipimas nuo Gedimino kalno?

...

... portretas
... o suradus reikia vietoj nušaut. :|

Galerijos

Daugiau straipsnių