Quantcast

„Žmonių pasirinkimo“ apdovanojimuose triumfavo „Žuvytė Dorė“ ir E. DeGeneres

  • Teksto dydis:

„Žmonių pasirinkimo“ (People's Choice awards) apdovanojimo ceremonijoje triumfavo filmai „Žuvytė Dorė“ (Finding Dory) ir „Dedpulas“ (Deadpool), o komikė Ellen DeGeneres (Elen Dedženers) susirinko daugiausiai statulėlių per visą šių apdovanojimų istoriją.

Trečiadienį buvo išdalyti apdovanojimai filmų, televizijos ir muzikos srityje. Kitaip nei daugumos kitų apdovanojimų, šiuo atveju nugalėtojus lemia visuomenės balsavimo internetu rezultatai.

Apdovanojimai mėgstamiausio filmo ir mėgstamiausio šeimos filmo kategorijose atiteko animaciniam filmui „Žuvytė Dorė“. Šiame kino kompanijos „Pixar“ filmuke pasakojama apie užmaršią žuvytę, ieškančią savo tėvų.

Labiausiai tituluota garsenybe

Pagrindinę šio filmo heroję Dorę įgarsinusi E. DeGeneres pelnė apdovanojimą už mėgstamiausią animacinio filmo balsą. Tai buvo viena iš trijų statulėlių, kurias tą vakarą gavo komikė. Ji taip pat pelnė mėgstamiausios dienos televizijos šou vedėjos titulą ir su atlikėja Britney Spears (Britni Spirs) pasidalijo apdovanojimą už mėgstamiausią bendradarbiavimą komedijos žanre.

E. DeGeneres, turinti jau 20 „Žmonių pasirinkimo“ apdovanojimų, tapo labiausiai tituluota garsenybe per visą šių apdovanojimų istoriją.

Tuo tarpu mėgstamiausio veiksmo filmo kategorijoje nugalėjo juosta apie komiksų superherojus „Dedpulas“, o jo žvaigždė Ryanas Reynoldsas (Rajenas Reinoldsas) tapo mėgstamiausiu kino aktoriumi.

Mėgstamiausios kino aktorės titulas atiteko ir 2015-aisiais šį apdovanojimą gavusiai Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens).

Kino ikona – Johnny Deppas

Veiksmo filmų aktoriaus ir aktorės kategorijose nugalėjo Robertas Downey (Robertas Daunis) jaunesnysis bei Margot Robbie (Margot Robi).

Mėgstamiausia kino ikona tapo Johnny Deppas (Džonis Depas).

Jau minėta B. Spears namo parsivežė dar tris apdovanojimus muzikos srityje: gerbėjai ją pripažino mėgstamiausia atlikėja, popmuzikos atlikėja ir socialinių tinklų garsenybe.

Tuo tarpu televizijos gerbėjai mėgstamiausio televizijos serialo titulą skyrė „Svetimšalei“ (Outlander), o mėgstamiausia televizijos tinklų komedija tapo „Didžiojo sprogimo teorija“ (The Big Bang Theory). Apdovanojimą už mėgstamiausią kabelinės televizijos draminį serialą pelnė „Beitsų viešbutis“ (Bates Motel).

Apdovanojimų sezonas įsisiūbuoja – „Grammy“ turi būti išdalyti vasario 12-ąją, o didžiausią prestižą turintys JAV Kino akademijos apdovanojimai – „Oskarai“ – bus įteikti vasario 26-ąją. Priešingai nei „Žmonių pasirinkimo“ apdovanojimuose, šių nugalėtojus renka patys muzikos ir kino pasaulio atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių