Quantcast

Žirgas rekordininkas „Lietuvos talentų“ teisėjus ir žiūrovus sukvietė į lauką

  • Teksto dydis:

Sekmadienį TV3 projekto „Lietuvos talentai“ transliacijoje įvyko tai, ko niekas negalėjo tikėtis. Savo neeilinius gabumus pademonstravo... žirgas, vardu Pumpuras. Jis ne tik nebijo filmavimo kamerų nei minios aplinkui, o ir mėgaujasi jam rodomu dėmesiu. Negana to, Pumpuras gali didžiuotis savo karčiais, mat jie – rekordinio ilgio.

Penktojoje „Lietuvos talentų“ laidoje ant scenos pasirodę Severinas Paulauskas ir Jurgita Norvaišaitė papasakojo apie trečią jų komandos narį, dėl neaiškių priežasčių negalintį užlipti ant scenos. Suintriguoti teisėjai ir visa publika iš salės buvo pakviesti į lauką, kur stovėjo nepaprasto grožio žirgas.

Net 1,3 m siekiančius baltus karčius turintis Pumpuras per porą minučių pademonstravo tokius triukus, kokių tikėtis būtų galima nebent iš dresuoto šuns: pasisveikindamas žirgas kėlė koją, tupėjo, stovėjo, parodė ispanišką žingsnelį – su ekspresija aukštai iškeltas priekines kojas – ir kt. Pasak žirgo trenerių, tokie triukai – toli gražu ne viskas, ką gali jų šešerius metus mokomas auklėtinis.

Pumpuras nesibaido nei dėmesio, nei filmavimo kamerų. „Žirgelis nei dėmesio, nei aplinkinių nebijo. Ir ne teisėjų „taip“ šiuo atveju buvo svarbiausia: labiausiai Pumpuras mėgsta, kad už pastangas pasirodyme jam būtų padėkota“, – pasakojo žvilgančio sarčio treneris S. Paulauskas ir pridūrė, kad TV3 laidoje žirgas viską atliko tiesiog nepriekaištingai. Pasirodo, jis neretai dalyvauja įvairiuose renginiuose.

Pumpurui devyneri metai. Kai sartis pateko į S. Paulausko ir J. Norvaišaitės rankas, jam iš nasrų buvo ištraukti žąslai, o kanopos niekada nebuvo kaustytos. Taip pat nekirpti ir karčiai – jiems ilgumu neprilygsta joks Lietuvos žirgas.

Ką sartis pademonstruos kitame „Lietuvos talentų“ etape, jo dresiruotojai nutyli. „Nors intensyviai ruošiamės, sėkmė priklausys tik nuo paties žirgelio“, – pripažįsta S. Paulauskas.

Žiūrovai, praleidę ankstesnes „Lietuvos talentų“ laidas, jas pamatyti gali televizijoje internete TV3 Play.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių