Quantcast

W. Allenas apie savo santuoką: esu 35 metais vyresnis ir dinamika nesuveikė

  • Teksto dydis:

Iškilus Amerikos kino kūrėjas Woody Allenas (Vudis Alenas) davė retą interviu ir pateikė dar retesnių komentarų apie kontraversišką santuoką su savo buvusios širdies draugės įvaikinta dukra.

„Esu 35 metais vyresnis, ir dinamika, nors nebuvo mano arba jos kaltės, kažkaip suveikė“, – jis sakė Nacionaliniam visuomeniniam radijui, kalbėdamas apie savo žmoną Soon-Yi Previn (Sunji Preven).

„Užmezgiau ryšius su ja ir maniau, kad tai tebus susižavėjimas“, – aiškino W.Allenas ir pridūrė, kad jų santuoka ištvėrė laiko išbandymą, nes jaunoji žmona gerai „reagavo“ į jo „tėvišką“ charakterį.

„Tuomet pradėjome kartu keliauti, kartu gyventi – ir tuo džiaugėmės. Amžiaus skirtumas neatrodo svarbus. Jis atrodė mums naudingas“, – sakė režisierius.

W.Allenas, kuris gruodį švęs savo 80-ąjį gimtadienį, sakė, kad jam „nuskilo laimė“ su trečiąja žmona.

„Gyvenu santuokoje jau 20 metų, ir viskas buvo gerai. Manau, tai galbūt lėmė keistas veiksnys, kad esu tiek daug vyresnis negu mergina, kurią vedžiau“, – tvirtino jis.

„Elgiausi tėviškai. Ji reagavo į tėvišką elgesį, – pridūrė W.Allenas. – Man patiko jos jaunystė ir energija. Ji man nusileisdavo, o aš mielai suteikdavau jai dideles teises priimti sprendimus – tiesiog kaip dovaną – ir leidau vadovauti daugybėje sričių. Ji klestėjo. Tai buvo tiesiog sėkmė.“

W.Allenas anksčiau palaikė ryšius su amerikiete aktore ir aktyviste Mia Farrow (Mija Farou), kuri vaidino 13 jo filmų.

M.Farrow paliko W.Alleną, radusi jo padarytų nuotraukų su apsinuoginusi Soon-Yi, kurią aktorė buvo įsivaikinusi su savo ankstesniu vyru – dirigentu Andre Previnu (Andrė Prevenu).

W.Allenas susituokė su Soon-Yi 1997 metais.

Žvelgdamas atgal į savo gyvenimą, garsusis režisierius taip pat vadino save „tingiu ir neperfekcionistu“.

„Kino kūryba nėra visuotinis ir galutinis mano egzistencijos tikslas. Kitas (mano) trūkumas – kad nepasižymiu intelektu, (minties) gyliu arba įgimtu talentu. Manyje nėra didybės“, – sakė jis.

W.Allenas yra pelnęs keturis „Oskarus“ ir 2002 metų Kanų tarptautinio kino festivalio apdovanojimą už viso gyvenimo pasiekimus. Nuo 1965-ųjų jis sukurdavo vidutiniškai po vieną filmą per metus.

Režisierius dar kartą paneigė senus kaltinimus, esą jis tvirkino Dylan Farrow (Dilan Farou), jo ir M.Farrow įsivaikintą dukrą. W.Allenas tikino, kad skandalai dėl jo privataus gyvenimo nepaveikė jo gerbėjų.

„Mano publika visuomet buvo maža. Žmonių neateidavo daug – ir iki šiol neateina. Išsaugojau tokią pačią auditoriją daugelį metų“, – pažymėjo jis.

„Jeigu recenzijos blogos – jie neateina. Jeigu recenzijos geros – jie galbūt ateis“, – kalbėjo W.Allenas. Jis taip pat sakė nemanantis, kad jo asmeninis gyvenimas darė įtaką jo filmams.

Kino teatruose šiuo metu rodomas naujausias kino grando kūrinys - „Neracionalus žmogus“ (Irrational Man).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių