Quantcast

Vyro gedinti C. Dion: mano karjera – jo šedevras, ir aš jį tęsiu

Mylimo vyro Angélilio gedinti dainininkė Céline Dion ryžosi nutraukti tylą ir duoti kelis interviu.

Praėjus beveik 4 mėnesiams po R. Angélilio mirties, muzikos žvaigždė sutiko pasidalinti mintimis apie savo sutuoktinį, kartu buvusį ir jos vadybininku, jo netektį ir gyvenimą be jo. Gegužės 18 d. garbė išklausyti C. Dion teks Kanados Kvebeko televizijai, o po kelių dienų jos interviu pamatys ir Prancūzijos kanalo M6 žiūrovai.

Žinoma, dainininkė interviu sulauks ne tik klausimų apie savo gyvenimo meilės ir trijų vaikų tėvo netektį, bet ir apie savo karjerą, muzikinius planus ir koncertus.

„Aš supratau, kad mano karjera tam tikru požiūriu buvo jo šedevras, jo daina, jo simfonija. Mintis, kad ji galėtų nutrūkti, jį siaubingai liūdino. Supratau, kad jei kada nors jis išeis, aš turėsiu tęsti be jo ir dėl jo“, - jausmingai mintis išliejo C. Dion.

C. Dion ir R. Angélilis susipažino, kai jaunai dainininkei tebuvo 12 metų, o muzikos prodiuseriui – 38-eri. Susižavėjęs mergaitės balsu jis ėmėsi jos karjeros. Užaugusi C. Dion pakerėjo ir vyro širdį. Pora kartu praleido 21-erius metus ir buvo laikoma pavyzdine pramogų pasaulio šeima. Jiedu susilaukė trijų sūnų: René Charles'io (15 m.) ir dvynių Nelsono bei Eddy (5 m.)

R. Angélilis mirė likus dviem dienoms iki 74-ojo gimtadienio, sausio 14-ąją, nuo gerklės vėžio. 

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių