Quantcast

Vyriausias Lietuvos tėvas savo dukrą nori pavadinti Europa

  • Teksto dydis:

Vyriausią Lietuvos tėvą, 75-erių Vidą Antonovą, pribloškė žinia, kad vedė Aloyzas Sakalas. Kas bus, jei Sakalas susilauks Sakaliukų? Tada Antonovui reiks naujų Antonoviukų! Vidas pasiruošęs pagamint naują Antonoviuką bet kurią akimirką. Atakuos Antonovienę pasitaikius pirmai progai – nori ji to ar ne, praneša šio pirmadienio nuotaikingasis infošou KK2, kuris per LNK rodomas 19.30 val.

Kadangi besilaukianti žmona šiuo metu nenori ir negali, vyriausias Lietuvos tėvas Antonovas laikosi specialios dietos. Valgo tokius maisto produktus, nuo kurių nesinori... žmonos.

„Mano dieta yra trys keturi saldainiai į dieną. Baltyminio maisto nebevalgau visiškai, nes baltyminis maistas ir iššaukia į raumenis erekciją, o aš stengiuos, kad jos nebūtų. Bet vis tiek ji būna, ta erekcija, ir viskas“, – žurnalistams guodėsi V. Antonovas.

Rima Antonovienė nuo teisėto vyro laikosi atokiau, nes šiuo metu laukiasi. Jos pilvelyje gyvena Europos Sąjungos rekordininkas! Po kelių mėnesių Antonovams gims dukrelė, ir Vidas gali tapti vyriausiu Europos tėvu. Todėl dabar Antonovai suka galvas, kaip pavadinti istorinį Europos  Sąjungos naujagimį. Vidas norėtų, kad mergytė taip ir vadintųsi – Europa. 

Tam prieštarauja Antonovienė. „Europa skamba kaip... žopa“, – teškia vyrui 40 metų jaunesnė žmona Rima.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių