Quantcast

Violeta ir Vilius Tarasovai pribloškė 90-metį šventusią senolę

  • Teksto dydis:

Prabangiai, su limuzinais ir ryškiausių muzikos žvaigždžių sveikinimais gimtadienius švenčia ne tik jauni ir turtingi. Tuo įsitikino 90-metė klaipėdiškė ponia Bronė, kuri savo jubiliejų paminėjusi taip, kaip dar niekad gyvenime neteko. Specialiai jai dainavo ir ilgiausių metų linkėjo dainininkai Vilius ir Violeta Tarasovai, apsilankę moters namuose. Kaip vyko senjorės jubiliejus, galima sužinoti šiandien, 21.15 val. LRT eteryje vyksiančiame šou „Svajonę turiu“.

„Tai buvo grandiozinis gimtadienis su tokia prabanga ir tokiomis staigmenomis, kurių per savo amžių nesu patyrusi. Tarasovai man labai patinka, tikrai gražūs ir mieli žmonės, be to, labai talentingi dainininkai. Bet kad juos pamatysiu savo namuose ir ne per televizorių – to jau nesitikėjau. O dar per savo gimtadienį. Iki šiol negaliu atsigauti po tokios šventės“, – jaudinosi 90-metė.

Moteris iki šiol nežino, kas užpildė laidos „Svajonę turiu“ anketą ir kam ji turi būti dėkinga už šią staigmeną. „Ko gero, kažkas iš giminaičių, bet dar niekas neprisipažino. Žinojo, kad man patinka šie dainininkai. Vilius ir Violeta atvažiavo pas mane į svečius, sudainavo ilgiausių metų ir vieną savo dainą. Kviečiau juos prie stalo, vaišintis kava, pyragaičiais, bet jie ilgai neužtruko. Man jie tikrai patiko“, – pasakojo klaipėdietė.

Poniai Bronei garsūs atlikėjai tapo ne vienintelė gimtadienio staigmena. „Draugai ir artimieji man surengė tikrą šventę, atvažiavo su limuzinu, nuvežė į bažnyčią, kur gavau palaiminimą, po to buvome restorane, nakvojome viešbutyje, gavau kalnus gėlių. Kažkas fantastiško. O po visko dar atvažiavo ir dainininkai. Ar galima norėti geriau po šitiek metų pilkos kasdienybės?“, – džiaugėsi 90-metį atšventusi moteris.

Tuo tarpu 50-mečių šiauliečių pora Janina ir Vitalis įsitikinę, kad tikroji šventė yra vaikai. Tačiau sutuoktiniams savo atžalų susilaukti nepavyko. „Mums abiem tai yra antroji santuoka, amžius jau toks, kad susilaukti mažylio jau nebeišeis, tad ilgai svarstėme apie vaikučio globą. Bet vis kažkaip ėmė jaudulys ir nedrąsa, vis nesiryžome imtis konkrečių žingsnių, tik pasvarstydavome, pasvajodavome. Tad atskleidėme savo troškimą laidos „Svajonę turiu“ rengėjams ir užpildėme anketą“, – sakė ponia Janina.

Šiauliečių svajonė surado atgarsį – Janina ir Vitalis galų gale nuvažiavo į Šiaulių kūdikių namus. „Jaudinomės, tačiau be reikalo. Viskas mums ten tiko ir patiko, vaikai labai mieli. Šis vizitas sustiprino mūsų norą globoti mažylį. Jau užpildėme ir prašymą, dabar liko išklausyti tėvų kursus. Tačiau iki jų dar reikės laukti metus. O kol kas globojame benamius katinukus, žinoma, jie neatstoja vaiko, tačiau užpildo tą spragą, kurią jaučiame. Be to, ir kasdien pralinksmina“, – šypsojosi šiaulietė Janina.

Kita šou „Svajonę turiu“ dalyvė Laima savo gyvenimo neįsivaizduoja be šokio. „Šokis – tai judesys, o judesys yra gyvenimas. Tad šoku nuolat, išbandžiau daugelį šokio rūšių, bet vienos dar nebuvo tekę. Tai magiškas ir gražus tango. Kai draugė užrodė, kad galima pildyti svajonių anketą, tą pačią dieną nubėgau į vaistinę ir užrašiau, kad noriu išmokti tango paslapčių. Ir ne su bet kuo, o su geriausiu tango meistru. Sužinojusi, jog man pavyko, negalėjau sulaikyti šypsenos“, – sakė vilnietė.

Laidos rengėjai moteriai į pagalbą pakvietė garsų šokėją Eduardą Gimenezą, kuris dovanojo net 12 tango šokio pamokų. „Visas jas jau išmokau – nebuvo labai lengva, visgi šiam šokiui reikia visai kitos laikysenos, judesių. Bet mokytojas man dėkojo ir gyrė, tad matyt, sekėsi visai neblogai. Ketinu ir toliau tobulinti įgūdžius, juk svajonėms nėra ribų. Atrodo, kad svajonė yra utopija, nepasiekiama žvaigždė. Tačiau kai labai nori ją pasiekti, ji būtinai išsipildys“, – svarstė tango šokį įsimylėjusi ponia Laima.

Laidoje išsipildė ir dar vienos moters svajonė: panevėžietė ponia Zita nei karto nebuvo pakilusi į televizijos bokštą Vilniuje. „Vieną kartą ketinome pasikelti su anūke, kuri gyvena sostinėje. Bet tuomet sutrukdė lietus. Tačiau šito noro nepamiršau. Ir galų gale jį įgyvendinome. Džiaugsmo buvo tiek man, tiek ir šešerių metų anūkei. Nors tvyrojo rūkas, vaizdai atsivėrė tiesiog fantastiški“, – džiūgavo Zita.

Kaip pildosi vyresnio amžiaus žmonių svajones, žiūrėkite jau šiandien, iš karto po „Panoramos“, 21.15 val. Laidos vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnysis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių