Quantcast

Vestuvių muzikantų festivalis Švėkšnoje: nuo tradicinio popso iki pankroko

  • Teksto dydis:

Gegužės 31 d. į Švėkšną ir vėl skubės vestuvių muzikos gerbėjai. Jau trečią kartą vykstančiame festivalyje vestuvių muziką skambės visaip: nuo tradicinio vestuvių popso iki pankroko.

Vestuvių muzikantų festivalyje šiais metais panoro dalyvauti net 25 kolektyvai. Savo programas atliks gerai pažįstami atlikėjai: projektas „Svajoklis“, legendinės grupės „Nerija“ vokalistas Egidijus Jovaiša ir kt.

Marijus Bernotas (pažįstamas ir grupės „Sportas“) du nauju projektu „Studio Maruko“ vestuvių muziką atliks pankroko stiliumi, kauniečiai „Gobbledygook“ – džiazo ritmu.

„Kasmet festivalis susilaukia vis daugiau dėmesio tiek iš muzikantų, tiek iš klausytojų, tiek iš žiniasklaidos atstovų. Scenoje pasirodys įvairūs atlikėjai iš visos Lietuvos“, – teigia organizatorius Vytautas Raibys.

Jis priduria, kad atlikėjai registruotis pradėjo dar žiemą. Dalyvauti buvo kviečiami visi muzikantai. „Norinčiųjų buvo tiek daug, kad kai kurie į programą tiesiog netilpo“, – tikina V. Raibys.

Festivalis vyks gegužės 31 d. sekmadienį 15 val. Švėkšnos miestelio parke. Vestuvių muzikantų festivalis pradėtas rengti 2013 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Dzen dobry! :)))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių