Quantcast

Vaiko karnavalinis kostiumas – kūrybinis iššūkis tėvams

  • Teksto dydis:

Artėjant gražiausioms metų šventėms, ne viena šeimyna suka galvas, kaip gi papuošti savo Kalėdų šventės „meškiuką”, „nykštuką” ar „voverytę”. Vieni tėveliai puola siūti ir gaminti įvairiausius karnavalinius kostiumus, kiti bėga jų ieškoti nuomos punktuose, treti – laimę bando prekybos centruose.

Ne paslaptis, kad vaikams taip pat nėra lengva įtikti ir jie drąsiai reiškia nuomonę, kaip turėtų atrodyti jų šventinė apranga. Specialistė Ernesta Juškaitė siūlo leisti vaikams rinktis ryškias spalvas ir nebijoti blizgučių. O taip pat šiemet pabandyti  kažką originalaus.

„Labai smagu surengti šventinį pižamų vakarėlį, į kurį galima susikviesti visus savo draugus.  Žaisti, šokinėti ant lovų, mėtytis pagalvėmis, ar tiesiog Kalėdų rytą išpakuoti dovanas, vilkint jaukų ir patogų, juokingai mielą personažinį kombinezoną- pižamą. Būkite tikri, tai pakels Jūsų vaikų nuotaiką visai dienai”, – Ernesta Juškaitė.

Apie idėjas šventinei ir karnavalinei aprangai šį šeštadienį kalbės laida „Padėkime augti”.  Šeštadienį  10 val. žiūrovai taip pat  bus supažindinti sveiko maisto šeimai ruošimo būdais bei vaikų tuštinimosi bėdelių galimais sprendimais.

Laidos vedėja Laura Imbrasienė žiūrovų prie ekranų laukia šeštadienį 10.00 val. per „BTV“ televiziją.


Šiame straipsnyje: vaikaikostiumaskarnavalas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių