Quantcast

V. Skaisgirė per vasarą visą Lietuvą apkeliaus net du kartus

  • Teksto dydis:

Nors daugelis vasarą planuoja poilsį ir keliones, televizijos laidų kūrėjai ir vedėjai Vaidai Skaisgirei – pats darbų įkarštis.

Tiesa, moteris šią vasarą taip pat pasiruošusi keliauti, tik šįkart visos kelionės numatytos čia, Lietuvoje. Nuo liepos 7 dienos, šeštadieniais, 9.30 val. per TV3 bus rodoma nauja kulinarinių kelionių laida „Maisto kelias“. Joje bus  pasakojama apie Lietuvos regionus, jų kultūrą, kulinariją ir išskirtinius patiekalus bei lankytinas vietas.

Jau vieną kartą apvažiavusi visą šalį, televizijos laidų kūrėja pasirengusi į tokią pačią kelionę leistis dar kartą.   V. Skaisgirė tikina, kad laidą sukurti paskatino pačios aistra kulinarijai ir kelionėms.

„Viliuosi, kad ši laida prisidės prie kulinarinio turizmo budinimo Lietuvoje. Kartu su komanda norime parodyti, kokia graži ir turtinga savo kultūra yra mūsų šalis. Kulinarija yra mano pačios aistra, dažnai gaminu, domiuosi, skaitau apie kulinariją, tad idėja kurti tokį projektą atėjo natūraliai“, – sakė  prodiuserė.

Atradome tokių vietų, kad sunku patikėti, jog jos egzistuoja čia pat, pas mus.

Dėl ypatingų kadrų ir įdomiausių atradimų V. Skaisgirė leidosi į tikrą pažinimų kelionę – su kūrybine komanda jau apvažiavo visą Lietuvą ieškodama išskirtinių objektų. „Laidos filmavimai jau prasidėję, tačiau pirmą kartą aplink Lietuvą važiavome norėdami skrupulingai atrinkti objektus, kuriuose bus filmuojama, o antrą kartą į kelionę po visą kraštą leidomės jau jų filmuoti. Atradome tokių vietų, kad sunku patikėti, jog jos egzistuoja čia pat, pas mus“, – tikino V. Skaisgirė.

Pasak V. Skaisgirės, naujoji laida kaskart pasakos apie skirtingą Lietuvos apskritį ir jos pačius įdomiausius, išskirtiniausius ir unikaliausius kulinarinius taškus: autentiškus, išskirtinius restoranus, istorinius dvarus, pilis bei malūnus, kulinarines edukacijas, neeilinius didelius ir mažus maisto pramonės verslus. Už laidos vairo stos trys visiems puikiai pažįstami veidai, kurie kol kas dar lieka paslaptyje.

„Norėčiau, kad ši laida taptų tarsi savotišku savaitgalio gidu – juk ne visi žmonės turi galimybę keliauti po užsienį, o Lietuva iš tiesų yra nuostabaus grožio, tad norime atskleisti, kur galima pas mus nuvykti, kur ką išskirtinio galima paragauti. Keliauti, ieškoti, atrasti, sužinoti, skanauti – norime, kad pažiūrėję šią laidą žmonės užsimanytų būtent tokių dalykų“, – šypsojosi naująją laidą kuriančios prodiuserių kompanijos „TV topas“ savininkė ir prodiuserė V. Skaisgirė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Pagyvenę užsienyje, vis daugiau lietuvių pradeda domėtis Lietuva. Jėga vienybėje, kartu mes esame stipresni :) :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių